JustWomen JustWomen komentáře u knih

Muž bez tváře Muž bez tváře Dennis Jürgensen

Nejprve jsem četla 2.díl, který byl mnohem horší než tento první. Vůbec to nebylo špatné, jen ta podobná jména mě mátla a pletlo se mi, kdo je kdo.

21.01.2025 3.5 z 5

Zajíci, utíkej Zajíci, utíkej Alexander Gordon Smith

Šíleně depresívní čtení, ta nespravedlnost a beznaděj, kdy všichni loví Ketta a jen Kett vraha. A jeho soukromý život a zdravotní stav, to nechceš.
Jen ten konec se mi fakt nelíbil a zůstal otevřený a nedořešený "falešní duchové, kteří dokážou dokonale změnit svůj vzhled a hlas", to bylo už trochu moc.

19.01.2025 4 z 5

Záhada domku číslo devět Záhada domku číslo devět Claire Douglas

Celkem jednoduchý děj napsaný jednoduchým stylem, který mě neoslovil. Ženy na útěku, změna identity, vraždy jedním tahem, láska a na konci úplný zvrat, pro mě neuvěřitelný závěr.

16.01.2025 1 z 5

Klíč 17 Klíč 17 Marc Raabe

Super čtení! Zajímavé postavy, dostatečně komplikované vztahy, docela složitý děj, prolínání minulosti a současnosti. bylo to tajemné a trochu psycho a nešlo přestat číst. Konec trochu otevřený, těším se na další díly.

13.01.2025 5 z 5

Nic než pravda Nic než pravda Stefan Ahnhem

Styl psaní, postavy, dějové zápletky, všechno špatně. Začátek ušel a pak to bylo čím dál horší a hloupější a popisy byly delší a nudnější a konec nejhorší. Vlastně to celé bylo nesmyslné a úplně nepochopitelný byl složitý a překombinovaný způsob řešení celkem obvyklé životní situace. K tomu od půlky knihy bylo jasné, kdo je kdo. Nedoporučuji, sorry!

08.01.2025 0.5 z 5

Matčina panenka Matčina panenka Abby Davies

Nic moc, taková slátanina a docela psycho. Pro mě neuvěřitelné, co vše Matka spáchala bez postihu a co vše zvládla Polly bez kontaktu s normálním světem. Styl psaní jednoduchý, zápletky jednoduché, sotva za 3.

06.01.2025 2.5 z 5

Smrtící kolotoč Smrtící kolotoč Alex Smith (p)

Za mě průměr, styl psaní a celé to téma nudící se mládeže mi moc nesedlo,. Nakonec to nějak dopadlo, ale šílený život detektiva Ketta a jeho rodiny fakt nechceš.

04.01.2025 3 z 5

Odešla do tmy Odešla do tmy Claire Douglas

Nakonec to mělo hlavu a patu, ale předtím jsem se s knihou potrápila. Styl psaní mi nesedl, postavy a prostředí byly jednoduché, sestry, jejich kamarádka a kluk od kolotoče. Zajímavé to začalo být v okamžiku, kdy se prozradí, kdo zabil jejich otce.

31.12.2024 3.5 z 5

Mrazivé vyhlídky Mrazivé vyhlídky Wendy Dranfield

Tato série je moje srdcovka, šílené osudy Madison a Nata, nové vraždy a nové postavy, staré vraždy a staré postavy, vše perfektně skloubené do jediné čtivé knihy. Doporučuji.

31.12.2024 5 z 5

Náměsíčník Náměsíčník Lars Kepler

Všeho moc škodí a tady se s brutalitou nešetřilo. Originální zápletka s náměsíčnosti, ale to usekávání končetin a hlav bylo fakt nad míru.
Ale musím ocenit skvělé popisy prostředí a situací, které mě vtáhly do děje a nešlo přestat číst.

25.12.2024 3.5 z 5

A proto jsme lhali A proto jsme lhali Karin Slaughter

No, já nejsem z knihy nadšená, postavy a rodinné zápletky byly fakt hnusné a nesedla mi ani postava Willa Trenda, často se choval dětinsky a celé vyšetřování bylo zmatené a chaotické, jako by si každý dělal, co chtěl.
Takovou rodinu a svatební cestu fakt nechceš.

20.12.2024 3 z 5

Šest rakví Šest rakví Angela Marsons

Šokující začátek, dobře promyšlené zápletky, postavy a k tomu útěk psychopata Symese z vězení... skvělé čtení, konec fakt překvapivý.

14.12.2024 5 z 5

Nenávist Nenávist Bernard Minier

Bylo ty vlastně 2 thrillery v jedné knize. Klasický sériový vrah s problémovým dětstvím na jedné a vrah vraždící z důvodu neprozrazení hříchů minulosti na druhé straně. Nebylo to špatné, ale nekonalo se žádné wow.

14.12.2024 3.5 z 5

Lhát se nemá Lhát se nemá Allison Brennan

Počáteční vyšetřování smrti studentky přerostlo postupně ve složité vyšetřování ekologické katastrofy, další vraždy, obchod s drogami a lidmi, bylo to složité a postavami se nešetřilo. Ale za mě to bylo super čtení a užila jsem si to.
Love Kara.

07.12.2024 4.5 z 5

Perfektní podezřelá Perfektní podezřelá Ruth Warburton

Kniha přesně pro mě, jsem nadšená, konečně jiný thriller než šílený sériový vrah s problémovým dětstvím. Šílené, co Jack musela udělat a zažít, aby sama neskončila v cele. Celou dobu jsem četla bez dechu a držela jí palce a děkuji za ten konec. Doporučuji!!!

03.12.2024 5 z 5

Dokonalé alibi Dokonalé alibi Blake Pierce

Tak s tímto motivem by myslím byla zavražděna polovina populace. Ale Jessie mě baví a protože i ona má svůj pohnutý nedořešený životní příběh, doufám, že se sebere v dalším díle.

03.12.2024 4 z 5

Pravda a lži Pravda a lži Caroline Mitchell

Dobré čtení ze kterého mě mrazilo, mi pokazil ten konec, nelíbilo se mi zdůvodnění únosu současného pachatele a už vůbec ne to laciné ukončení starého případu sestry Amy.

28.11.2024 4 z 5

Pozorovatel smrti Pozorovatel smrti Chris Carter

Za mě pořád fakt dobré čtení. Povedlo se to a hlavní postavy neztratily svůj humor a inteligenci. Originální zápletky i konec, doporučuji.

25.11.2024 5 z 5

Sama proti všem Sama proti všem Brian Freeman

Styl psaní, postavy, podivný děj, přišlo mi to nejprve jako úplný nesmysl a dlouho to tak vypadal. Konec sice vše vysvětlil, ale ani tak se mi to nelíbilo. Byly tam sáhodlouhé nudné popisy, které jsem musela přeskakovat.

21.11.2024 2 z 5

Chiméra Chiméra Loreth Anne White

Naprosto dokonalý thriller, úžasné čtení, přečteno jedním dechem.
Neskutečné kolik tajemství, temnoty a zla vyšlo na povrch v tak malé komunitě během vyšetřování aktuálního případu a jak se vše rozpletlo ve zcela překvapivém závěru. Tleskám.

18.11.2024 5 z 5