JustWomen

Sexem se zde nešetřilo, ale bylo tam i vše ostatní, tak proč ne? Sekty jsou vděčné téma, ale tady to bylo okořeněno vyšetřováním nového rekvizičního
oddělení tvrdých chlapů se psem alkoholikem a koťátkem. No byla to trochu parodie, ale vkusná a pobavila jsem se.

Za mě trochu slabší díl. Přišla mi nevěrohodná změna charakterů jednotlivých postav, jako by na začátku a na konci to byli zcela jiní lidé. A mezitím propletenec všeho, nemůžu říct, že mě to přesvědčilo.

Já mám prostě ráda Annu a Pavla a tu skupinu lidí kolem nich. Každé jejich vyšetřování je zajímavé, stejně jako jejich vztah versus Pavlův vztah k církvi.
Cítím, že jeho rozhodnutí vystoupit z církve bude mít ještě komplikované následky. Těším se na další díl.

Šílená bichle přečtena jedním dechem. Autorka fakt umí psát. Sekty nesnáším, ale toto mě pohltilo a jen doufám, že se nikdy s ničím takovým nesetkám. Ke konci se mi už pletly postavy a kdo jak skončil, ale závěr byl překvapující a klidně bych hned četla nějaký další díl.

Tak tento díl má sice celkem zajímavý historický příběh, ale celkově se to strašně táhlo a byla tam spousta postav, které se pletly a stále více dlouhých nezajímavých popisů historie a prostředí. Konec byl zdlouhavý, bylo těžké knihu dočíst.

Na začátku jsem měla pocit, že čtu úplně jinou knihu. Ta ruská zápletka mě moc nezaujala. Hodně zbytečně dlouhých popisů nepodstatných historických událostí a postav. Za mě o dost horší než minulý díl.

Tak to byla jízda! Drsná Aljaška a drsný život Kate mě pohltil, originální dějová linie, skvěle vykreslené postavy, zabíjení zvířat a lIdí, ale i emoce a láska. Doporučuji!

Taková průměrná detektivka, docela jednoduchý děj, docela nezáživný případ vyšetřování, bez emocí a originality. Trochu to vylepšil závěr, tak nakonec za tři hvězdy.

Proč Křehkost? Jdu proti proudu, ale kniha se mi nelíbila, bylo to nevěrohodné, postavy a jejich chování nenormální a konec úplně nejhorší. Danny i Mike byli magoři a jejich reakce mimo realitu.

Já tyhle dívčí thrillery nemám ráda, styl psaní ani postavy mě neoslovily, strašně se to vleklo, a tak jsem to vůbec nedokázala dočíst.
Tak nakonec jsem knihu dočetla a navyšuji hodnocení, konec byl překvapivý a přece jen zajímavější než začátek.

Nejprve jsem četla 2.díl, který byl mnohem horší než tento první. Vůbec to nebylo špatné, jen ta podobná jména mě mátla a pletlo se mi, kdo je kdo.

Šíleně depresívní čtení, ta nespravedlnost a beznaděj, kdy všichni loví Ketta a jen Kett vraha. A jeho soukromý život a zdravotní stav, to nechceš.
Jen ten konec se mi fakt nelíbil a zůstal otevřený a nedořešený "falešní duchové, kteří dokážou dokonale změnit svůj vzhled a hlas", to bylo už trochu moc.

Celkem jednoduchý děj napsaný jednoduchým stylem, který mě neoslovil. Ženy na útěku, změna identity, vraždy jedním tahem, láska a na konci úplný zvrat, pro mě neuvěřitelný závěr.

Super čtení! Zajímavé postavy, dostatečně komplikované vztahy, docela složitý děj, prolínání minulosti a současnosti. bylo to tajemné a trochu psycho a nešlo přestat číst. Konec trochu otevřený, těším se na další díly.

Styl psaní, postavy, dějové zápletky, všechno špatně. Začátek ušel a pak to bylo čím dál horší a hloupější a popisy byly delší a nudnější a konec nejhorší. Vlastně to celé bylo nesmyslné a úplně nepochopitelný byl složitý a překombinovaný způsob řešení celkem obvyklé životní situace. K tomu od půlky knihy bylo jasné, kdo je kdo. Nedoporučuji, sorry!

Nic moc, taková slátanina a docela psycho. Pro mě neuvěřitelné, co vše Matka spáchala bez postihu a co vše zvládla Polly bez kontaktu s normálním světem. Styl psaní jednoduchý, zápletky jednoduché, sotva za 3.

Za mě průměr, styl psaní a celé to téma nudící se mládeže mi moc nesedlo,. Nakonec to nějak dopadlo, ale šílený život detektiva Ketta a jeho rodiny fakt nechceš.

Nakonec to mělo hlavu a patu, ale předtím jsem se s knihou potrápila. Styl psaní mi nesedl, postavy a prostředí byly jednoduché, sestry, jejich kamarádka a kluk od kolotoče. Zajímavé to začalo být v okamžiku, kdy se prozradí, kdo zabil jejich otce.

Tato série je moje srdcovka, šílené osudy Madison a Nata, nové vraždy a nové postavy, staré vraždy a staré postavy, vše perfektně skloubené do jediné čtivé knihy. Doporučuji.

Všeho moc škodí a tady se s brutalitou nešetřilo. Originální zápletka s náměsíčnosti, ale to usekávání končetin a hlav bylo fakt nad míru.
Ale musím ocenit skvělé popisy prostředí a situací, které mě vtáhly do děje a nešlo přestat číst.