Karola050716 Karola050716 komentáře u knih

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Druhý díl božské série, pro mě slabší než Bastard, ale i tak zábavný, sexy, Sára a i Max sympatické postavy, jen ten zvrat se dal čekat na hony daleko a vlastně mi přišel docela nevyužitý, jen pár stránek a zase dobrý. Ráda si přečtu další díl, postavy mě baví, jen toho Bastarda asi u mě nic nepřekoná.

10.02.2019 3 z 5

Pokud zůstaneš Pokud zůstaneš Courtney Cole

Tohle je hodně přitažené za vlasy a hodně uspěchané. Hajzl, který si nechá vykouřit a odměňuje se dávkou drogy a naivka, klasika...kdyby to bylo propracovanější a mělo tak o 200 stran víc, možná bych tu proměnu Paxovi věřila, takhle je to jen přisprostlá extra oddechovka o drsňákovi a naivce, která se bude líbit jen extra naivkám.

10.02.2019 2 z 5

Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

Začátek je opravdu silně přehnaný, ale když o tom moc nebudete přemýšlet, skvěle si to užijete. Postava Ev i Davida se mi líbila. Mal byl příjemným odreagováním a je jasné, že o něm bude další díl. Příjemná knížka, u které jsem si parádně odpočinula.

23.12.2018 3 z 5

Historie nás dvou Historie nás dvou Rachel Harris

Oddechová četba, která vám v hlavě nezůstane. Příběh mě bavil, i když jsem si musela zvykat na styl psaní i hlavní postavu. Je to čtivé, dvě časové linky jsou fajn, ale když dočtete, tak tam není nic, na co byste vzpomínali, žádná specifická scéna, nálada atd. Takže jako zábavný oddych v pohodě, kdo má víc načteno a čeká trochu víc, ať sáhne po něčem jiném.

07.12.2018 3 z 5

Dědečku, vyprávěj - etiketa pro kluky a holčičky od tří let Dědečku, vyprávěj - etiketa pro kluky a holčičky od tří let Ladislav Špaček

Příjemné čtení, jen to vychovávání bylo trochu víc očividné, než u druhého dílu, místy mi to vadilo, většinou však ne.

15.11.2018 3 z 5

Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye E. L. James (p)

Pro mě absolutně zbytečná kniha. Předchozí trilogii jsem četla, nic nového jsem se nedozvěděla. Sem tam hozená noční můra, či nějaké obchodní jednání mi nepřijde jako důvod vydávat celou knihu z pohledu Christiana, abychom ho jakože víc poznali...jenže o to vlastně ani nešlo, že? Co je to teď za módu psát knihy z pohledu druhé postavy, vydávat převážně neškodné soubory povídek kvality (horší)fanfiction ze světa různých sérií atd.? To už nemáte námět na něco nového? Tak prostě nepište!

09.11.2018 1 z 5

Atlas zemí, které neexistují Atlas zemí, které neexistují Nick Middleton

Krásně udělaná a rozhodně zajímavá knížka nejen pro geografy.

11.06.2018 4 z 5

Krvavé jahody Krvavé jahody Jiří S. Kupka (p)

Dávám 4 hvězdy, ani ne tak za styl, jako spíše za sílu příběhu. Stálo mě hodně sil to dočíst.

19.03.2018 4 z 5

Manželky Manželky Táňa Keleová-Vasilková

Čtené v rámci výzvy 2018. Ze začátku trochu nuda a deprese, ale postupem času se to rozjelo a bylo to fajn. Ke konci znova trochu úpadek, takže ani dobré ani špatné. Další knihu autorky už asi zkoušet nebudu, ale přečtení nelituju.

10.02.2018 3 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Za mě nejslabší díl série. Bylo vidět, jak se autor snaží být vtipný, ale mně to prostě nějak k smíchu nepřišlo. Pobavila jen postava tetičky a taky v závěru upozadění pana hraběte, ten už mi nevýslovně lezl na nervy. Jestli bude pokračování, tak zkusím, snad se sestupná tendence zvrátí.

19.09.2017 2 z 5

Fangirl Fangirl Rainbow Rowell

Rainbow mě uchvátila knihou Eleanor a Park, takže další knížka od ní byla jen otázka času. Eleanor a Park se mi líbilo víc, ale Fangirl jsem stejně přečetla za dva dny :) Líbily se mi vlastně všechny postavy a hlavně to, že se autorka neuchyluje k přeslazenosti, a náhlým zvratům. Všechno tak nějak nenápadně plyne a naráz je konec... Trochu mě štvaly fanfiction pasáže s Bazem a Simonem, ale knihu jen o nich si stejně dám na seznam ;)

22.04.2017 4 z 5

První láska První láska James Patterson

Jako víkendová oddychovka parádní, nic víc jsem nečekala a jsem spokojená.

01.04.2017 3 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Pro mě zbytečná kniha, která jen využívá popularitu série. Nepřináší nic zajímavého, je to spíš jako fan fiction.

26.02.2017 1 z 5