kacaaba kacaaba komentáře u knih

Trenér Trenér John Grisham

Nejdřív se mi kniha nelíbila, myslela jsem, že jí odložím, ale pak jsem se začetla do jednoho smutného životního příběhu. Teď jí můžu jen doporučit.

22.08.2013 4 z 5

Konec dnů Konec dnů Thomas Sniegoski

No jsem zvědavá na další díl...tenhle se mi moc líbil, četl se hezky.

21.08.2013 4 z 5

Aerie / Zúčtování Aerie / Zúčtování Thomas Sniegoski

Hezké, napínavé a s dobrým koncem.

18.08.2013 4 z 5

Padlí andělé / Leviatan Padlí andělé / Leviatan Thomas Sniegoski

Kniha se mi líbila, napínavé, jen na mě moc mrtvých.

18.08.2013 4 z 5

Třináct relikvií Třináct relikvií Michael Scott

Chvíli trvalo, něž jsem se začetla, dokonce jsem jí chtěla i odložit, ale pak už jsem chtěla vědět jak to dopadne. Námět zajímavý, zase něco jiného, jen na mě zbytečně moc mrtvých...jak je vraždí popisují podrobně a závěr je na 4 stránky. Škoda.

19.07.2013 3 z 5

Hrana touhy Hrana touhy Eve Berlin

Autorka zase nezradila, kniha se mi moc líbila. Příběh zajímavej, příjemné čtení, opravdu můžu jen doporučit.

17.07.2013 4 z 5

Stážista Stážista Robin Cook

Tato kniha se čte hůř než jeho ostatní, ale zase je pravdivá. Pracuji v nemocnici a vím jak se ze stážistou zachází. I když je to už víc jak 20 let a jiná země, velmi se to podobá…

15.07.2013 2 z 5

Zamilovaní andělé Zamilovaní andělé Lauren Kate

Takový milý příběh k sérii, který objasnil minulý život našich andělů...

15.07.2013 4 z 5

Kruh ohně Kruh ohně Michelle Zink

Tak to jsem ani nečekala, moc se mi to líbilo, napínavé, romantické...prostě super, nemám co dodat.

14.07.2013 5 z 5

Strážkyně Brány Strážkyně Brány Michelle Zink

Tak tenhe díl byl úžasnej, nemohla jsem se od toho utrhnout. Už se těšim, jak to dapadne.

12.07.2013 5 z 5

Proroctví sester Proroctví sester Michelle Zink

Kniha se mi hezky četla, jen jsem zvědavá jak to bude pokračovat. Mrzí mě, že umřel bráška a možná mi tam trochu chybí víc té romantiky :D

08.07.2013 4 z 5

Skrytá Skrytá Kristin Cast

Tento díl se mi moc líbil, bylo to napínavé, nemohla jsem se od toho odtrhnout a konečně se jim povedlo aspoň na chvilku vyhrát. :D

04.07.2013 5 z 5

Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Suzanne Collins

Kniha se mi líbila, napínavé s nečekaným závěrem...docela mě to dostalo a brečela jsem jako malá.

29.06.2013 5 z 5

Smečka Smečka Andrea R. Cremer

Napínavé, čtivé. S nečekaným zvratem.

19.05.2013 5 z 5

Oběť Oběť Andrea R. Cremer

Kniha se mi líbila, napínavý děj, párkrát jsem si poplakala, jen ten závěr byl velmi zvláštní. Vím, že byli z části vlci, ale tohle?

19.05.2013 5 z 5

Nikdy o tom nemluv Nikdy o tom nemluv Kathy O’Beirne

No byla to velice zajímavá, těžká knížka a autorce velice fandím a držím palce. Všem doporučuji, takové příběhy by měli být čteny mnohem víc, aby si lidé uvědomili, co se všechno dělo a možná i ještě děje...kdo ví

13.05.2013 5 z 5