kacaaba kacaaba komentáře u knih

Podřiď se Podřiď se Maya Banks

Kniha se mi líbila. Celá série mě překvapila. Byla postavena hodně na emocionální stránce a sex byl až na druhém místě. Rozhodně jí to neubralo na zajímavosti. Určitě si od autorky přečtu další knihy.

06.05.2015 4 z 5

Podlehni Podlehni Maya Banks

Kniha se mi moc líbila. Je to příběh o bolesti a dlouhé cestě k uzdravení duše. Není tam tolik sexu jako v jiných dílech, ale mě to vtáhlo do děje a určitě se k tomu ještě někdy vrátím.

25.04.2015 5 z 5

Podvol se Podvol se Maya Banks

Mě se kniha moc líbila. Ano, bylo tam hodně omáčky okolo, ale tenhle příběh si to zasloužil. Museli vybojovat velkou bitvu se svědomím. Nebyla to lehká situace a oceňuji jak se k tomu autorka postavila. Nebylo tam tolik erotických scén, ale vykreslený příběh, který bral za srdce. Mě si zatím získala i tato série.

20.04.2015 5 z 5

Záměna Záměna Nika Peas (p)

Nevíte někdo, jestli budou v ČR vydány i další 2 díly? Nikde to nemůžu dohledat.

12.04.2015 4 z 5

Svedený ďábel Svedený ďábel Amanda Quick (p)

Jako každá kniha této autorky, mě i tato strhla. Moc se mi to líbilo, pohodové čtení na večer. Historická romance z 19. století.

12.03.2015 5 z 5

Město nebeského ohně Město nebeského ohně Cassandra Clare (p)

Tak tenhle díl se mi s druhé poloviny série líbil nejvíc. Možná proto, že bojovali společně a pořád je nerozdělovali. Závěr naznačoval, že by mohlo být pokračování. Vůbec by mě to nevadilo...tak po 6 letech. Mohlo by to být zajímavé.

03.03.2015 4 z 5

Město ztracených duší Město ztracených duší Cassandra Clare (p)

Líbí se mi život vedlejších postav, jak prožívají svoje starosti, ale fakt mě otravuje, jak od sebe Jace a Clary pořád oddělují. Jak už jsem pronesla, jsem asi beznadějný romantik, ale chvilkama mě to už unavovalo. Příběh mě přijde natahovaný. Moc jsem se na pokračování těšila, ale teď mám zmatené pocity. Už se těším, až tu sérii dočtu.

26.02.2015 4 z 5

Město padlých andělů Město padlých andělů Cassandra Clare (p)

Souhlasím s Aaron Lewis. Asi jsem beznadějný romantik, ale myslím si, že mohli Jece a Clary nechat, aby si užiti šťastné chvíle a ne je hned po tak krátké době zase rozdělit. Líbilo se mi, že v tomto díle vykreslila autorka charakter a život vedlejších postav. Simona mám ráda, takže tohle mě bavilo číst. Jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

22.02.2015 4 z 5

Zkrocený netvor Zkrocený netvor Amanda Quick (p)

Kniha se mi opět moc líbila. Autorka píše úžasné odpočinkové díla. Zase jsem se nasmála nad hlavní hrdinkou, jak zkrotila Netvora. Určitě se k této knize vrátím. Historická romance z 19. století.

04.02.2015 5 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Uf. ze začátku jsem myslela, že knihu odložím. Pak jsem se začetla. Přišlo mi to hrozně těžké čtení. Vtáhlo mě to do děje a představovala jsem si, jak bych se s takovými problémy poprala já. Určitě mě to donutilo přemýšlet, ale už teď vím, že to znovu číst nebudu.

03.02.2015 3 z 5

Ona Ona Carey Heywood

Dokreslení příběhu ON. Četlo se mi to pěkně. Jako u předchozího dílu. ,,Neurazí, nenadchne".

28.01.2015 3 z 5

On On Carey Heywood

Ze začátku jsem se lekla prolínání minulosti s přítomností, ale líbilo se mi to. Do poslední chvíle jsem nevěděla, jaká situace nastane. Četlo se mi to dobře. Nebylo to ,,úžasný", ale takové ,,neurazí, nenadchne".

28.01.2015 3 z 5

Sedm let hříchu Sedm let hříchu Sylvia Day

Kniha se mi moc líbila. Romantický historický román s erotikou. Mělo to příběh, líbilo se mi, že nešlo jen o hlavní hrdiny, že i vedlejší postavy bojovali o své místo ve světě. Určitě si jí přečtu klidně znovu.

22.01.2015 5 z 5

Očarovaná Očarovaná Sylvia Day

Autorka hezky popisuje sexuální scény. Ty jsou ve všech knihách podobné, ale pořád mají něco do sebe. Mám ráda fantasy, takže to mi taky nevadilo, jen mě tam prostě něco chybělo. Příběh mi přišel hrozně chudý, chyběl mi charakterový popis postav i celé scény. 90% tvořili jen postelové hrátky a to prostě nemůže být všechno.

20.01.2015 3 z 5

Svedená Svedená Kathryn Taylor

Kniha se mi moc líbila, tak jako celá série. Doufám, že se dočkáme dalších knih od této autorky. Pěkně se mi to četlo, nenudila jsem se. Pohodové čtení.

13.01.2015 5 z 5

Ztracená Ztracená Kathryn Taylor

Kniha se mi moc líbila, pohodové nenáročné čtení, romantika. Už se těším na pokračování.

12.01.2015 5 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Moc jsem se těšila na další knihu od této autorky. Dobře se četla, nasmála jsem se, jen už to není ono. Na Bavettovi nic nemá.

10.01.2015 3 z 5

Měsíční píseň Měsíční píseň Patricia Briggs

Už čtu sérii podruhé a opět mě vtáhla do děje. I když vím jak to dopadne na zábavě a napětí to nic nemění. Líbí se mi všechny knihy této autorky a doufám, že bude ještě nějaké pokračování jak u Mercedes, tak u Alfy a Omegy.

23.12.2014 5 z 5

Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

Tak nevím, na pokračování Nabíječe jsem se hrozně těšila a docela mě to zklamalo. Musela jsem se nutit do čtení. Přijde mi úplně zbytečná a o ničem.

02.12.2014 3 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Už jsem četla podruhé, abych si oživila děj před pokračováním. Zasmála jsem se, milý příběh. Pustila jsem se do 2 dílu a zatím mě nebaví, tak jsem zvědavá, co se bude dít.

23.11.2014 4 z 5