katka.oo komentáře u knih
Příhody žáků Kopyta a Mňouka jsou jedny z nejoblíbenějších knih mého dětství, moje srdcovka. Četla jsem teda to první vydání z roku 91, které není tak tlusté, ale s chutí se pustím i do dalších jejich dobrodružství :-). Doporučuji malým i velkým čtenářům :-).
Na novou Yrsu jsem se hodně těšila a už vím proč. Skvělá kniha! Přečteno o vánocích jedním dechem. Těším se na další pokračování této série!
Příjemná milá knížka, pro mě taková oddychovka. Ove mě nadchnul, Babička trochu zklamala, ale Britt-Marie to se zase vyrovnala. Doporučuji a už se těším na další jeho knihy. :-)
Napínavé, akční, některé případy vyřešeny - za to palec nahoru a některé na své vyřešení teprve čekají a doufám, že to bude co nevidět a taky doufám, že ten slizák Kim konečně dostane co proto, protože jeho osoba mě neskutečně vytáčí!
Skvělá, ale velmi krátká povídka na závěr mých oblíbených čínských thrillerů. Dávám 5*.
Velice dobrá knížka, velmi dobře se mi četla, možná i díky střídajícím se kapitolám dvou hlavních postav děj velice rychle a svižně plynul … no ale ten konec? … doufám, že ještě někdy bude nějaké pokračování. A jinak doporučuji!
Co dodat než jen Josefína je opravdu číslo, super kniha, přečetla jsem ji na jeden zátah na noční :-) a těším se na pokračování.
Skvělá kniha, napínavé, čtivé, ten konec mě dostal. S.J.Bolton snad nikdy nezklame. Vřele doporučuji.
Opět skvělá kniha s Erikou a jejím týmem. Těším se na další :-).
Co víc dodat než opět výborný R.Bryndza s Erikou, už vyhlížím další knihu :-).
Nevím proč, ale do knihy se mi moc nechtělo, nakonec jsem se do ní pustila a nelituji. Luc mi byl ze začátku nesympatický, ale i on si nakonec získal mé sympatie a s Avou velmi příjemná dvojice, kniha se dobře čte, i když vraha znáte hned od začátku, jela jsem stránku za stránkou. Pokračování si určitě přečtu!
Opět vynikající S.J.Bolton s Lacey a spol. Výborné. Doufám, že bude ještě pokračování! Velice čtivé, hltala jsem stránku za stránkou, Lacey je zařazená mezi mé další oblíbené a sympatické paní vyšetřovatelky :-).
Tahle kniha mě moc nezaujala a to jsem se ni tolik těšila, čekala jsem až se příběh pořádně rozjede a kde nic tu nic a konec, sice překvapivý, to musím uznat, ale čekala jsem něco víc, za mě tenhle žánr asi nee ... jdu vzít do ruky opět nějakou poctivou severskou detektivku :-).
Peter May patří k jedněm z mých nejoblíbenějších autorů a i tentokrát mě potěšil. Těším se na další pokračování.
Super, super, opět skvělá kniha, od které jsem se nemohla odtrhnout (tak jako u prvního dílu). Čtivá, napínavá od začátku do konce. Doporučuji.
Od K. Ohlssonové se mi zatím líbily všechny knihy, už se těším na další!
Skvělé pokračování Rakváře, napínavé, tajemné, doporučuji, ale jak již bylo zmíněno v ostatních komentářích, nutné číst postupně.
Příjemná detektivka, žadné krveprolití jak je v poslední době zvykem …. sympatické hlavní postavy, sice jsem se ze začátku trochu ztrácela ve jménech, ale další díl si určitě ráda přečtu.
Tak to byla jízda, super, napínavé až do poslední stránky, příběh teda neuvěřitelný a ten konec … kdy bude další díl ??! :-)
Pecka, super kniha, dobře se četla, zajímavé neotřelé téma, hlavní postavy mi sympatické, doufám, že bude pokračování.
Skvělá kniha, velice dobrá česká detektivka, líbily se mi i ostatní knihy od J.Březiny. Těším se na další pokračování...