Keiko.L. komentáře u knih
Fantazie, jedním dechem přečtená. Opravdu krásná kniha pro uvolnění.
Úžasné!!! Tuto autorku jsem si velice oblíbila. Karty jsou naprosto jedinečné a já si s nimi vytvořila velice intimní pouto. Velmi doporučuji.
Rozhodně kniha kterou chci mít při sobě. Dodala mi perspektivu. Klade ty správné otázky, dodá vám sílu na vaší cestě.
Tuhle knihu jsem měla už pěkně dlouho doma a ač jsem během čtení zjistila, že už je to díl čtvrtý vůbec ničemu to nevadilo. Knihu jsem si užila. Byla napínavá a moc dobře napsaná. Jestli si rádi občas přečtete něco o prehistorických tvorech rozhodně můžu doporučit.
O předchozích dvou knihách jsem mohla napsat že jsou mým šálkem kávy, ale teď jsem si dala maličké ristreto. Bývala bych ocenila kdyby se do druhého dílu zakomponoval díl třetí, takhle jsem absolutně nespokojená. Příběh ve mě zůstává poloviční.
Kniha navazuje na předešlou knihu Autoimunitní řešení, je jejím příjemným doplňkem. Jsou zde další zajímavé informace a recepty.
Velmi užitečná kniha. Ráda bych ji doporučila všem, kteří trpí autoimunitní nemocí a nebo máte blízkého člověka, který má některé z těchto vážných nemocí. Autorka vám vysvětlí co se s vámi děje, najdete zde odpovědi, které se těžko hledají. Ale co je velmi důležité, poradí vám jak je to z léky a doktory, že bezmoc kterou teď cítíte není nutná a máte naději na uzdravení. Kniha mi pomohla změnit přístup a hned jsem se cítila jistější v jednání s lékaři, ale i v jiných situacích. Vřele doporučuji si výtisk pořídit domů, i kdyby jste dietní program autorky nedodržovali.
Příběh mě bavil od začátku do konce. Hlavně mě překvapil tím, jak plynně jsem se dostala na jeho konec. Nabídl mi hodně teorií o tom jak příběh bude pokračovat a jak skončí. Moc hezky je zde vylíčena manipulace a psychický útlak.
Úžasné! Velmi se mi líbí jak přemýšlím nad knihami této autorky. Dělají mi příjemnou společnost, emotivní a oduševnělou. Kdybych knihu měla přirovnat, přirovnám ji ke kočce- velmi ojedinělá společnost.
Ze začátku se mi s knihou hůře pracovalo, ale pak jsem se s ní sžila a byla mi užitečným rádcem.
Velmi příjemné a uklidňující čtení, odreagovalo mě. Lehké praktikování, které jsem prováděla současně se čtením bylo osvěžující. Kniha je čtivá a určitě bych ji doporučila v začátcích, kdy začínáte s jógou.
Skvělá kniha do začátku. Když onemocníte jste většinou zahlceni informacemi a je těžké se zorientovat, co vlastně dělat. Co je špatně a co dobře? Pokud vás trápí autoimunitní onemocnění nebo se zabýváte protizánětlivou stravou v dnešní těžké době, kdy péče o naši imunitu je více než důležitá, sáhněte po této knize. Dá vám srozumitelné počáteční informace a vám nepůjde hlava kolem.
Ze začátku jsem se bála, že autorka bude hodně popisná co se architektury týká, ale pak mi ukázala svou druhou tvář a vtáhla mě do příběhu. Velmi se mi líbilo tempo, kterým mě příběhem provedla a i pointa příběhu byla moc pěkná. Kdyby kniha měla ještě 200 stran nezlobila bych se.
Bohužel jsem zde nenašla odpovědi, které jsem potřebovala. Čekala jsem v knize rady jak si poradit s autoimunitním onemocněním pomocí homeopatie, ale kniha je velmi stručná.
Když jsem si knihu půjčovala byla jsem na ni zvědavá. Jógu miluji a koncept Yoga girl mě velmi zaujal. A jsem nadšená, knihu si chci pořídit abych si do ní mohla dělat poznámky a kdykoli se o ni mohla opřít. Velmi mě povzbudila a ukázala mi cestu. Doslova podtrhla to o co se ve svém životě snažím a po přečtení mi název Jóga nejen pro holky dává smysl, protože pro příběh a postřehy, které kniha obsahuje je opravdu jedno jestli jste žena nebo muž číst může každý.