KaileyBlot

U čtení celé téhle knížky mě držela jen zvědavost zjistit, co se vlastně stalo. Nevím, asi jsem od toho čekala víc. Obálka mě upoutala, anotace taky, ale celkově z toho mám teď takový zvláštní pocit. Jako by to nebylo dotažené, a nebo mě to prostě a jednoduše nesedlo. Ale aby nebylo toho negatismu tolik, zase to nebyla ta nejhorší knížka co jsem kdy četla.

Kdybych měla tuto knihu porovnávat s ostatními dystopiemi, řekla bych, že jde v podstatě o stejnou kostru akorát s jiným obalem. Tím bych jí ale křivdila a to nechci, protože mě moc překvapila svou čtivostí, že mi povědomý motiv až tak nedrásal nervy. Bylo to moc krásné a milé, sice dost předvídatelné, ale to v tomto případě nevadí.
Protože jsem nad touto knihou sama dlouho váhala a pořád její přečtení oddalovala, chtěla bych ji všem moc doporučit! Neudělejte tu chybu jako já a přečtěte si ji!

Pohodová knížka. Prostě fajn, nic moc složitého. Je to vlastně pouze takové to ohrané téma. Rozhodně to neurazí, ale zároveň nic nového nedá.

Jako pokračování to nebylo špatné. Ale asi se mi víc líbil ten první díl. Ty dva pohledy pro mě byly často matoucí. Taky to bylo možná až moc natahované a klidně by to mohlo být kratší. Mám ale ráda autorčin styl psaní, tudíž to šlo.

Tak tohle bylo opravdu originální. Hrozně se mi líbí ten nápad a tak. Ze začátku jsem si myslela, že mě to nebude bavit, když se vlastně pořád opakuje to samé, ale nakonec mě to opravdu mile překvapilo a nemohla jsem se od toho odtrhnout. Bylo pěkné vidět, jak se Sam den ode dne mění a uvědomuje si hrozně moc věcí, na které nikdy před tímto dnem nepomyslela.
Konec mě teda zaskočil, ale vím, že to bylo nutné... Ale jako ta úplně poslední věta? To nás autorka snad k něčemu navádí? :D
Jinak ale doporučuju, bylo to zajímavé.

Tak tohle byla pecka! Pěkně zpracované a prostě všechno dokonalé. Moc se mi to líbilo, bylo to milé, vtipné, dobrodružné a i trošku smutné. Tenhle roadtrip u mě zabodoval. Stojí za to si ho přečíst.

Nádherné. Ani třetí díl nezklamal očekávání. Ke konci to bylo celkem jako drama, ale přesto nádherné, dojemné zakončení, ikdyž ani teď nemám ráda můráka. Když se objevil Zach, žrala jsem to, ale pasáže s Morfeem mě prostě občas nudily. S koncem jsem tada spokojená tak napůl.
I tak je tato trilogie skvěle kouzelná a super :))
A ta obálka... aww. Nejhezčí ze všech :3

Tento díl byl naprosto skvělý! Snad nejlepší z celé série (zatím). Kouzla, akce, napjetí, zase trochu toho tajemna... prostě skvělé! Moc se těším až vyjdou další díly.

Ani druhá vesmírná pouť nezklamala. Napětí až to konce. Skvělý! Naprosto dokonalá série.

Úžasná sci-fi kniha plná napětí, takže se u ní rozhodně nenudíte.
Doporučuji ale tomu, kdo ještě nečetl mlhovinu vůbec nekoukat na anotace následujících dílů. Dosti vyzradí.

Pěkný, napínavý příběh. Líbí se mi tyto záhadné knihy, kde si můžete tipovat, kdo je vrah :)

Za mě mnohem lepší než předchozí kniha! Popravdě se mi moc do druhého dílu po značném zklamání z toho prvního nechtělo, ale jsem moc ráda, že jsem se začetla a hned si knížku oblíbila. Pokud taky váháte, můžu doporučit. Bylo to příjemné a moc milé čtení.

Hezká průměrná knížka, když nic moc nečekáte. Ozvláštněné to bylo o Francii přesněji Paříž a informace o městě, různá místa a jeho podrobný popis, že jsem si někdy připadala, jako bych tam sama byla. Francouzštinu se učím, takže mi nevadila občasná francouzská slovíčka - tím to bylo pro mě zajímavé. Annu a její chování jsem chvílemi nechápala, ale ve finále to skočilo pěkně.

Co bych vyzdvihla je autorčin styl, osobitý a úžasný. Kniha je psána poutavě, takže jsem neměla problém ihned se začíst. Ze začátku uznávám, že se Amber i její matka chovaly jako děcka, ale postupně se to srovnávalo. A konec byl moc pěkný. Rozhodně doporučuju obě knihy, protože se vás drží dokud je nedočtete a jsou plné pěkných myšlenek.

Oproti předešlým dvou dílům byl tento slabší, ale pořád to bylo super čtení. Hrozně se mi zamlouvá autorčin styl psaní, který není možné, aby byl nudný. Udivuje mě její škála námětů, protože každý je originální a dobře zpracovaný. Taky je úžasná spojitost všech jejích knih, že se tam vyskytují hrdinové z minulých dílů - to se mi hodně líbí a přijde mi to jako skvělé obzvláštnění.

Hodně mě zaujala anotace, která slibuje zajímavý a celkem originální děj. A jako jo líbilo se mi to, ale zas tak moc mě to nenadchlo, že bych z toho byla odvařená. Bylo to spíš průměrné, ale určitě vhodné na takové nenáročné, pohodové čtení.