Kami33 komentáře u knih
Netřeba opakovat již napsané. Super. Ale fakt bylo nutné toto Borisovi provést? (To je jen řečnická otázka :-))
Zatím všechny Dánovy knihy jsou výborné. Vše už bylo napsané v předchozích komentářích. Kdo má jeho knihy rád nebude zklamán. Ani já si neodpustím poznámku k vedlejší lince ohledně Kukyho maminky. Smutné, dojemné, pravdivé a kdo něco podobného zažil, v tom to ještě dlouho rezonuje.
Oblíbená autorka, napínavý děj bez zbytečných odmlk, prostě super.
Tak zatímco u předchozího dílu jsem váhala, zda je za pět hvězdiček, tady jsem si jistá. Napínavé, hezké.
První setkání s autorem. Představa budoucí čtvrté říše pro mě byla dost těžko uchopitelná. Chvilku jsem váhala, zda je kniha na pět hvězdiček. Ale když jsem dočetla, hned jsem sáhla po pokračování. Takže ano :-)
I když mám fantasy knihy ráda, tady jsem se nějak nemohla začíst, až jsem nakonec knihu odložila.
Chudák Sano Ičiró je na tom špatně, jde o život nejen jemu, ale i celé jeho rodině. Vypadá to, že jeho soupeř Janagisawa má jeho osud pevně v rukách. Ale Sano se už dostal z horších situací, takže žádný strach.
První kniha s Lucasem Davenportem, ke které jsem se dostala až poté, co jsem většinu "obětí" už přečetla. Možná proto se mi kniha líbila. Je to stejný pocit jako když se setkáte se starým známým, kterého jste dlouho neviděli, a stále si máte co říct. A současně si uvědomujete, že jste se lety trochu změnili.
Detektivka, která je nejvíc zajímavá prostředím, v němž se odehrává. Ale při čtení jsem měla pocit, že tomu pořád něco chybí.
Nebylo to špatné, hezky se to četlo, ale že bych z toho byla úplně wau to zase ne. Chápu, že je to hodně o sexu, ale za mě možná trochu moc "po povrchu". Takže ok, ale od pana Hartla jsem četla už lepší knížky.
I když komentáře zde nejsou knize zrovna nakloněny, za mě super. Střídání dvou časových rovin se mi líbilo. Přišlo mi, že kniha má spád a rozhodně jsem se u ní nenudila.
Tento třetí díl mě oproti předchozím bavil o malinko méně. Asi jsem se příliš nesoustředila, ale musím přiznat, že "podezřelí" se mi občas pletli. Nicméně mám knihy paní Rowlingové moc ráda, dobře se čtou a postavy mají mé sympatie. Takže celkově to bylo super.
Další Gaiman a další zajímavá knížka. Tajemná, napínavá a s dobrým koncem. Hmm... možná pohádka, ale já se trošku bála :-). A bylo to super.
Co k tomu dodat. Bezvadné, čtivé, napínavé. Jen už jsem trochu stihla zapomenout Čtvrtou opici :-)
Možná že pohádka, ale určitě krásná. Příjemné čtení. U mě se maximální čtivost knihy pozná tak, že zapomenu vystoupit na správné stanici a přejedu, a s Hvězdným prachem se mi to stalo :-)
Mrakoplaš, chudák, musí zase někam cestovat. Ale je fajn, že se vrátil z... Za mě povedené.
Tak úplně spokojená nejsem. Začátek mi moc nebavil, konec byl napínavý. Ale určitě série s Willem je mnohem lepší.