Kalina komentáře u knih
Příběh docela dost podobný Dívce ve vlaku. V první polovině knihy nás vypravěčka seznamuje se svým životem. Samozřejmě posvém. Potom vše dostane spád a dostaneme se do thrilleru. Mohu doporučit.
I třetí díl trilogie byl velmi pěkný. Přes všechny útrapy nám závěr příběhu dává naději do budoucna. Doporučuji.
Kniha se čte velice dobře. Ostatně jako první díl. Trochu pohádka, která vás donutí přemýšlet čeho všeho jsou lidé schopni provést pro svůj prospěch, peníze, moc, zdraví ....... doporučuji.
První díl trilogie se četl velice dobře. Trochu pohádka ,ve které autor popustil uzdu fantazii, ale tak to má být. Bez dobré fantazie by nemohl vzniknout dobrý příběh. Rozhodně doporučuji.
Výborné čtení. Opět. Čtenář se dozví mnoho historických faktů zabalených do napínavého příběhu, který bohužel nezní jako úplé sein fiction.
Prima detektivka. Závěrečná část má spád a rozuzlení nečekané. Mohu dopororučit.
Skvělá kniha. Obdivuji autory, kteří udrží pozornost čtenáře od začátku až do samého závěru. Doporučuji.
Jak autorka poznamenala. Bohužel nejde o fikci! Kniha se čte velice dobře, má spád i když někdy až moc rychlý. Knihu doporučuji.
Moje první kniha ze série Armanda Gamache. Asi jsem očekávala víc. Obyvatelé vesničky mi nepřišli až tak idiličtí. Nicméně kniha se čte dobře a hlavně neteče z každé stránky krev.
Opět skvělé čtení a opět další námět k zamyšlení. Doporučuji k přečtení.
Zvláštně postavené příběhy dvou žen. Čtivé, ale jak už napsal "rodak" něco tomu chybělo.
Někdy si vybírám knihy i na základě komentářů, proto prosím jejich pisatele o neprozrazování příliš z obsahu knihy.
Skvělý díl. Není co dodat. Spíš mám připomínku k některým předešlým komentářům, kteří prozrazují příliš z obsahu knihy. Např. o Monkovi.
Fakta a fantazie. Ovšem zrůdnost popsané historie by měla vést čtenáře k zamyšlení. Skvělé čtení.
I v druhém dílu série J. Rollinse jsem poznala a pochopila další události z historie. Skvěle popsáno a zabaleno do čtivého oříběhu.
Báječné čtení. Fakta a fantazie se zde skvěle doplňují. Doufám a těším se , že další příběhy budou také tak výborné.
Mnoho jmen, v některých kapitolách jsem nenalezla nic co by mi pomohlo příběh pochopit. Když bylo něco napsáno, záhy to neplatilo. Prostě lehké zklamání.
Opravdu skvělá kniha. Děj má spád a ke konci příběhu možná tušíte, ale nevíte, tak musíte číst a číst .....
Musím souhlasit s předešlých komentářem. V druhé půlce knihy jsem hledala důvod proč číst dál. Snad, že se mají knihy dočíst?
Příběh spíše pro děti, ale zase pro pochopení zápletky pro děti moc složité. Jinak pěkné čtení.
Skvělá kniha. Čtivá. Možnost vžít se do postav, nejen vyšetřovatelů, ale i vraha a snad ho i chápat je prima.