Karabach

Osmiletý syn u čtení této pohádky neusínal a pozorně poslouchal, což je pro mě vždy znamení kvalitní dětské literatury.

Knihu jsem četl až po několikátém zhlédnutí báječného filmu, takže jsem byl ovlivněn. První díl knihy je zábavný, příběhy jsou ještě nenucené. V druhém díle se již moc opakuje jak Švejk znal támhle někoho z Prahy nebo odkudkoliv a ten udělal to a to a tam a tam. Stejně jsem si příběh užil. Na 3 a 4 díl se zatím necítím.
Ve své době to musel být opravdový groteskní hit.
Nejvtipnější pasáž mi přišla, kdy Švejk začal v nemocnici zjišťovat, že ho začíná přecházet revma a jak se nechal odvést na vojnu na vozíčku jako pořádný simulant a lazar starou pomocnicí a tím se dostal do novin. Už vidím jak by to v dnešní době fungovalo úplně stejně.

Tato útlá kniha v sobě skrývá mnoho inspirativních kroků jak se každý den o trochu v čemkoliv zlepšit.

Dobré tipy, hlavně části o humoru a vyprávění příběhů.
Bohužel po přečtení se jen tak nezlepšíte, neboť je nezbytné chodit do improvizačního klubu a pravidelně vystupovat před publikem.

Báječné počteníčko pro mladé vášnivé hráče Minecraftu. Brzké usnutí je garantováno.

Motivační kniha od seberozvojového guru, kterou jsem kvůli okolnostem potřeboval přečíst. Nejvíce se mi líbila kapitola 3 o nastavení cílů. Hlavním poselstvím je bojovat, jít za svým cílem a nevzdávat se.

Spolu s biografií S. Jobse, zatím nejlepší, co jsem kdy četl. Svižné, místy napínavé a dobrodružné pasáže. Samozřejmě obsahuje motivační moudra.

Stručné a jasné rady. Autor nabádá k vyšší aktivitě v oblastech hledání příležitostí, prezentace nabídky a uzavírání obchodu.

Užitečné rady, teď je ještě implementovat do firemního procesu.

Rád čtu příběhy o věcech, které každodenně používáme a skoro nic nevíme o jejich zrodu a překonaných problémech. Bereme je jako samozřejmost a neuvědomujete si kolik objemu a let práce za tím stojí. Michael Dell poodkryl úspěch jedné z největších technologických firem světa.

Kuchařka prodeje jednoduše napsaná bez zbytečné omáčky. Souhrn všeho podstatného, skvěle tipy v krátké publikaci. Autorovi rady jsou možné implementovat hned do svého procesu - jako protože a naštěstí/bohužel, tučný text, informace o pravé ruce, informace o ceně, emoce a smysly, osnova telefonátu, reverzní psychologie.