Kamilajznik Kamilajznik komentáře u knih

Manželka, která utekla Manželka, která utekla Tess Stimson

kniha se mi velmi líbila, konec mě překvapil a i slzička ukápla.

26.12.2014 5 z 5

Gabrielův Očistec Gabrielův Očistec Sylvain Reynard

Druhy dil se mi libil mene....prislo mi to chvilemi velmi zdlouhave. Zadny moment prekvapeni...

16.11.2014 3 z 5

Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

Mně se kniha velmi, ale velmi líbila! Prostě romantika od začátku do konce. Určitě si přečtu i další díly série :-)

23.01.2014 5 z 5

Oči dokořán Oči dokořán Raine Miller

Krásnej, trošku předvídatelnej - podle druhého dílu, konec! Zápletka a slzy na konec...

16.12.2013 4 z 5

Všechny jeho touhy Všechny jeho touhy C.C. Gibbs (p)

Musím se ztotožnit s komentáři, které jsou tu již uděleny. Asi bych se opakovala - i mě vadila forma jakou to bylo psáno a opravdu mi chyběla větší charakteristika postav. Děj nic moc, čekala jsem více. Nicméně druhý díl přečtu. Nemám ráda nedokončené příběhy.

09.10.2013 2 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Takže jsem se i já velmi těšila na poslední díl této série. Než jsem začala číst poslední díl, přečetla jsem si i předchozí dva, jen tak pro připomenutí :-) A upřímně?......Trochu mě to zklamalo. Tak jak jsem se těšila na to až tato kniha vyjde a prakticky se nemohla dočkat....no nevím. Jsem ráda, že se vše vysvětlilo konečně, ale nebylo toho "sladkého" až moc??? Mě osobně by stačily dva díly a to zakončení jaké tam bylo. Třetí díl mi přišel prostě zbytečný a ten závěr...já nevím....prostě jsem byla víc nadšená z těch předchozích dvou dílů. Ale přiznávám, že jsem konec i obrečela.

30.09.2013 5 z 5

Všechno, nebo nic Všechno, nebo nic Raine Miller

Knihu jsem rovněž přečetla na jeden zátach. Ale víc se mi líbil první díl. Možná mi trošku vadilo, že je kniha z mužského pohledu. Ale každopádně se už těším na třetí díl....sem zvědavá, jak to dopadne :-)

19.08.2013 4 z 5

Dcera kostí a dýmu Dcera kostí a dýmu Laini Taylor

no...nějak se nemohu do knihy začíst, jsem asi v půlce a prostě mě to nebaví.....

22.07.2013 1 z 5

Nahá Nahá Raine Miller

Kniha se četla dobře, ale víceméně jsem se nic nedozvěděla ani o Brynne, ale ani o Ethanovi. Takže mi nezbývá nic jiného než si koupit druhý díl, abych vůbec pochopila o co jde...

22.07.2013 4 z 5

Hrana rozkoše Hrana rozkoše Eve Berlin

No...tak jsem knihu sice přečetla asi za tři dny, ale přišlo mi to takové celé nějak zrychlené. Mám raději plynulejší průběh příběhu. Odstíny se mi líbily více :-)

02.06.2013 3 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Tak i "dvojka" mě totálně dostala. A nějak si teď nedokážu představit, že bych měla číst něco jiného než třetí díl této série. Jsem zvědavá, jak to dopadne.....jinak jsem z knihy nadšená. Líbily se mi obě knihy a opět jsem neudržela své emoce na uzdě.Jen se mi nechce čekat až do září, než vyjde třetí díl. Nějaké tipy, kde se dá sehnat už teď? Pokud možno v CJ? :-)

27.05.2013 5 z 5

Vykoupení Vykoupení Lauren Kate

Tak takový konec a rozuzlení příběhu jsem nečekala, krásné zakončení....i slzička ukápla.

17.05.2013 4 z 5

Gejša Gejša Arthur Golden

Zajímavá kniha, ale film mě zaujal více.

06.03.2013 5 z 5

Pád Pád Lauren Kate

Mě se teda knížka moc líbila. Přečetla jsem jí jedním dechem a hned si šla koupit další díl.

11.02.2013 5 z 5

Předurčená Předurčená Kristin Cast

Kniha se mi moc líbila, četla jsem jí jedním dechem. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Už aby vyšel!

01.02.2013 4 z 5

Tohle není žádná lovestory Tohle není žádná lovestory Mary Hargreaves

Knihu jsem zvolila jako oddechovou četbu a musím říct, že ze začátku jsem si teda ale vůbec neoddechla . Naopak, hlavní hrdinka mě tak strašně štvala, že se mi ani nechtělo pokračovat dál. Ale zvědavost zvítězila..chtěla jsem vědět, zda bude tak nesnesitelná az do konce. A musim říct, že na konci mi byla i sympatická a přece jen si z knihy něco odnáším .

26.04.2023 3 z 5

Jaro Jaro Hubertus Rufledt

Tenhle komiks je proste uzasny, nadherne zpracovany. Ty kresby jsou tak krasne, ja jsem unesena.

17.05.2019 5 z 5

Zápisník smrti 1 Zápisník smrti 1 Tsugumi Ohba

Tak tohle me hooodne bavilo!!

04.03.2019 5 z 5

Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky Elena Favilli

Krásné ilustrace, krásné pohádky.

23.02.2019 5 z 5

Pandořina skříňka Pandořina skříňka Tereza Richter

Opet skvele cteni! Opet me to uplne pohltilo a opet wau jako prvni dil! Hned ted potrebuju vedet, co se delo dal!

11.02.2019 5 z 5