KattyV. komentáře u knih
Hledala jsem knihu, která by mi pomohla si trochu odpočinout od mých oblíbených detektivek a objevila jsem Možná, možná ne.
Rozhodně to byla dobrá volba, u knížky jsem se pobavila, oddechla si a popřemýšlela.
Nejvíc mi v hlavě utkvěla povídka o moči. :-)
Jdu prohrabat knihovnu, jestli nenajdu další knihy od R.F.
Jo a dala bych si sluneční čaj. :-)
Nedivím se, že je to desátá nejlepší kniha. :-)
Tuto knihu jsem dvakrát začala číst a odložila...pak mne něco osvítilo :-) a potřetí jsem po ní sáhla.
Nechápu, jak to, že se mi předtím nelíbila. Výborná detektivka, opět detektiv s pošramocenou minulostí, ale takoví jsou přeci nejlepší, prostě Dělovka. :-)
Vraha jsem si správně tipla v druhé polovině knihy, tentokrát jsem nechtěla, abych měla pravdu, přišlo mi to trochu nepochopitelné.
Určitě se poohlédnu po dalších knihám této autorky.
Čtyři hvězdy!
Knihu jsem dočetla minulý týden a před napsáním komentáře jsem ji musela trochu vstřebat...
Hodně jsem nad tím příběhem přemýšlela, nad tím zlem, které bylo pácháno, snažila jsem se vcítit do Gerty, ale nešlo mi to. Nezvládla bych to. Její život byl asi opravdu úplně promarněný, smutný, počínaje tím, jakého měla otce...
Obdivuji K. Tučkovou, jak knihu napsala, vystihla TU dobu.
Příběh Gerty Schnirch bych zařadila do povinné četby.
Knihu jsem přelouskala během tří hodin, pobavila mě, nejvíc asi komentář sousedky na straně 96, smála jsem se až mi tekly slzy, lidi okolo mne nechápali. :-)) Mám opravdu ráda Halinin humor, je mi velice blízký.
Na konci jsem taky spotřebovala jeden kapesník.
PS: Jsem ráda, že Tě mám. :-)))
Velmi dobrá detektivka. Krásně se četla.
A poslechla jsem Sachistu a vzala si ji do letadla a úplně zapomněla, že se bojím létaní. :-))
Po knize Zmizelá jsem se těšila na další příběh od této autorky.
Jsem trochu zklamaná...
Skoro žádné vyšetřování vražd, vůbec jsem nebyla napnutá. Také mi neseděly pasáže, kde byly popisovány sexuální zážitky a zkušenosti s drogami nezletilých dívek na malém městě...Všechno všem prošlo...no nevím...
Pachatel byl jasný skoro hned. :-)
Sněhulák byla má první kniha (a určitě ne poslední) od Nesba.
Naprosto dokonalá detektivka, od čtení se nelze odtrhnout, měla jsem pár tipů na vraha, ale sekla jsem se. :-))
Díky bohu, že letos není sníh. :-)))
Toto byla moje druhá kniha od P.C. a příběh se mi moc líbil. (Alchymista byl ale ještě o maličko lepší) :-)
...tak jsem to dočetla...co říct?
Tuto knihu jsem četla dva dny, včera až do půl druhé v noci, nemohla jsem se od ní odtrhnout.
Je moje první od Kinga, doporučil mi ji manžel.
Skvěle napsaná, některé pasáže hrůzostrašné, u některých jsem brečela, ale rozhodně se těším na další knihu od tohoto autora.
A teď si jdu nalít panáka. :-)
Dodnes si pamatuji na ty Vánoce, kdy jsme s bratrem dostali tuto knihu. :-) Moc se mi líbila.
Knihu jsem přečetla jedním dechem, moc se mi líbila a dodala mi odvahu uskutečnit můj Osobní příběh. :-)
Sice trochu složitější čtení, ale super kniha, jsem ráda, že jsem se k ní dostala. Bála jsem se, přemýšlela nad slepotou, prostě mne kniha dostala.
Ale řekla bych, že konec byl tak trochu odfláknutý. :-)
Jestli jsem někdy u knihy brečela, tak u této. Nádherná knížka.
Nemohla jsem se od této knihy odtrhnout. Fakt dobrá. Film hrozný.