katerina5544 katerina5544 komentáře u knih

Čarodějův učeň Čarodějův učeň Otfried Preussler

Miluju film takze jsem sahla hned po knize. Je ctiva,temna,uzasne ilustrace proste klenot do knihovny!

07.12.2017 5 z 5

Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Nadherna,dojemna kniha. Budete se smat i brecet.

07.12.2017 5 z 5

Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Tato byla slabsi. Nebavila me tolik jako ostatni dily. Tech honicek a schovavani tam bylo az moc.

05.12.2017 4 z 5

Řekni lituji Řekni lituji Michael Robotham

Dávám plné hodnocení. Kniha je super, čtivá, napínavá, pointa dobrá, prostě spokojenost. Moje první setkání s autorem takže se chystám na další jeho knihy. U této jsem se dokonce v jednu chvíli i bála což se mi už po tom množství přečtených thrillerů v podstatě nestává :) Velice milé překvapení, dala jsem na názory čtenářů tady a udělala jsem dobře :) po nedávno přečtených hovadinách typu Děs, Ďábel .... jsem si zlepšila chuť.

17.11.2017 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Slabota, slabota, slabota .... Možná o stupínek lepší než Dívka ve vlaku u které to byla ale taková nuda, že jsem přeskakovala strany a na závěr kroutila hlavou. Pointa v této knize opět stupidní, nezajímavá, polovinu knihy se řeší poporodní deprese. Navíc mi bylo už na začátku jasné odkud vítr vane. Tyhle knihy s nálepkou bestseller se musí brát s velkou rezervou, je to jen propagace.

14.06.2017

V tomto domě straší V tomto domě straší John Boyne

Jedna z nejlepších knih co jsem četla. Přečteno za pár hodin. Tak úžasně napsaná, moc hezký příběh. Byla jsem mile překvapena, duchařiny obvykle nečtu, ale tahle kniha mě dostala.

05.11.2016 5 z 5

Z pohledu jezevčíka Z pohledu jezevčíka Frauke Scheunemann

Naprosto úžasná, milá, neskutečně vtipná knížka!!!! Já se tak pobavila, doporučuji všem - hlavně pejskařům :-) to ještě budu číst hodněkrát!

11.02.2016 5 z 5

Zahrada plná štěňátek Zahrada plná štěňátek Libuše Radová

Úžasná knížka, která obsahuje krátké příběhy štěňátek drsnosrstého jezevčíka od jejich narození po odchod do nových domovů. Kromě nich a jejich mámy v knize vystupují ještě ohař, králík,holub a ježek. Každá dvoustrana obsahuje naprosto perfektní fotky a navíc i kouzelné ilustrace. Povídání o pejscích je moc hezky podané a milé. Opravdu vřele doporučuji!

29.04.2023 5 z 5

Podivuhodné příhody Ingrid Winterové Podivuhodné příhody Ingrid Winterové J. S. Drangsholt

Kde byl ten blaznivy humor? Bylo to smutny, manzelska krize, tupa,protivna a neudrzovana zenska. Za me obrovské zklamání a skoda penez :-(

09.03.2023

Rozšíření bitevního pole Rozšíření bitevního pole Michel Houellebecq

Skvělé. První jsem četla Platformu a teď už jedu postupně od první knihy. Moc se mi líbí autorův humor, ironie,kritika, ničeho se nebojí a navíc je tak čtivý. Kdo depresi nezažil tak asi některé věci těžko pochopí. Těším se na další.

22.11.2022 5 z 5

Růžové bludičky Růžové bludičky Marie Čtyroká

Do ctvrtky to nebylo vubec spatne, ale pak to nejak zacalo ztracet tempo a prestalo me to bavit, skoda.

28.08.2022 2 z 5

Přes práh Přes práh Aneta Kollerová Mašková

Moc hezky a mily pribeh. Ac je takovy komorní tak vůbec nenudí. Libil se mi i závěr. Tleskam paní autorce k tak podařené prvotině.

29.06.2022 5 z 5

Mexická gotika Mexická gotika Silvia Moreno-Garcia

Kristepane to byla hovadina! Takova trapna zapletka to jsem opravdu necekala. Neskutecna nuda ktera vyusti v totalni slint.

18.04.2022

Ticho ve sněžném městě Ticho ve sněžném městě Eva García Sáenz de Urturi

Slabota, bohuzel. Hodne pritazene za vlasy a zdlouhave. Jedine plus je prostredi a navraty do minulosti.

18.04.2022 2 z 5

Ďábel z Frejštejna Ďábel z Frejštejna Martina Novotná

Vynikající, ctive a napinave. Doporučuji!

13.01.2022 5 z 5

Historky z psíšeří Historky z psíšeří Evan Dorkin

Skvely komiks, úžasné kresby ALE to utrpeni v nekterych povidkach to bylo hodne smutný ;(

16.12.2021 5 z 5

Co jsme to tátovi provedli Co jsme to tátovi provedli Roy Lewis

Povedené :-D pobavilo, hlášky, strýček Véna, objevení pečeného masa, otec průkopník, jo a konec je teda krutej :-D doporučuji!

11.07.2021 5 z 5

Kejklíř: Životní příběh Johanna Georga Fausta Kejklíř: Životní příběh Johanna Georga Fausta Oliver Pötzsch

Vynikající. Přes 500 stran a čte se to samo. Líbil se mi zvrat na konci a jsem hodně zvědavá jak to bude v dalším díle. Od autora jsem četla ještě Případ Ludvík a ten je taky skvělý. Doporučuji!

05.05.2021 5 z 5

Kráva na stromě Kráva na stromě Julian Earl

Vynikající kniha. Informace o zvířatech pro mě byly nové a i jsem se zasmála. Autor mi byl hodně sympatický. Zasloužil by si vyšší hodnocení. Doporučuji!

11.04.2021 5 z 5

Podzimní boogie-woogie Podzimní boogie-woogie Jan Švancara

Skvělá, proste skvělá kniha! Hodně mě bavila. Naplava je boží,spousta vynikajicich hlášek. Doufám v další díl! Doporučuji všem!

01.01.2021 5 z 5