Co se děje v Podpostelí? přehled
Hana Lehečková
Už vás někdy napadlo, co se děje v tajemném světě pod vaší postelí, když zhasnete lampičku a pokoj se zahalí do tmy? Bydlí tam skřítci, nebo tam jen tichounce leží zapomenuté hračky? Běhají tam pavoučci s lucerničkami a uklízejí nepořádek nebo se tam skrývá duch? Vydejte se s námi na pohádkovou výpravu pod sedm dětských postýlek a objevte sedm různých Podpostelí. Potkáte nadpřirozené bytosti, uvidíte úžasná kouzla a zažijete spoustu legrace. Takže žádný strach a obavy, osmělte se a nakoukněte. Určitě nebudete litovat!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co se děje v Podpostelí?. Přihlašte se a napište ho.
Přečtená loni.
Co se děje pod Vaší postelí, když usínáte? To nevi nikdo z nás, ale pomoci kratkych pohádek si to můžete domýšlet a rozvíjet svou fantazii a představivost. Parta děti předvede, povypráví, co vidí pod svou posteli, jiným a záhadným krajem oni. Nechejme se proto vést až do Podpostelí...
Příjemné a krátké příběhy, některé se skvělým nápadem, některé jen s dobrým, ale celkově jedna z těch lepších knih, co se s dětmi dobře čtou a ještě dlouho po dočtení se hrdinové z knihy zmiňují (u nás Matylda).
Kniha Co se děje v Podpostelí? v seznamech
2021 | Poupátka |
2019 | Svatá hlava |
2018 | Co se děje v Podpostelí? |
2020 | Vesmírné putování komety Julie |
Občas náhodou objevím poklad a tohle je jeden z nich. Na autorku jsem přišla díky jejímu románu Poupátka, který také mohu doporučit.
Trochu jsem se obávala, že děti ze čtení budou mít zlé sny, ale zbytečně. Příběhy jsou skvěle vymyšlené, nápadité a neotřelé.
Ideální na čtení před spaním, jelikož příběh vždy začíná tak, že jsou holčička nebo kluk v posteli v pyžamu a teď by měli spát. Délka jedné pohádky akorát, ilustrace povedené a určitě si ji zase někdy přečteme, protože dětem se podpostelová dobrodružství také moc líbila.