Kate338 komentáře u knih
Kniha je úžasná, s bohatou slovní zásobou, občas ironicky vtipná a s každou přečtenou stránkou roste napětí a zvědavost čtenáře jak tento příběh poputuje dál. Musím říct že na konci knihy mi snad i Humberta překvapivě bylo líto a tajně jsem doufala že by snad jejich ,,románek'' mohl dosáhnout vytouženého št'astného konce. Filmová verze se mi ale přece líbila více. Knihu ale určitě doporučuji :-)
Nicholas Sparks píše jednu vynikajíci knihu zadruhou a ani tato není vyjímkou. Kniha se hezky četla a snad se mi líbila i o trochu víc než film :-)
Tak tady film naprosto triumfálně zastínil knihu. Předvídatelný konec, možná místy se našel nějaký světlý bod knihy ale přesto musím říct že prostě trochu ztráta času..
Kniha vynikající stejně jako film. Krásný příběh,sympatické postavy..Nicholas Sparks opět zabodoval a nezklamal..jen tak dál :-)
Nádherné knižní zpracování,krásný příběh.Opravdu jsem se ponořila do dění cirkusu a lásky mezi Jacobem a Marlenou která mně i chvílemi dojímala :-) Úžasné filmové zpracování s Robertem a Reese je už jen třešničkou na dortu :-)
Super kniha,seriál doslova hltám každým dílem takže knihu jsem musela přečíst také. Musím říct že seriál a kniha jsou opravdu něco jiného a některé postavy mi charakterově přijdou úplně jiné než v seriálu. Kniha je ale čtivá a rozhodně si další díly určitě přečtu.
Nicholas Sparks nezklamal. Velmi hezký,citlivě napsaný příběh. Nejdříve jsem viděla film který se mi celkem líbil takže když jsem zjistila že má knižní zpracování tak jsem si knihu musela přečíst. Celkově knihu hodnotím spíše kladně...jen možná ten konec byl až moc nepřekvapivě kladný :-)