kannibal28 kannibal28 komentáře u knih

Čierna kniha katolíckej cirkvi ... a neuveď nás do pokušenia Čierna kniha katolíckej cirkvi ... a neuveď nás do pokušenia Michael Hebeis

čakal som od tejto knihy o mnoho viac , já keby že napišem čiernu knihu cirkvi tak to by bol riadny masaker. Malo tam byť viac o obetách ,nkvizicii, križacke vypravy , terorizmus v mene boha zneuživanie deti atd.

22.08.2022 2 z 5

Lovec přízraků - Vraždy, které šokovaly republiku Lovec přízraků - Vraždy, které šokovaly republiku Viktorín Šulc

Velmi dobre napisaná knižka známich zločinov v česku.

20.01.2022 5 z 5

Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

hned od začiatku ma tento pribeh nebavil , poslednych 30 strán bolo zaujimavšie ale celkový dojem z tejto knihy je sklamanie na celej čiare.

10.02.2021 2 z 5

Sochař smrti Sochař smrti Chris Carter

Pán Carter trošku slabšia kniha, ale nebolo to žiadne sklamanie a ten koniec bol dosť prekvapujúci nečakal som to. Troška mi to pripomínalo príbeh Ludmili Cervanovej asi bol autor tímpríbehom inšpirovaný.

06.11.2020 5 z 5

Nasledujúcich 100 rokov - Prognóza na 21. storočie Nasledujúcich 100 rokov - Prognóza na 21. storočie George Friedman

Podla mna polsko nebude v buducnosti svetovov velmocou. Asi najlepšia politická kniha čo som čítal aj ked nebolo ich moc a ani nebude, lebo nemám rád politiku . Predpovede tohto pána by som aj já vedel či mu niečo vyjde ale asi sa toho nedožijem.

26.05.2020

Spasiteľ Spasiteľ Jo Nesbø

ušlo to hole nesklamal

12.04.2020 4 z 5

Ozvěna viny Ozvěna viny Charlotte Link

Sakra je to možné že neviem kto zabil amy millsovú to sa mi stalo prvý krát . Kniha mohla byť aj kratšia o volačo malo by to vačší spád a dostala by asi 5 hvezdičiek takto dám 4

09.02.2020 4 z 5

Lovec draků Lovec draků Khaled Hosseini

Dobrá kniha ale ten konec som čakal zaujimavejší

08.05.2018 4 z 5

Smoliar Smoliar Camilla Läckberg

Zaujimavá krimi od mojej najspisovatelky s dosť prekvapivým koncom.

04.04.2018 4 z 5

Neboj se Neboj se Lisa Gardner

absolutná spokojnosť . jedna z najlepších kníh čo som čítal . *Kniha mala spád a lahko sa čítala. Určite si prečítam od tejto autorky všetko čo tu vyšlo.

27.12.2017 5 z 5

Maskérka mŕtvych Maskérka mŕtvych Bernhard Aichner

Autor bol na 100 percent inšpirovaný Dexterom, Kniha bola zaujímavo a lahko napísana v príbehu bolo málo postáv a dobre sa to čítalo. Na každej strane sa niečo dialo tak že nenudila Dávam 5 hviezdiček

05.11.2017 5 z 5

Galerie zločinu II Galerie zločinu II Jan Stach

Velmi dobrá kniha povedal by som jedna z najlepších čo som čítal. Velmi zrozumitelne a putavo napísane príbehy o československých vrahov . Akurát to mohol autor trošku viac opísať. Doporučujem a idem si kupiť 1 časť

07.09.2017 5 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Gillian Flynn je pani spisovatelka možno to bolo troška zdlhavé ale zajimavé až do konca.Dávam 5 hviezdiček a idem zháňať dálšie knihy od tejto spisovatelky.

01.02.2017 5 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

prvá kniha od nesba prečítana a určite budem čítať aj ostatné že vraj su ešte lepšie jak táto preto dávam 4 body

13.12.2016 4 z 5

Tanec za mŕtvych Tanec za mŕtvych Thomas Perry

knižka sa dobre čítala hlavmá hrdinka sa mi páčila svojou chytrosťou jak si vedela so všetkým poradiť nato že bola ženská

06.04.2016 4 z 5

Imámova dcera Imámova dcera Hannah Shah

vedel som že moslimovia su blbci ale že až takýto to som nevedel malá hannah prežila peklo od svojích 6 rokov,,doporučujem prečítať si to. Ani sa tým nomalnym moslimom nečudujem že od tade v takom množstve utekaju

28.12.2015 4 z 5

Gang Mara Salvatrucha - Ve znamení krve Gang Mara Salvatrucha - Ve znamení krve Samuel Logan

malá brenda bola moc hlúpa a naivná

24.08.2015 4 z 5

Svetlo medzi oceánmi Svetlo medzi oceánmi M. L. Stedman

Nádherná kniha ktotá dostala aj mňa a to je čo povedať ono bolo ťažko volakomu nefandiť tak som fandil všetkým knihu vrelo doporočujem

27.03.2015 5 z 5

Kosti na prach Kosti na prach Kathy Reichs

serial som nevidel tak že neviem posudiť čo je lepšie ale kniha sa pomali rozbiehala až došla ku koncu s ktorym som bol velmy spokojny

26.06.2024 3 z 5

Black Metal. I, Evoluce kultu Black Metal. I, Evoluce kultu Dayal Patterson

Užasná kniha o mojej oblubenej hudbe...Počuvam všetky druhy metalu teda tých agresivnejšich a dávam tejto knihe velku pochvalu...Už ich pár mám a dufam že budu vychádzať častejšie knihy o kapelach. Teraz vyšla kniha o paradise lost tak si ju idem kupiť

03.10.2023 5 z 5