kacaaba komentáře u knih
Tenhle díl mi přišel nejnapínavější. Pořád se něco dělo. Jsem zvědavá, jaká tajemství ještě Mercedes odhalí.
Tato série se mi moc líbí. Tenhle díl mi přišel nejslabčí. Mám ráda, když spolupracujou se smečkou. Dost mě tam chyběli. Ale stejně hezký, napínavý, romantický :D
Tenhle díl se mi moc líbil. Napínavý děj. Líbí se mi vztahy se smečkou.
Zase nezklamala. Líbí se mi, jak jsou propletený příběhy. Jen se mi nějak nechce do dalšího dílu. Je to pořád do kola...
Zase napínavý příběh. Už jen aby to s těma chlapama rozsekla.
Už jsem od autorky četla i lepší knihy. Tuhle jsem dokonce i odložila. Zvláštní příběh a hlavně dost smutný. Na můj vkus tam zemřelo dost nevinných lidí, jen kvůli moci.
Přijde mi, že se to pořád opakuje. Zbytečně to protáhli. Myslím, že kdyby byli jen 2 díly, nic by se nestalo. Ale příběh se mi líbil. Zase něco trochu jiného.
No to byl teda zmatek. Nejdřív se to táhlo jako 2 díl, dost jsem knihu odkládala, ale pak jsem se zase začetla. Tento díl byl dost o vedlejších rolích. Ale líbilo se mi to.
Tento díl byl docela nudnej Představovali další osoby, které se zapletou do děje. Ale stojí za to pokračovat. Líbilo se mi, že Ethan už není ten bezbranný kluk a začal jednat, bojovat za to, co chce.
No ten závěr byl strhující. Dost mě to překvapilo. Tento díl byl napínavý a dost akční. Jen mě mrzí, že víc nepopsal o hrdinech po pádu Danu Talis.
Tento díl byl takový poznávací. Dal mi hodně o minulosti postav, které se objevují již od prvního dílu. Jsem zvědavá, jak to dopadne.
Začátek mě moc nenadchnul, myslela jsem, že ho odložím. Moc popisování pohádkových postav a jeho světa. Ale posledních 100 stránek jsem se odtrhnout od děje. Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit, protože 2 díl byl moc pěknej.
Tento díl jsem přečetla jedním dechem. Je to napínavé a těším se jak to dopadne. První díl jsem chtěla odložit, ale jsem ráda, že jsem to neudělala. Není to klasický fantasy příběh, čtenář se tam dozví hodně z historie a mytologie. Určitě si myslím, že mladším čtenářům to i něco dá.
Příběh začíná být napínavý. Vtahuje čtenáře do děje. Hrozně se mi líbí, jak se mytologie proplétá s historií. Dvojčata už nejsou slabá stvoření a umí se bránit.
V tomto díle se to pomalu začíná rozjíždět. Čtenář se začne orientovat, jak se mísí mytologie s historií. Už mě to začalo docela bavit a jsem zvědavá, jak to dopadne
Na této sérii se mi moc líbí mytologie s historickými fakty. Je to zase něco jiného...a zajímavého.
První díl mě moc nebavil, ale tenhle mě nadchnul. Moc se mi líbil, byl napínavý a akční. Doufám, že vydají i další.
Tak tenhle díl mě dostal nejvíc. Nerada to přiznávám, ale probrečela jsem půlku knihy. Jak autorka dokázala popsat ty pocity...běhal mi z toho mráz po zádech...