kannibal28 komentáře u knih
Príbeh malej margot nebol zlý ale ani taký drsný ako som čakal. Dávam 4 hviezdy preto že až tak som ten príbeh nehltal.
druhy krát prečitaný madarský román odohravajúci sa v taliansku mal v sebe trochu detektivky trochu špionáže ale hlavne je to sci-fi román o výmene vedomia. Dosť zajimavá téma ktorá sa dobre čitala.Na svoju dobu velmi podarený román neviem či to bolo aj s filmováné a ked nie já by som určite natočil o tomto film.
čo ti já vím podla mna úplne zbytočná kniha, zaoberať sa s tým ako a čo bude písať v dalšom románe.Ešte som ho nečítal a neviem či ho aj začnem ked je o slobodomurároch to nie je moc pre mňa ale možno si to ešte rozmyslím a dám tomu niekedy šancu.
kniha začala skvele ale časom začala trošku strácať na zaujimavosti. Unosy mimozemšťanov až tak nežeriem lebo tomu moc neverím načo by leteli takú dialku aby sa ani raz neukázali celemu svetu. Moc sa mi to nezda logické.
Autor nesklamal kniha ve svojej dobe určite bola bestseller . Teraz v dobe internetu a dokumentov v podstate viem skoro o všetkom čo sa tu píše v tejto knihe ale pár nových vecí sa človek aj tak dozvie tak že za mna spokojnosť
troška slabšie ako som čakal od nesba ale je to len 2 časť. čítam to chronologický tak že neviem posudiť ale mnohy hovoria a píšu že je to najslabšia časť. Ale čítať sa to dalo
tohto človeka som nemal rád aj ked bol aktívny cyklista. Nikdy som mu neveril ani slovo a v tejto knížke som sa presvedčil že je to arogantny hajzlík. Knihu doporučujem
po dlhých rokoch som to čítal druhý krát.Spomienky brankárskej legendy Seppa Maiera od detstva až po osudovú haváriu po ktorej musel skončiť s futbalom.
knihu som dostal automatický k objednávke zadarmo ako darček inak by som si ju určite nekupil.
Túto knihu som vyhral na facebooku v jednej súťaži lebo inak by som si ju asi v živote nekúpil. Ronda to je ženský terminátor už od narodenia sa pretlkala ťažkymi bojmi zo všetkým možným , je to bojovníčka na pohladanie
78,79,80,81,244,245,246,247,248,249, na týchto stranách je samá cenzúra to by ma zaujímalo čo tam je také ked sa tam nenájde ani jedno pismenko.Kniha by možno bola dobrá ale čítať to je asi zbytočné ked neviem čo bolo v každej vete. za to dávam len 2 hviezdičky.
niektoré poviedky horšie niektore lepšie a nájdu sa tam aj super poviedky hlavne tá druhá polovica knihy je o hodne lepšia
knižka má spád a je velmi dobre napísaná doporučujem
o kozákoch som čakal lepšiu knihu ale ten štýl písania ma nebavil . Na to že je to bestseller mohlo to byť aj zaujimavejšia kniha
na túto knihu som sa tešil a veril som že to bude drsná četba ale toto v podstate s Holocaustom nemá nič spoločné. Síce autorka napísala na začiatku knihy že nemala odvahu písať o všetkom ale aj tak som si myslel že tam bude dosť a ono tam v podstate nebolo nič . Poradim vám po osvienčimu to ani nečitajte dalej . Autorka opisuje pripravu na svatbu na 20 stranach potom domáce práce a ručné práce skratka do konca velka nuda jak keby mna to zaujimalo.