kacaaba kacaaba komentáře u knih

Dokonalá vášeň Dokonalá vášeň Raine Miller

Historická romance. Hezky se to četlo. Je pravda, že tam šlo hodně jen o sex ale příběh byl jasný. Mě se to líbilo.

27.09.2014 4 z 5

Třešinka Třešinka Raine Miller

Moc mi to líbilo. Taková romantická oddechovka. :D

26.09.2014 5 z 5

Vzácná a drahocenná Vzácná a drahocenná Raine Miller

Krásný závěr série. Moc se mi to líbilo. Určitě se k ní vrátím.

25.09.2014 4 z 5

Oči dokořán Oči dokořán Raine Miller

Tak tenhle díl byl plný neočekávaných zvratů. Určité události bych víc rozebrala a mrzel mě tak rychlý závěr, ale jinak se mi to líbilo.

24.09.2014 4 z 5

Všechno, nebo nic Všechno, nebo nic Raine Miller

Nevím jak to hodnotit. Čte se to dobře, nenudím se, ale přijde mi všechno hrozně uspěchané. Jako by nedělali nic jiného než chodily do práce a užívali si sex. Chybí mi tam ta romantika, poznávání se, svěřování tajemství...možná jsem naivní, ale v těchto příbězích to hledám a baví mě to.

23.09.2014 4 z 5

Nahá Nahá Raine Miller

Byla jsem velmi překvapená, jaký to mělo spád. Žádná velká omáčka okolo, prostý příběh. Dost krátký díl, ale zase nejsem otrávená ze zbytečného protahování. Mě se to líbilo.

22.09.2014 4 z 5

S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Mě se to líbilo. Taková romantická oddechovka psaná s humorem. I když ona mi ke konci lezla na nervy.

21.09.2014 3 z 5

Zásvětí Zásvětí Alexandra Adornetto

Začátek mě docela nudil, ale pak se to rozjelo. Jsem zvědavá na poslední díl.

21.09.2014 4 z 5

Zakázaná přitažlivost Zakázaná přitažlivost Kateřina Petrusová

Už jsem jí četla podruhé a zase mě dostala. Fakt jsem se bavila a mrzí mě, že není další díl. Ještě by mohli někoho nejít Kevinovi :D

20.09.2014 5 z 5

Jako led Jako led J. Lynn (p)

Už jsem četla knížku dvakrát. Mě se to moc líbilo. Romantika, takové oddechové čtení.

19.09.2014 5 z 5

Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Tak se těším na druhý díl, že jsem si tenhle přečetla znovu a znovu mě očaroval. Moc pěkné čtení. Můžu jen doporučit.

17.09.2014 5 z 5

Zář Zář Alexandra Adornetto

Začátek mě nudil, pak se to začalo rozjíždět, ale stejně to nebylo ono. Čekala jsem od toho trochu víc, jsem zvědavá na další díly.

15.09.2014 3 z 5

Nepřítel mého nepřítele Nepřítel mého nepřítele Kateřina Petrusová

Také jsem četla již po druhé a znovu se bavila. Fakt doporučuji.

13.09.2014 5 z 5

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Tak už je tuto knihu četla dvakrát a zase nezklamala. pobavila jsem se, poplakala a určitě se k ní zase vrátím. Škoda, že jsou jen 3 díly :(

11.09.2014 5 z 5

Odhalená Odhalená Kristin Cast

Celá série se mi líbila a dobře se mi četla. Jen mě začíná unavovat, jak s dobráků dělají zlé a ze zlých najednou takové dobráky. Jsem zvědavá, jak to dopadne.

05.09.2014 4 z 5

Rozkoše léta Rozkoše léta Evie Hunter (p)

Tak tento díl se mi moc líbil. Pěkně jsem se zasmála, slza ukápla. Mělo to propracovanější děj oproti zimě. Jsem zvědavá na další díl.

03.09.2014 5 z 5

Rozkoše zimy Rozkoše zimy Evie Hunter (p)

Kniha se četla pěkně, i jsem se dost nasmála, ale byl to velmi slabý příběh. Všechno se odehrálo hrozně rychle, některé věci nebyly v závěru vůbec dotažené. Jsem docela zklamaná. Čekala jsem trochu víc.

02.09.2014 3 z 5

Dívka z nočních můr Dívka z nočních můr Kendare Blake

Tento díl jsem četla už jen ze zvědavosti, jak to dopadne s Annou. Do poloviny knihy jsem se hrozně nudila. Když se vydali do Londýna, začalo to být zajímavý a napínavý. Ale ten konec byl zvláštní.

01.09.2014 2 z 5

Anna krví oděná Anna krví oděná Kendare Blake

Na začátku jsem chtěla knihu odložit. Moc mě to nebavilo. Pak jsem se začetla a bylo to dost napínavé. Jen to mělo divný závěr. Myslela jsem, že druhý díl číst nebudu, ale po tom konci musím....chci vědět jak to dopadne.

30.08.2014 3 z 5

Propusť mě Propusť mě Julie Kenner

Tak musím říct, že mě tato série velmi mile překvapila. Tento díl byl pěkně napínavý a mě se to moc líbilo. Určitě po těchto knihách znovu sáhnu.

29.08.2014 4 z 5