Kaprov Kaprov komentáře u knih

Alenka, Krakonoš a lev Alenka, Krakonoš a lev Danka Šárková

Pro dětičky pecka! Vřele doporučuji. TOP pro začínající čtenáře

23.10.2020 5 z 5

Alenka a Krakonoš Alenka a Krakonoš Danka Šárková

Po dlouhé době úžasná dětská kniha.

Zpáteční letenky Zpáteční letenky Danka Šárková

Trochu více erotiky, ale příjemné čtení.

Svatební dar Svatební dar Danka Šárková

Velice čtivě napsaný příběh s nečekaným koncem. Moc se mi líbila!

24.02.2020 5 z 5

Co se dnes hraje? Pohádky 21. století Co se dnes hraje? Pohádky 21. století Danka Šárková

Zajimave pojeti pohadek Neuveritelna pohadka o Koblizkovi. To, ze ji autorka psala v roce 2010 se snad nechce verit. Vladce Koblizkova nikdy nechybuje... Ostatni pohadky tez na zamysleni.

20.02.2019 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Libilo se mi promysleni a provazani postav. Dobre se to cetlo.

29.01.2019 4 z 5

Tma Tma Bernard Minier

Nejlepsi kniha od Miniera. Libilo se mi jak se na konci vse otocilo. Za jedno odpoledne jsem dala 350 stran. Neslo to odlozit.

13.01.2019 5 z 5

Tři plus jedna Tři plus jedna Danka Šárková

Lehce eroticka kniha, kterou prectete, ale nic moc vam neda. Oddychovka

13.01.2019 5 z 5

Ukradené dětství Kamily Ukradené dětství Kamily Danka Šárková

Kniha me absolutne pohltila. Je napsana stylem, kdy ji nedokazete odlozit. Detstvi Kamily a posleze jeji odchod z domova, kdy odjede s batohem na zadech do Jihovychodni Asie, aby se alespon na chvili citila svobodne, je psany tak autenticky, ze ho ctenar musi prozivat s hlavni hrdinkou. Obdivuji popis lokaci v Malajsii, Thajsku a Kambodzi... je z toho citit, ze autorka v techto mistech opravdu byla.

05.12.2018 5 z 5

Až se zamiluju Až se zamiluju * antologie

Je asi tezke napsat knihu, ale toto se opravdu moc nedalo cist.

30.11.2018

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Oproti minulym kniham jde o horsi prumer. Spatne vystavene zapletky. Kniha me chvilemi hodne nudila.

29.11.2018 1 z 5

Světlo a tma Světlo a tma Danka Šárková

Perfektne popsana nemoc bipolarni porucha. Skvela kniha, ktera ve vas zanecha stopu.

Čekala jsem dlouho! Čekala jsem dlouho! Danka Šárková

Nejlepsi kniha, kterou jsem precetla od teto autorky. Psychologicky roman o trech zenach z jedne rodiny.

Horal(ka) Horal(ka) Danka Šárková

Do dnesni doby absolutne odpocinkova kniha. Pribeh zeny co z centra Prahy jde bydlet na samotu do Krkonos. Velmi dobre popsane jeji vnitrni pocity.