kacenka6144 komentáře u knih
Bylo to příjemné počtení, romantika jak má být. Nečekejte žádné velké zvraty a napětí. Pokud chcete strávit klidný večer s knížkou, protože v televizi nic nedávají, není toto špatná volba. Jsem zvědavá na pokračování a jak si povede Gavin.
Tak nějak nevím. Na začátku mi připadal Prescot dost nedospělý a nevyzrálý. Zhruba kolem půlky se začalo konečně něco dít, takže jsem si knížku užila. Ale zase taková pecka to nebyla.
Zápletka nebyla špatná, ale knížka má zbytečně moc stránek. Kdyby autorka vynechala zbytečné popisy, které jsem nakonec stejně přeskakovala, a zkrátila knížku o třetinu, byl by to daleko akčnější příběh. I tak jsem si čtení užila.
Tuhle spisovatelku prostě žeru. Její knížky mají všechno, co od toho žánru potřebuji a očekávám. 3 bratři Millesovi jsou už zadaní, takže teď budu čekat, čeho dalšího se od této autorky dočkáme. Doufám, že to nepotrvá moc dlouho.
Sérii jsem dočetla tak trochu z povinnosti. Jsem zvědavá na její další knížky.
Jo, jo, jo. Napřed jsem si myslela, že je Henry tak trochu pitomec. Ale přesvědčil mě, že každý má dostat svou šanci. Mám ráda knížky této autorky, vždycky se u nich pobavím. A už se těším na další díl téhle série.
Váhám mezi trojkou a čtyřkou. Brandi a Roberto nejsou špatná ústřední dvojice, ale něco mi tam chybí. Postava Tiffany je naprosto mimo. Zatím dám 3 a uvidím, co další díly série.
Když jsem dala 4* druhému dílu (ano, opět čtu na přeskáčku), musím dát 4 i této knížce. I když jsem v hodnocení někde mezi 3 a 4. Příběh je docela naivní. Ale v kontextu vychází celá knížka docela dobře. Zkusím si najít další autorčiny knížky. Ale chvilku si dám pohov.
Příběh není nikterak komplikovaný. Ale ústřední dvojice svými dialogy, ve kterých to mezi nimi jiskří, baví. Vzala jsem to sice v sérii z druhé stany, ale myslím, že to vůbec ničemu nevadí.
Ke knížce jsem se vrátila už poněkolikáté. Teď zrovna z důvodu letošní čtenářské výzvy. Když jsem si měla vybrat jednu z knížek, kterou už jsem v minulosti četla, byla má volba téměř jednoznačná. Ne, že by to byla ta nejlepší knížka v mém životě, ale příběh Prestona a Tary mě vždycky hrozně bavil. Navíc není knížka jenom o sexu, ale má i nějakou dějovou linku. Postava Violet už je jen malou třešničkou na dortu.
Mám tuhle autorku ráda. Miluju její knížky z hokejového prostředí. Příběh Coopera a Mac mě bavil. Stejně tak i vedlejší postavy jejich kámošů. Těším se na další díl série a doufám, že nebude poslední. Parta z Avalon Bay má určitě literární potenciál.
Knížku jsem si přečetla kvůli letošní čtenářské výzvě. Myslím, že myšlenky K. H. Borovského a jeho ironie nesedí jenom na tehdejší dobu. Verše jsou sice jednoduché, ale trefně pojmenovávají všechny neřesti tehdejší doby. A ve své podstatě jsou nadčasové a platí pořád.
Tohle byla zase knížka, na jakou jsem od těchto autorek zvyklá. Zajímavý příběh, dobrá zápletka, sympatická ústřední dvojice. A k tomu ještě pokušitelka Fern.
Něco tomu prostě chybělo. Je to příběh Joaquina - nájemného vraha. Asi jsem čekala víc dramatu, víc akce. Celá akce se nakonec smrskne do dvou stránek. Když se dvě různé spisovatelky snaží o totéž, není to nakonec vždy totéž.
Knížku jsem si vybrala kvůli čtenářské výzvě, protože se odehrává v 16. století. Celé je to takové naivňoučké. Knížka je součástí série, ale do češtiny je přeložený jenom jeden díl. Zajímal by mě příběh Rhyse a Morgany.
Od téhle autorky mám přečtené snad všechno, co u nás vyšlo. Vždycky se u čtení dobře bavím. Většinou vhodně poskládaná ústřední dvojice, mezi kterou to jiskří. Dialogy nejsou trapné, někdy vás donutí se nahlas smát. Navíc jsem knížku mohla zařadit do letošní Čtenářské výzvy - Hlavní hrdina alkoholik.
Téma už bylo zpracováno mnohokrát. Někdy hůře, jindy lépe. Toto byla taková zlatá střední cesta. Příjemná oddychovka na hnusné zimní dny. A ještě má první knížku do čtenářské výzvy.
Taková jednohubka. O Skotsku a jeho rytířích jsou napsané daleko lepší knihy. S větší akcí, romantikou i erotikou.
Zajímavá knížka a asi i zajímavá série. Bohužel začínám od konce, takže neznám všechny vazby. Ale jdu to okamžitě napravit. I tak byl příběh Bena a Reese docela zajímavý. Musím souhlasit s názorem, že Reese byla chvílemi nevyzpytatelná, její chuť na pomstu skoro nezdravá a Ben ji sloužil za berličku. Ale celkově se příběh vydařil a těším se, až se vrátím zpátky na začátek.