kacaaba komentáře u knih
Další pěkná knížka. Napínavý, romantický fantasy příběh. Pěkně se to četlo.
Kniha se mi moc líbila. Napínavý děj s fantasy příběhem protknutý romantikou.
Tak nevím, čekala jsem od toho trochu víc. Dočetla jsem a je to asi první knížka od této autorky, kterou už znovu číst nebudu.
Knížka se mi líbila. Milostný příběh dvou komplikovaných lidí protknutým detektivní zápletkou. Ale hrozně mě lezla na nervy ta Cesta vody a filozofické kecy o vodě.
Kniha se mi moc líbila. Romantika a vtipné scény. Moc jsem se bavila.
Kniha mi přišla zábavná a napínává. Samozřejmě nechyběla ani romantika. Pohodové čtení na večer.
Moc se mi do tohoto dílu nechtělo, protože jsem věděla jak to dopadne...ne že by konce všech románů nebyli předvídatelné. A byla jsem velice mile překvapena, jak se mi díl líbil. Nasmála jsem se a oživit to vztahem Kate a Alexe bylo super.
Další romantický a vtipný díl. Možná tam bylo zbytečně trapných scén, ale i tak jsem se dost nasmála.
Tento díl se mi tolik nelíbil. I když tam taky byli vtipné scény, ale ten vztah byl zvláštní. Roberta jsem si představovala z předchozích dílů trochu jinak.
Další vtipná a romantická kniha. Pěkně se to četlo a smála jsem se i nahlas.
Mě se to líbilo, další historická romance na klidný večer. Bylo to i vtipné, dokonce jsem se přistihla, jak se směju nahlas.
Další úžasný příběh 19. století. Muž, který si myslel, že získáním dědičky vyřeší své problémy záhy zjistí, že je pro něj důležitější ona, inteligentní a odvážná žena, než její peníze.
Další úžasný román z historického prostředí, kde nechybí hrdá, inteligentní a odhodlaná žena, která si se vším poradí. Dokonce i s mužem, který se do ní zamiloval.
Další romantická a napínavá knížka z období 19. století. Moc se mi to líbilo.
Mě se kniha moc líbila. Další romantický a dobrodružný příběh z období 19. století.
Dokreslení svatebního dne. Opakování slibu o rok později. Milé počtení, ale docela mě to zklamalo. Myslela jsem si, že tam bude trochu víc toho, co se odehrávalo po návratu z Vegas. Jak to přijala rodina, kamarádi ve škole, jak si zařizují bydlení, možná nějaká rozepře. Prostě něco jako v těch dvou předchozích vzrušujících dílech.
Další úžasná historická romance z 19. století od této autorky. Už jsem přečetla skoro všechny a tato je jedna s nejlepších.
Tento díl byl tvrdší než ty předchozí, ale četlo se to dobře. Ale celá série na mě moc velký dojem neudělala. Všechno bylo moc rychlé, děj byl dost slabý. Vlastě nedělali nic jiného než jen „šukali". Vím, že to k tomuto žánru patří, ale tady toho bylo prostě moc. K této sérii se už asi nevrátím.
Tento díl se mi líbil mnohem víc. i když taky bylo všechno moc rychlé, ale líbilo se mi to napětí a kontrast policisty a kriminálníka. Jsem zvědavá, na poslední díl.
Mě se kniha líbila. Odehrávalo se to v mnohem vzdálenější době než jiné romány, ale přesto tam byla zobrazena síla ženy, která si svou inteligencí získala úctu a lásku rytíře. Odpočinkové čtení.