Kate.S

Líbila se mi více první část:) Ale celá kniha je pěkné počtení.

Kniha je velice vtipná. Je celkem zábavné číst o některých Georginých problémech. Například to, že má obrovský nos, nebo že si jednou oholila úplně celé obočí. Autorka se zde vyjadřuje velice dobře a u čtení jsem se nejednou zasmála.

Bláznivé:D Dá se u toho skvělě odreagovat a pobavit. Příjemná kniha. Doporučiju celou sérii:)

Moje první kniha z Řad nešťastných příhod. No, navnadila mě na další díly:)

Tak 50:50. Ale nebylo to tak špatné.

No, když jsem byla mladší, tak jsem z knihy byla velice nadšená, protože mě náměty jako Egypt velice zajímaly.

Na tento díl jsem se těšila, ale úplně nenaplnil mé očekávání. Ta zápletka nebyla tak složitá a hlavně jsem čekala, že se najde způsob, jak by Darina s Phoenixem mohla zůstat. Také mi tam chyběla kapitola, kde bychom se dozvěděli, co se s Darinou stalo v budoucnosti. A co se týče Phoenixova vraha...bylo to předvídatelné. Hned jak jsem se začetla, tipla jsem na toho správného a ni mě to nijak nepřekvapilo.

Knihu jsem četla, protože jsem viděla film a knihy jsou vždycky lepší. Ano. Je to pravda:)

Knížky od Lemonyho se velice dobře čtou. Je to takové oddychové čtení na dvě hodinky, kter vás úplně odřízne od všech problémů.

Pěkný příběh. Sice je tam neustále to samé, ale v tomto se už děje něco víc.

Celkem pěkný závěr. A co se týče mluvy, která je pro Čísla typická, tak v tomhle díle nejlépe stravitelná. nejlepší je ale z celé série stejně druhý díl.

Kniha se mi moc líbila. Je strejně pěkná jako první díl, jen mi tahle příjde víc smutná.