Kačka655 Kačka655 komentáře u knih

Nadia Nadia Elizabeth Norebäck

Pěkný příběh zvláštní rozuzlení... Čekala jsem jinačí konec.. ale pěkné počtení

25.08.2022 4 z 5

Frame-Up: Zločiny podle komiksu Frame-Up: Zločiny podle komiksu Meghan Scott Molin

Super oddechová kniha :-) MG je boží a s detektivem skvělá dvojka. Hodně jsme se nasmála :-) Doporučuji a těším se na další díly ( ještě jsou 2) :-)

22.03.2022 5 z 5

Seznam hostů Seznam hostů Lucy Foley

Asi 4 lidi měli důvod jen 1 však to byl husté :-)

06.02.2022 5 z 5

Hřbitov trpaslíků Hřbitov trpaslíků Petr Boček

Skvělá kniha.. Svět trpaslíků je boží :-) kor ta posilovna :D

03.01.2022 5 z 5

Zrádná říše Zrádná říše Julie Johnson

Skvělé zakončení serie! Doporučuji je tam i pár zvratů které člověk hned neuhodne :-)

03.11.2021 5 z 5

Elementálové Elementálové Michael McDowell

Naprosto skvělý příběh! Atmosféra a lidi co vás pohltí. 10000% Doporučuji a snad se přeloží další jeho knihy. Rodina, minulost, historie a přitom tak krásné domečky :D :-) Prostě Top!

26.08.2021 5 z 5

Zimní čarodějnice Zimní čarodějnice Paula Brackston

Supr příběh doporučuji!

10.08.2021 5 z 5

Cos to udělal? Cos to udělal? Matthew Farrell

Pěkně čtivý příběh u kterého se nenudíte! Doporučuju :-)

12.07.2020

Požírači duchů Požírači duchů Clay McLeod Chapman

Opravdu velké zklamání

24.07.2024

Strašení v Rookwardu Strašení v Rookwardu Darcy Coates

Místy sem se i bála asi jako u každé její knihy a ty ilustrace? Bomba?! :-)

26.04.2022 5 z 5

Jezevec Jezevec Fredrik P. Winter

Skvělá kniha, velmi čtivá, krátké kapitoly a supr příběh .

26.04.2022 5 z 5

Dalších 365 dní Dalších 365 dní Blanka Lipińska

Já sem z komentářů tušila že to bude špatné ale že až tak? První díl byl jinačí než film ale supr.. Ve druhém dílu se dalo už tušit že se něco poondí ale tohle? Jako fakt? Z Massima je feták, ožrala ještě týrá manželku a vraždí psa? Pokud by ten chlap byl takový tak by nevznikly první dva díly! Prostě šílený.. Z celé knihy mi je nejvíc líto Prady fakt.. Pořád to zpracovávám ale mazec :-( Jediné kdo mě potěšil byla Olga s Domenicem ale bůh ví co s nimi bude dál když to dopadlo tak jak dopadlo aby se za pár let taky nedivili :-(

14.02.2022

Vládci popela Vládci popela Scott Reintgen

Pěkné čtivo čekám na 2 díl.. chvílema a to bylo jako Hunger Games ale pěkné..Jsem zvědavá na pokračování

21.01.2022 4 z 5

V ringu V ringu Katy Evans

Naprosto skvělý příběh! Remington

12.10.2021 5 z 5

Mezi dvěma ohni Mezi dvěma ohni Lucie Stošková

Obálka je krásná i ilustrace ale ten příběh a mluva :-( čeští autoři jsou supr ale zde se to nepovedlo.. Snad bude druhý díl lepší..

31.08.2021

Vazač vzpomínek Vazač vzpomínek Bridget Collins

Kniha mě zaujala obálkou i anotací ale přijde mi že se hl tématu vazačství věnovali jen okrajově a sice proti LGBT nic nemám ale sem se mi to prostě nehodilo... Čekala jsem více rozvinutou linku vazačství a osudu Emmeta jako vazače ale bohužel.. Třeba bude 2 díl.. za mě 70% :

19.03.2021 2 z 5

Pravda leží zde Pravda leží zde Lindsey Klingele

(SPOILER) Od knihy jsem
čekala více.. Penny se snaží najít svého otce a přitom se snaží rozluštit vše o nehodě v továrně.. Není to špatné ale mohlo to být lepší :-)

06.03.2021 3 z 5

Oheň probuzení Oheň probuzení Anthony Ryan

Kniha se četla sama, poutavý příběh ruznorodé postavy a jeden cíl.. Super těším se na další díl

20.09.2020 4 z 5

Amissa: Zmizelé Amissa: Zmizelé Frank Kodiak (p)

Zlatý Jezevec. Alle průměrná krimi. Znovu ji číst nebudu ale děj nebyl špatný jen takové nemastné neslané...

18.05.2022 2 z 5

Šakal Šakal J. R. Ward (p)

Čekala jsem víc.. Od autorky jsem četla i bratrstvo tak jsme se těšila ale tohle bylo prostě nic moc..

14.01.2022 2 z 5