kercah kercah komentáře u knih

Pole šťastných náhod Pole šťastných náhod Ondřej Neff

Od Neffa jsem četla první knížku a nevěděla úplně co čekat, respektive jsem vsázela na nějaké hodně vymyšlené sci-fi, které mi nebude dávat smysl. Překvapilo mě ale, ze je to romaneto a příběh je celkem oddechový. Určitě si přečtu i něco dalšího.

24.07.2020 3 z 5

Rajská zahrada Rajská zahrada Katie Fforde

Super oddechové čtení, kdysi jsem si tuto knihu z řady koupila a teď jsem se k ni zase vrátila protože jsem věděla, ze se bude nenásilné číst a bude mít šťastný konec. Možná sáhnu i po těch dalších :)

29.06.2020 3 z 5

Ladovy veselé učebnice - Savci Ladovy veselé učebnice - Savci Josef Lada

I za ty roky super čtení pro nejmenší :)

26.06.2020

Ladovy veselé učebnice - Brouci a hmyz Ladovy veselé učebnice - Brouci a hmyz Josef Lada

I za ty roky super čtení pro nejmenší :)

16.06.2020 5 z 5

Svět zvířat Svět zvířat Josef Lada

Je to prostě klasika, taková nostalgie a návarat do dětských let :).

13.04.2020 4 z 5

Tajný cirkus Tajný cirkus Diana Mašlejová

Hezká ilustrovaná knížka pro děti. Příběh nebyl vůbec špatný a na čtení před spaním super :)

27.02.2020 4 z 5

Hadilovka Hadilovka Cullen Bunn

Příběh byl pro mne takový nijaký, bohužel je to dost pravděpodobně způsobené tím, že jsem jako první četla tuto knihu. :/

02.10.2019 2 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha se četla jedním dechem a oceňuji, že hned na začátku není patrné, co se vlastně stalo. Nejsem si jistá, jak bych příběh o uneseném dítěti prožívala, kdybych nebyla sama matkou. Asi by pro mě celé téma nebylo tak zajímavé, ale to už nezjistím :D

03.09.2019 3 z 5

Je čas jít spát Je čas jít spát Anita Bijsterbosch

Moc hezky zpracované. Obrázky jsou líbivé a děti zaujmou ????.

03.07.2019 5 z 5

Krásné zlo Krásné zlo Rebecca James

Kniha se nečetla špatně i přes autorčiny skoky v čase, které v půlce knihy končí... Jde z toho cítit lehký amaterismus, ale se slibnou budoucností :). Za mě neurazilo, ale ani nenadchlo.

19.06.2019 3 z 5

Jak být dospělá Jak být dospělá Emma McLaughlin

Musím říct, že mi kniha přišla psaná tak trochu chaoticky. Několikrát jsem se přistihla, že se musím v textu vracet, abych pochopila, kdo zrovna “mluví”. Děj není špatnej a plus je nestereotipní konec ikdyž s happy endem????.

20.05.2019 2 z 5

Rodina ze dne na den Rodina ze dne na den Rowan Coleman

Kniha se velice dobře čte a svým příběhem se stává nenásilnou, jednoduchou oddechovkou.

22.04.2019 3 z 5

Ďáblova svatyně Ďáblova svatyně Marie Hermanson

Kniha se mi velice dobře četla. Děj byl zajímavý, dokáže čtenáře strhnout. Jen jsem měla stále pocit, že knihu znám a pátrala v paměti zda ano či ne.. Ne neznala, jen se občas velice podobal filmovým zpracováním tohoto tématu. Za mě určitě super početní, jen ten konec byl na můj vkus moc jednoduchý ????.

14.04.2019 4 z 5

Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho

Jak se dalo předpokládat od tohoto spisovatele, kniha byla k zamyšlení nad životem. Vše, co v knize bylo uvedeno je řečeno příběhem pravdivě, jen ten příběh mě osobně úplně nezaujal, možná tak na mě působilo ono prostředí, které nenavodilo tu správnou atmosféru, abych si z knihy odnesla pocit.., pocit, který by dlouho přetrval a já nad ním mohla znovu a znovu přemýšlet.

12.09.2017 3 z 5

Mořská hvězda Mořská hvězda Luanne Rice

Kniha v podstatě nebyla špatná. Jen mi tak přišlo, že byla spíše než o nějakém strhujícím příběhu o pocitech a citech a hlavně o LÁSCE..ať už rodinné, manželské, přátelské.

24.08.2017 3 z 5

Dívka, která sahala po hvězdách Dívka, která sahala po hvězdách Sarah Addison Allen

knížka se dobře četla, děj je však takový všelijaký. :)

01.07.2017 3 z 5

Smrtelný hřích Smrtelný hřích Lisa Jackson

Kniha sama o sobě nemá špatný námět, ale je to jedna z těch typů knih, kdy se v první polovině takřka nic neděje, spisovatelka zbytečně zabíhá do detailů a o to ochudila část druhou, kdy se děj najednou rozjede a šup, šup je konec. Škoda, kdyby byla kniha lépe rozvržena, tak je super. Téma pro mě dobré, ale bohužel už tolikrát omílané hříchy a cnosti... No za mě chtělo si to s tím ještě trochu pohrát. :)

19.04.2017 3 z 5

Hra na lež Hra na lež Tess Stimson

Kniha se lehce čte, ale nijak me nenatchla. Nevim jestli si od autorky ještě neco přečtu. Nenadchlo

24.03.2017 2 z 5

Zakázaná učebnice koučování Zakázaná učebnice koučování Magdalena Vokáčová

super odlehčená verze knihy koučování... snadno se čte.

12.03.2017 4 z 5

Bílá je barva kouzel Bílá je barva kouzel Laurie Faria Stolarz

Oddechové čtení, spíše pro mladší generaci, ale čte se to dobře, pocity jsou tam celkem dobře popsány a člověk se i snadněji stotožní s hlavní hrdninkou. :)

27.12.2016 3 z 5