kikibo kikibo komentáře u knih

Lásko, kde jsi? Lásko, kde jsi? Nick Spalding

Knizku jsem si cetla v praci a musela jsem ji 5x odlozit protoze jsem z toho mela zachvaty smichu, ze tam na me kazdy koukal a ze byc to cetla v mhd nepripadalo v uvahu :D Naprosto skvela pohodova oddychovka :)

30.01.2017 5 z 5

Smrt před branami Smrt před branami Sabaa Tahir

Co to? Jak to? Takhle to nemohlo skončit přeci :D ať si Sabaa pohne a dopíše 4. díl sakra!

14.11.2019 5 z 5

Světlo a stíny Světlo a stíny Leigh Bardugo

Bala jsem se ze po tom co nastavila S J Maas uz nenajdu nic podobneho co me tak nadchne, ale totooo je ma dalsi top serie ❤️ Prvni dil za den precteny jak nic a vrham se na dalsi, skveleee!

20.08.2019 5 z 5

Něžná pomsta Něžná pomsta Johanna Lindsey

Dobrá jednohubka :)

19.06.2019 5 z 5

Tri temné koruny Tri temné koruny Kendare Blake

MIluju knížky, které mě chytnou od začátku a hltám je až do konce a tohle je jedna z nich. Bomba !

09.03.2019 5 z 5

Nádherná bouře Nádherná bouře Johanna Lindsey

Konečně mám také přečteno, Boží! Kniha splnila má očekávání, Jack je skvělá :D
Pro mě top spisovatelka, musím si posvítit i na její další série a knihy.

03.09.2018 5 z 5

Pod nekonečnou oblohou Pod nekonečnou oblohou Veronica Rossi

Zezacatku jsem se tim musela prolouskat ale jak pisou ostatni po 30strankach se to rozjede a uz hltam druhy dil .:)

17.02.2017 5 z 5

Maminka Maminka Jaroslav Seifert

Povinná četba k maturitě, četlo se to pěkně, rychle, ale vlastně nevim o co tam jde, tak doufám, že si to nevytáhnu

04.05.2015 5 z 5

Zmije a křídla noci Zmije a křídla noci Carissa Broadbent

Po dloooouhé době něco, co se vyhouplo do top 10 mých oblíbenců. Lidi co maji knižní krizi a hledají co je z toho vytáhne, tak je to toto

31.07.2024 5 z 5

Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

MI LU JU
Jadis je skvela, Sera je boží a Nyktos je láska

01.04.2023 5 z 5

Svět démonů Svět démonů Sally Green

Tak nějak nevím co si o tom myslet, pár zvratů tam bylo, ale wow momenty to nebyly. Jsem ráda,že jsem se dozvěděli víc o světě démonů a jak funguje. Nejvíce mě bavila Tash a Edyon s Marchem.Catharine dobrý, ale něco tomu chybělo, nedělalo mi problém knihu odložit a nečíst i 2 dva dny. Tak jako tak se těším na třetí tíl a snad už se dozvíme jak vše dopadne.

09.02.2020 4 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

Jako první to přede mnou četla sestra, ta z toho byla odvařená, tak jsem si to taky přečetla abych věděla co na tom tak viděla. Mám ráda tyhle příběhy,věděla jsem že se mi to bude líbit,ale sakraaaa to bylo fakt skvělé, už mám rezervovaný 2. díl v knihovně a nemůžu se dočkat až začnu .
Jediné co mě neustále otravovalo jak si stopadesátkrát řikali miluji tě + ta blbost obou dvou při hádkách. Lezlo mi to na nervy jak to bylo furt a to samé:DMOhli si za to oba, Ale to k tomu asi patří, nevadí přešla jsem to a jede se dál.

24.11.2019 4 z 5

Podlý král Podlý král Holly Black

Začátek se táhl, ale když to člověk překousl pak už to jelo, jak mělo. Opět geniální konec :D ty mě rozsekávaj, nesnášim čekání na další díly, ale prý je novela o Taryn a Jude? aspoň si to čekání nějak zkrátim. a Strana 168 -srdcovka

12.08.2019 5 z 5

Křišťálový meč Křišťálový meč Victoria Aveyard

Do háje! Ten konec, už ničemu nevěřím , vrhám se na další díl!

08.09.2018 4 z 5

Lenobiin slib Lenobiin slib Kristin Cast

Příběh Lenobie chytí za srdce, za mě nejlepší ze všech 4 doplnkovych novel

09.08.2018 5 z 5

Něžná rebelka Něžná rebelka Johanna Lindsey

Dočteno všech 11 knížek, a chytilo mě to za srdce, nevím co teď budu čist protože jsem hlavou v oblacích, Četlo se to samo, Neví někdo jestli vyjde knížka o Jack ? nebo jestli už vyšla ale jen v angličtině? Vůbec se mi to prostředí nechce opouštět, bude mi trvat než zase budu nohama stát pevně na zemi :D Doporučuju !

02.02.2018

Černý úsvit Černý úsvit Lisa Jane Smith

Skvělá serie, každou knížku jsem měla přečtenou během dne, s hlavní postavou jsem se vždy sžila, můžu jen doporučit všem co mají rádi nadpřirozeno a mají fantazii jako já, jsem tak trochu mimo realitu :D
Doufám, že budou minimálně 1-3 další díly. Potřebuji vědět kdo jsou další Mocný síly a jak to vše nakonec dopadne.

04.05.2015 5 z 5

Prokletá krev Prokletá krev Ange

Nenadchne, neurazí.

09.03.2019 3 z 5

Osudová přitažlivost Osudová přitažlivost Jaime Reed

Super nápad, ze začátku jsem se do toho trochu nudila,ale pak jsem se začetla a jsem z toho nadšená těším se až se vrhnu na další díl

16.10.2015 5 z 5

Oběť Oběť Andrea R. Cremer

Skvělá série, na konci nějaké ty slzy ukáply :D Přečteno jedním dechem během týdne všechny 3 knížky

16.10.2015 5 z 5