kajisek komentáře u knih
abych řekla pravdu,Alice se mi líbí více.Ale gemma není nejhorší.jedna z nejky knih
ten konec je opravdu smutný,bezvadná kniha a můžu vám říct,že ji čte polovina holek ze třídy
Divím se že Sunset je taková milá,i když může mít všechno na světě.Destiny je pěkně drsná,to se mi na ní líbí.obě jsou super.kniha taktéž.
tato se mi zdála sice pro starší,mprotože ji četla i má ségra Michaela,které je 16 a aby se odpoutala musela jsem si vykřičet hlasivky
kvůli jacky jsem se vlastně odpoutala od dětských knih a přešla na knihy pro teenagery.kniha je supr!!!
chudáček April.Já bych se jí nesmála,ale bavila bych se sní.Ona přece za to nemůže.Je to člověk...........já už jsem se zase moc vžila do nějak knihy.To se mi stává furt.Já bych asi bez fantazie a snění ani nežila:D
dobrá,Garnet mi připadá,no připadá mi taková milejší ale Ruby i přes své chyby je zase taková veselá a bezstarostná.
jackyn je fajn,píše nádherně a citlivě a vůbec ne pro malé děcka
měla jsem fakt strach,prožívala jsem to jako bych tam byla a pak jsem se probrala a vrátila do reality a zjistila,že nemám úkol z matiky
souhlas,a dokonce jsem měla superlupu,vždycky mi ji v knihovně vyrabují
to je asi ta nej.....vtipnější kniha od breziny
vždycky se zasměju nebo mi u těchle knich naskočí husí kůže:D
super,bomba,bezva,......to může znít jak s té reklamy a mohla bych pokračovat dál,ale to by bylo tak na rok