JustWomen JustWomen komentáře u knih

Chiméra Chiméra Loreth Anne White

Naprosto dokonalý thriller, úžasné čtení, přečteno jedním dechem.
Neskutečné, kolik tajemství, temnoty a zla vyšlo na povrch v tak malé komunitě během vyšetřování aktuálního případu a jak se vše rozpletlo ve zcela překvapivém závěru. Tleskám.

18.11.2024 5 z 5

Posedlá Posedlá Blake Pierce

Dvojice vyšetřovatelek mi byla nesympatická, téma úchylných umělců zaměřených na krev a nechutný sex taky nebyl můj šálek kávy a ten konec, kdy se najednou objeví zcela nová postava pachatele byl fakt laciný. Za mě ani průměr.

15.11.2024 2 z 5

Havran Havran Daniel Cole

No nevím, byla to spíše parodie na thrillery. Přes zrůdné vraždy trochu úsměvné vztahy a naivní Scarlett... Konec předvídatelný, bylo to jasné už od půlky knihy.

08.11.2024 2 z 5

Záhadná oběť Záhadná oběť Robert Bryndza

Skvělé čtení, řešení starého nevyřešeného dotýkajícího se života Kate a jejího syna. Všechny ty zápletky byly fakt promyšlené, žádné zbytečné odbočky, četla jsem jedním dechem a konec mě překvapil a líbil se mi. To chceš!!!

04.11.2024 5 z 5

Vražedné znamení Vražedné znamení Andreas Gruber

Tak toto byla šílená jízda, zcela originální způsob vyšetřování od konce, kdy se vrah dopředu přizná a je zadržen, k jednotlivým vraždám, kterým nikdo nedokázal zabránit. Nestandartní vyšetřovací tým byl třešničkou na dortu.
Je to můj první Gruber a určitě ne poslední.

30.10.2024 5 z 5

Luca Luca Franck Thilliez

Dočetla jsem a motá se mi hlava z tolika zrůdností a temnoty. Tak šílený překombinovaný děj, spousta úchylek, násilí, zrůdných experimentů, mučení, umělá inteligence - bylo toho prostě moc, to už fakt nechceš číst.

22.10.2024 3 z 5

Poslední fotografie Poslední fotografie Tina Frennstedt

(SPOILER) Bylo to ponuré a zdlouhavé a překombinované. Ta tetřeví zápletka byla prostě divná a celé mi to nesedlo. Dočteno s velkou námahou a musím říct, že vymyslet další postavu pro překvapivý závěr umí asi každý.

13.10.2024 2 z 5

Mlha Mlha Kristina Ohlsson

Konečně 3. díl! Líbil se mi moc, a to jak životní příběhy hlavních postav a jejich vztahy a každodenní život, tak vyšetřovaný případ, který se vztahoval i k předchozím dílům a konečně se vše vyjasnilo. Ale konec byl smutný a pro mě nepochopitelný, a to ne z hlediska dopadení pachatele, ale tím, co udělala rodina s životem svého dítěte. Doufám, že budou další díly.

03.10.2024 5 z 5

Co ukrývá jezero Co ukrývá jezero J. D. Kirk (p)

Takový průměr a i když byl konec překvapivý, nelíbil se mi a nechápu ho. Logan začíná být nudný a na rozdíl od většiny ostatních se mi vyšetřovací tým a jeho humor nelíbil.

17.09.2024 3 z 5

Křik mrtvé ženy Křik mrtvé ženy Roxann Hill

Celá série byla skvělá, četla jsem souvisle a moc se mi to líbilo. Postavy, zápletky, dialogy, vztahy, za mě čtivé od začátku do konce. Doporučuji.

17.09.2024 5 z 5

Slzy mrtvé jeptišky Slzy mrtvé jeptišky Roxann Hill

Bavilo mě to, vyšetřování i vztahy. Ta kombinace Anna a kněz je skvělá, plynule přecházím na další díl.

27.08.2024 5 z 5

Ráj mrtvých dětí Ráj mrtvých dětí Roxann Hill

Originální hlavní postavy, šílené sebevraždy, k tomu zneužívání dětí, mělo to vše, konec mě překvapil. Myslím, že důstojné zahájení série.

26.08.2024 4 z 5

Krok vedle Krok vedle Lisa Gardner

Zvláštní kniha, Frankie není tak úplně moje srdcovka, začala jsem ji mít ráda až v druhé půlce knihy. Ale oceňuji originalitu a musím uznat, že vše do sebe krásně zapadlo a konec jsem nepředvídala. Za mě dobrý.

22.08.2024 5 z 5

Hrob na kopci Hrob na kopci Patricia Gibney

Napínavé, ale strašně ponuré, ty děti, ty drsné propletené vztahy, tolik bolesti, smutku, špatného zacházení ... I vyšetřovatelé a jejich vztahy byly špatné, tak snad další díl bude trochu pozitivnější.

16.08.2024 4 z 5

Hon na Bubáka Hon na Bubáka Richard T. Chizmar

Nešlo to číst, mnoho popisů o ničem a nuda.

10.08.2024 1 z 5

Ostrov temnoty Ostrov temnoty Daniel Aubrey

Začátek vypadal slibně, ale celkový dojem sotva průměr. Freya a její obsese mi neskutečně lezly na nervy, střed knihy byl fakt únavný a konec to moc nevylepšil. Freya jako postava mi vůbec nesedla a tak se na další díly nechystám.

10.08.2024 3 z 5

Poslední slovo Poslední slovo Taylor Adams

Nic horšího jsem nečetla...

05.08.2024 ztráta času

Hodinářův trik Hodinářův trik Jeffery Deaver

Nedočetla jsem to... Moc překombinované, moc postav, moc těžké čtení, kdy pořád nevíš, kdo je vlastně kdo...

04.08.2024 1 z 5

Skleněný muž Skleněný muž Anders de la Motte

Smekám před autorem, tak promyšlené zápletky, originální prostředí , skvělé postavy, úplně mě to pohltilo. Leo s Martinem jsou skvělí a doufám, že brzo bude pokračování.

03.08.2024 5 z 5

Pán hory Pán hory Anders de la Motte

Originální námět, sympatičtí vyšetřovatelé, zvláštní úchylka, opravdu super čtení. Plynule pokračuji na další díl.

26.07.2024 5 z 5