Kačaba79

Krásná detektivka. Skládání ze střípků informací bez potoků krve. Vše plyne v poklidném tempu. Uklidňující čtení, i když ze začátku jsem měla problém se do knihy začíst.

Kniha se mi četla lépe než předchozí díly. Zajímavé pro mne byl i pohled vraha a to napětí jak to Robin zvládne mne pohánělo dál. Jsem zvědavá, jestli bude další díl.

Druhá knížka od Hartla a mohu říct, že se mi moc zalíbila. Četla se mi dobře, takové oddychové čtení.

Pěkně vyvedená knížka, která mé dceři pomohla vysvětlit, proč po ní chci mytí a co jsou ty bakterie.

Perfektně si na tom dcerka začala uvědomovat jak se ručičky hýbou a kdy je jaká hodina. Třeba, že když řeknu je již 8 hodin večer, je to dlouho a má jít spát jako Krtek apod. Hodiny jsou bytelné a dobře se s nimi otáčí.

První knížka od autora a mírné zklamání. Až skoro neuvěřitelný příběh, jak kromě vztahů jim vše vycházelo - firmy a zaměstnání. Chvílemi na mne padala deprese, jestli tak budou žít i mé děti. Hlavně u Jáchyma, který všechno řeší útěkem za hranice . Veronika již byla klidnější, hlavně děj již znám. Obdivuji jak do sebe oba příběhy zapadaly a jak se vysvětlovaly navzájem, že až po přečtení obou byl příběh kompletní.

Po Volání kukačky se mi zdálo, že je tam méně popisu, ale možná jsem si zvykla. Překvapilo mne rozuzlení, ale to je u Rowlingové běžné. Skvěle napsané a pro mne do poslední chvíle napínavé.

Větší dcera přinesla z knihovny s nadšením. Já jsem nevěřila. Přesvědčilo mne až prohlížení s mladší a moc jsme se u toho bavili.

Ke knížce jsem přistupovala trochu skepticky, ale překvapila. Malou příběhy zaujaly, lehce jim porozuměla a byla spokojená. Mně se knížka dobře četla a s mluvou skřítků jsem neměla problém :o)

Knihu jsem četla hned po vydání, ale jelikož jsem si nepamatovala kdo byl vrah, pustila jsem se do ní znovu. Již ne s nadšením hurá Rowlingová, ale jako dobrou detektivku, kdy si chci zkusit přijít na to kdo to byl. V tomto je kniha super, do poslední chvíle napíná a neprozradí vraha, jen pátrání a skutečnosti. Jen to popisování okolí mi připadá zdlouhavé a při čtení večer velmi uspávající.

První kniha od autora a ani jsem neviděla film, takže jsem ji hltala dokud jsem ji nedočetla. Překvapila, byla moc krásná a závěr dojemný.

Veselé kniha pro školkovou dceru ideální. Před spaním žadonila o další a další kapitolu a při dočtení vyžadovala znovu přečíst. Sama pak seděla nad ilustracemi a vyprávěla příběhy.

Kniha pro předvánoční čas, zvolená pro hlasité předčítání dcerou. Příběh k zamyšlení.

Knihu dcera přečetla na jeden zátah při nemoci a z pokoje se ozývaly jen salvy smíchu. Ilustrace jsou prostě "božiííííííí"

Když nebyl za okny sníh, tato knížka ho přímo vyčarovala. Bylo bílo

Dceru (3,5) bavila a byla čtena několikrát. Nenásilně pomohla s pochopením jak se chovat v přírodě a co znamená třídit odpad. Hodně pomohly ilustrace.

Knihu jsem si půjčila náhodou, když jsem v knihovně nevěděla co. Příběh mne pohltil a na konci rozplakal. Přinutil mne zamyslet se nad životem, i když občas byl trochu sladší.

Čteno před Vánoci a obě dcery (10 a 3.5 let) příběhy bavily. Netradiční a moderní příběhy které nám pomáhaly dotvořit pohodu Vánoc.