JustWomen JustWomen komentáře u knih

V utajení V utajení Rebecca Zanetti

Sexem se zde nešetřilo, ale bylo tam i vše ostatní, tak proč ne? Sekty jsou vděčné téma, ale tady to bylo okořeněno vyšetřováním nového rekvizičního
oddělení tvrdých chlapů se psem alkoholikem a koťátkem. No byla to trochu parodie, ale vkusná a pobavila jsem se.

04.03.2025 4.5 z 5

Tajný večírek Tajný večírek Patricia Gibney

Za mě trochu slabší díl. Přišla mi nevěrohodná změna charakterů jednotlivých postav, jako by na začátku a na konci to byli zcela jiní lidé. A mezitím propletenec všeho, nemůžu říct, že mě to přesvědčilo.

28.02.2025 3.5 z 5

Mrtvý muž žije Mrtvý muž žije Roxann Hill

Já mám prostě ráda Annu a Pavla a tu skupinu lidí kolem nich. Každé jejich vyšetřování je zajímavé, stejně jako jejich vztah versus Pavlův vztah k církvi.
Cítím, že jeho rozhodnutí vystoupit z církve bude mít ještě komplikované následky. Těším se na další díl.

22.02.2025 5 z 5

Hladový hrob Hladový hrob Robert Galbraith (p)

Šílená bichle přečtena jedním dechem. Autorka fakt umí psát. Sekty nesnáším, ale toto mě pohltilo a jen doufám, že se nikdy s ničím takovým nesetkám. Ke konci se mi už pletly postavy a kdo jak skončil, ale závěr byl překvapující a klidně bych hned četla nějaký další díl.

20.02.2025 5 z 5

Zpěv mrtvých Zpěv mrtvých Dana Stabenow

Tak tento díl má sice celkem zajímavý historický příběh, ale celkově se to strašně táhlo a byla tam spousta postav, které se pletly a stále více dlouhých nezajímavých popisů historie a prostředí. Konec byl zdlouhavý, bylo těžké knihu dočíst.

08.02.2025 2 z 5

Půlnoc opět přichází Půlnoc opět přichází Dana Stabenow

Na začátku jsem měla pocit, že čtu úplně jinou knihu. Ta ruská zápletka mě moc nezaujala. Hodně zbytečně dlouhých popisů nepodstatných historických událostí a postav. Za mě o dost horší než minulý díl.

08.02.2025 3 z 5

Lovcův úplněk Lovcův úplněk Dana Stabenow

Tak to byla jízda! Drsná Aljaška a drsný život Kate mě pohltil, originální dějová linie, skvěle vykreslené postavy, zabíjení zvířat a lIdí, ale i emoce a láska. Doporučuji!

04.02.2025 5 z 5

Hra o čas Hra o čas Rachel Amphlett

Taková průměrná detektivka, docela jednoduchý děj, docela nezáživný případ vyšetřování, bez emocí a originality. Trochu to vylepšil závěr, tak nakonec za tři hvězdy.

02.02.2025 3 z 5

Křehkost Křehkost Betsy Reavley

Proč Křehkost? Jdu proti proudu, ale kniha se mi nelíbila, bylo to nevěrohodné, postavy a jejich chování nenormální a konec úplně nejhorší. Danny i Mike byli magoři a jejich reakce mimo realitu.

28.01.2025 1.5 z 5

Co zůstane v lesích Co zůstane v lesích Kate Alice Marshall

Já tyhle dívčí thrillery nemám ráda, styl psaní ani postavy mě neoslovily, strašně se to vleklo, a tak jsem to vůbec nedokázala dočíst.
Tak nakonec jsem knihu dočetla a navyšuji hodnocení, konec byl překvapivý a přece jen zajímavější než začátek.

24.01.2025 2.5 z 5

Muž bez tváře Muž bez tváře Dennis Jürgensen

Nejprve jsem četla 2.díl, který byl mnohem horší než tento první. Vůbec to nebylo špatné, jen ta podobná jména mě mátla a pletlo se mi, kdo je kdo.

21.01.2025 3.5 z 5

Zajíci, utíkej Zajíci, utíkej Alexander Gordon Smith

Šíleně depresívní čtení, ta nespravedlnost a beznaděj, kdy všichni loví Ketta a jen Kett vraha. A jeho soukromý život a zdravotní stav, to nechceš.
Jen ten konec se mi fakt nelíbil a zůstal otevřený a nedořešený "falešní duchové, kteří dokážou dokonale změnit svůj vzhled a hlas", to bylo už trochu moc.

19.01.2025 4 z 5

Záhada domku číslo devět Záhada domku číslo devět Claire Douglas

Celkem jednoduchý děj napsaný jednoduchým stylem, který mě neoslovil. Ženy na útěku, změna identity, vraždy jedním tahem, láska a na konci úplný zvrat, pro mě neuvěřitelný závěr.

16.01.2025 1 z 5

Klíč 17 Klíč 17 Marc Raabe

Super čtení! Zajímavé postavy, dostatečně komplikované vztahy, docela složitý děj, prolínání minulosti a současnosti. bylo to tajemné a trochu psycho a nešlo přestat číst. Konec trochu otevřený, těším se na další díly.

13.01.2025 5 z 5

Nic než pravda Nic než pravda Stefan Ahnhem

Styl psaní, postavy, dějové zápletky, všechno špatně. Začátek ušel a pak to bylo čím dál horší a hloupější a popisy byly delší a nudnější a konec nejhorší. Vlastně to celé bylo nesmyslné a úplně nepochopitelný byl složitý a překombinovaný způsob řešení celkem obvyklé životní situace. K tomu od půlky knihy bylo jasné, kdo je kdo. Nedoporučuji, sorry!

08.01.2025 0.5 z 5

Matčina panenka Matčina panenka Abby Davies

Nic moc, taková slátanina a docela psycho. Pro mě neuvěřitelné, co vše Matka spáchala bez postihu a co vše zvládla Polly bez kontaktu s normálním světem. Styl psaní jednoduchý, zápletky jednoduché, sotva za 3.

06.01.2025 2.5 z 5

Smrtící kolotoč Smrtící kolotoč Alex Smith (p)

Za mě průměr, styl psaní a celé to téma nudící se mládeže mi moc nesedlo,. Nakonec to nějak dopadlo, ale šílený život detektiva Ketta a jeho rodiny fakt nechceš.

04.01.2025 3 z 5

Odešla do tmy Odešla do tmy Claire Douglas

Nakonec to mělo hlavu a patu, ale předtím jsem se s knihou potrápila. Styl psaní mi nesedl, postavy a prostředí byly jednoduché, sestry, jejich kamarádka a kluk od kolotoče. Zajímavé to začalo být v okamžiku, kdy se prozradí, kdo zabil jejich otce.

31.12.2024 3.5 z 5

Mrazivé vyhlídky Mrazivé vyhlídky Wendy Dranfield

Tato série je moje srdcovka, šílené osudy Madison a Nata, nové vraždy a nové postavy, staré vraždy a staré postavy, vše perfektně skloubené do jediné čtivé knihy. Doporučuji.

31.12.2024 5 z 5

Náměsíčník Náměsíčník Lars Kepler

Všeho moc škodí a tady se s brutalitou nešetřilo. Originální zápletka s náměsíčnosti, ale to usekávání končetin a hlav bylo fakt nad míru.
Ale musím ocenit skvělé popisy prostředí a situací, které mě vtáhly do děje a nešlo přestat číst.

25.12.2024 3.5 z 5