Kami33 Kami33 komentáře u knih

Řekni lituji Řekni lituji Michael Robotham

Hezká knížka. Děj pěkně odsýpá, a i když pachatel mi byl jasný už zhruba od poloviny, přesto byl konec napínavý.

27.02.2024 5 z 5

Faleš Faleš Sibel Hodge

Ale ano. Jasně, zápletka je velmi nepravděpodobná, nicméně děj svižně ubíhá. Za chvilku máte přečteno a za měsíc si už nebudete pamatovat, o čem to bylo. Přesto hodnotím plným počtem, protože jsem si čtení užila.

01.02.2024 5 z 5

Lež Lež C. L. Taylor

Děj byl postupně napínavý, ale hlavní hrdinka mi moc nesedla.

07.01.2024 4 z 5

Bílá cesta Bílá cesta John Connolly

Typický Parker. Kdo ho má rád, nebude zklamán.

10.09.2023 5 z 5

Zpřetrhaná pouta Zpřetrhaná pouta Linda Castillo

Mám ráda tuto série, ale je pravda, že tento díl je trochu slabší.

16.07.2023 5 z 5

Mezi dvěma světy Mezi dvěma světy C. D. Major

Přečetla jsem a jsem dost zklamaná. Možná kdyby autorka psala pouze tu část, která se týkala minulosti, tak by to bylo dobré. Ale bohužel, je tu i druhá část knihy a ta je podle mě zoufalá. Všichni se chovají nepravděpodobně, divně, nelogicky. Časově to také moc nesedí. Prostě za mě žádná sláva.

15.07.2023

Osudný pád Osudný pád Christina McDonald

Hezké čtení. Možná místy zbytečně rozvleklé. Nevím, bylo to za mě tak na čtyři a půl. Jenom tomu malinko něco chybělo.

10.01.2023 4 z 5

Bouře mečů 1 Bouře mečů 1 George R. R. Martin

Příběh pokračuje a já se ani minutu nenudím. Jedeme dál...

10.01.2023 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Vlastimil Vondruška

Velmi překombinovaný příběh. Pan Vondruška určitě umí lepší.

01.01.2023 4 z 5

Dopis Dopis Kathryn Hughes

Chvilku jsem se bála, že knížku ani nedočtu. Děj byl poměrně dost předvídatelný. Nakonec jsem dočetla, ale žádné wau pocity se rozhodně nedostavily.

03.11.2022 3 z 5

Ztracené kosti Ztracené kosti Lincoln Child

Nebylo to špatné, ale od autorů už jsem četla podstatně napínavější knihy.

24.09.2022 4 z 5

Horká linka Horká linka Michael Connelly

Nebylo to špatné, děj hezky ubíhal, jen technické detaily ho poněkud zpomalovaly.

11.09.2022 4 z 5

Koruna věčného soumraku Koruna věčného soumraku James Rollins (p)

Skvělé. Začátek byl poněkud náročný, ale pak se před námi odkryl nový svět plný zvláštních tvorů, lidí (no a i soch). Jedna z knih, kterou když dočtete, je vám líto, že už je konec. Teď budu muset s napětím čekat na pokračování, které si rozhodně nenechám ujít.

25.08.2022 5 z 5

Červený trpaslík – Omnibus Červený trpaslík – Omnibus Rob Grant

O seriálu Červený trpaslík vím pouze to, že je a občas jsem zahlédla krátké kousky. Přesto jsem se pustila do téhle bichle a... musím se s Trpaslíkem seznámit mnohem více osobně. Z knížky jsem byla nadšená. První dvě knížky super, vtipné. Druhé dva příběhy hodně zamotané, zmatené, ale pro mě velmi zábavné. Na čtení jsem se pokaždé těšila.

05.08.2022 5 z 5

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

I když mám tuto sérii ráda, tento díl už mi přišel opravdu překombinovaný.

22.07.2022 4 z 5

Ďáblova čísla Ďáblova čísla Vlastimil Vondruška

Připadá mi, že menším útlumu opět pan Vondruška píše tak, jak jsme byli zvyklí. Zábavné, čtivé knížky, které přináší odpočinek a pohodu. Tato je podle mě jedna z nich.

22.07.2022 5 z 5

Noční oheň Noční oheň Michael Connelly

Můj oblíbený autor plus můj oblíbený hrdina rovná se zábavné čtení, které nezklame.

28.06.2022 5 z 5

Bird Box Bird Box Josh Malerman

Tajemný příběh se četl dobře, ale ... na konci jsem si připadala trochu ošizená. Čekala jsem nějaké to wau a ono nic. Nicméně pokud přijdu k druhému dílu, tak si ho přečtu. Už jen proto, aby mi vyplnil bílá místa.

08.05.2022 4 z 5

Pocit hanby Pocit hanby Linda Castillo

Další příběh z amišské komunity a další výzva pro Katii Burkholderovou. A jako vždy čtivé a napínavé.

14.03.2022 5 z 5

Zloději zelených koní Zloději zelených koní Jiří Hájíček

Přečíst se to dalo, ale být kniha o něco delší asi bych to musela odložit.

06.02.2022 3 z 5