kacaaba komentáře u knih
Mám z této knihy takové rozpolcené pocity. Vadilo mě to doprošování a uhánění Evana. Příběh byl slabý, dlouho dlouho nic a pak bum pravda ve 2 kapitolách. Myslím, že myšlenka byla dobrá, ale nějak se s tím nepoprala jak by měla. Je to jedna z mála knížek tohoto tématu, ke které se už asi nevrátím. Jsem zvědavá, jak na tom bude pokračování.
Další knížka, kde si žena svou inteligencí a odvahou získá srdce na venek tvrdého a neústupného muže. Historická romance z 19. století
I když se mi kniha líbila, musím souhlasit s malazluta. Chvilkama to byli nudné opakující se pasáže. Bojím se, že kdyby mezi díly nebyla taková pauza, chvilkama bych se i nudila. V tomto díle se opravdu nic moc nedělo. Jo odkrylo to problémy hlavních hrdinů, ale Eva mi někdy až lezla na nervy. Jsem zvědavá na závěr, doufám, že nebudeme muset čekat tak dlouho.
Moc krásný a napínavý příběh. Historická romance z 19. století - klasická Amanda Quick. Moc se mi to líbilo.
Moc pěkná knížka. Napínavý děj, romantika. Historická romance z 19. století.
Tato kniha se mi moc nelíbila. U této autorky obdivuji hrdost, samostatnost, intelekt a sílu hlavních hrdinek, kteří to s muži umí. Emily byla naivní hysterická husička, která se podle mě nechávala ztrapňovat a nevystrčila růžky. Jsem zklamaná.
Další napínavá romantická knížka. Jen on není bohatý hrabě a ona chudá dívenka. Majetkem i intelektem jsou si rovni. Při vyšetřování vraždy se do sebe zamilují. Historická romance z 19. století.
Další knížka od této autorky, kde nechybělo napětí a romantika. Líbilo se mi to, ale přišla mi slabší než ostatní z prostředí lordů. Historická romance z 19. století.
Další příjemné čtení na večer. Napínavý děj, romantika. Je od začátku jasné, jek to dopadne, ale stejně se to pěkně četlo. Historická romance z 19. století.
Další pěkné, napínavé a romantické čtení na večer. Amanda Quick nikdy nezklame. Historická romance z 19. století.
Moc se mi to líbilo. Mrzí mě, že už je konec. Napínavý zvrat událostí. Srdcervoucí závěr. Určitě se k tomu ještě vrátím.
Tento díl byl hrozně napínavý. Mučení Sydney byla síla, ale nakonec to dopadlo dobře a jejich vztah měl happy end. Teď jen aby našli Jill, ale jak znám hlavní hrdiny, určitě se jim to podaří. :D
Tento díl byl zajímavý. Moc se mi líbilo, že si užili aspoň trochu romantiky. Rose a Dimitrij takové štěstí neměli. Zoe bych nejraději jednu vrazila. Chovala se jako rozmazlený fracek. Závěr byl dost děsivý, tak jsem zvědavá, jak to bude dál.
Moc se mi to líbilo. Hlavně mám radost, že Sydney už není bezbranná a dokáže se o sebe postarat. Už se těším n další díl.
Tak pokračování se povedlo. Hezky se to četlo, těším se na další díl.
Vampýrská akademie mě moc bavila, takže jsem se na tuto sérii pokrčování těšila. Líbí se mi to. Postavy se zatím oťukávají, tak jsem zvědavá.co s toho bude.
Zajímavé pokračování. Líbilo se mi to. Jen škoda, že víc nerozebrali, jak je přijala veřejnost.
Kniha se mi moc líbila. Byl ta napínavý a dojemný příběh. Někdy jsem se smála, jindy měla na krajíčku. Prostě zase další dokonalej román o této autorky.
Je to vlastně úplně stejné jako Počkám na tebe jen z jeho pohledu. Až na bonus na závěr úplně stejné. Ale mě se to líbilo. Od této autorky se mi líbí všechno.