Kapis Kapis komentáře u knih

Záhadný Spider-Man #31 Záhadný Spider-Man #31 Bill Mantlo

Naprostá klasika, kdy jsem jako děcko oblizoval výlohy PNS-ek a každý další díl jsem hltal s posvatnou úctou. Zlatý Semic Slovart! Některépasáže jsem dokonce znal nazpaměť stránku po stránce, obrázek po obrázku.

04.02.2014 3 z 5

Záhadný Spider-Man #23 Záhadný Spider-Man #23 Tom DeFalco

Záhadný Spider-Man #22 Záhadný Spider-Man #22 Tom DeFalco

Záhadný Spider-Man #21 Záhadný Spider-Man #21 Tom DeFalco

Válka s Mloky Válka s Mloky Karel Čapek

Výborná kniha, celý ten stručný styl, novinové výstřižky, opravdu geniální, jedna z nejzásadnějších českých knih. Čte se sama a po otevření se už nedá zavřít. Líbila se mi i komiksová adaptace v prvních Kometách, kde jsem se k tomuto příběhu vlastně dostal poprvé.

04.02.2014 5 z 5

Konec civilizace aneb Překrásný nový svět Konec civilizace aneb Překrásný nový svět Aldous Huxley

Jenda z těch zásadnějších knih, co jsem četl. Společnost rozdělena na alfy, bety, gamy atd, pocitová kina (která už se stávají skutečností pomalu) a utopistický totalitní model, to je čtení, které mě vždy přiková a už nepustí. Tenhle typ knih je přesně můj šálek kafe, ale Brave new world doporučuji každému vždy a všude, perfektní kniha.

04.02.2014 5 z 5

Záhadný Spider-Man #20 Záhadný Spider-Man #20 Roger Stern