Keiko.L.

Chvilku mi trvalo než jsem se začetla, ale pak mě příběh chytnul. A o lechtivé scény tam není nouze:-)

Tato kniha je velmi užitečným rádcem na velmi náročná stresová období. Pomůže, i když stres dosáhl větších fyzických následků. Velmi doporučuji.

Z knihy mám velmi smíšené pocity, tak jak jsem byla na začátku nadšená, tak v půlce mi už kniha nedala nic.

Perfektní domácí rádce. Nezbytný pro každého vlastníka chlupatého kočičího miláčka.

Krásná a přehledná kniha. Perfektně splňuje to, k čemu je určena, a to je, poradit jak vnímat své bydlení a rostliny, které nás obklopují.

Velmi čtivá kniha, která vykresluje psychický stav člověka, který přijde o blízkou osobu. Autorka nás nechává nahlédnou do stavu mysli jedné pozůstalé. Krásná kniha pro ty, kdo mají rádi psychologii.

Tichý příběh jednoho člověka, který se čte sám. Kniha je krásně napsaná, poutavý příběh o člověku, který tváří v tvář smrti se rozhodne, že už nemá ve svém životě co ztratit, a tak se uchýlí ke zločinu. Zajímavé na tomto příběhu je, kam ho tato cesta dovede a jakým způsobem najde sám v sobě klid.

Chuť medu chutná po medu, kniha, která chce, aby se erotika vychutnala. Strávila jsem u ní krásný čas.
Je to jeden z těch zvláštních příběhů, který možná neosloví každého, ale když ano, nepustí.