Kiwicatko Kiwicatko komentáře u knih

Lov Lov Elle Kennedy

Doufala jsem sice v trosku vetsi zvrat mezi nimi(prece jen to tam spis viril Hunter), ale i tak mi to sedlo jak hrnec na prdel :D Fitzyho zeru...vysokej, silnej, milej a potetovanej hokejista. Tak to je sen :D Doslova ho vidim “oblecenyho” jen do jeho tetovani ;) Mnam :D

A Summer byla uzasny divoky slunicko. Te bylo proste vsude moc :) Mam rada takove lidi, pac veskerou pozornost strhnou na sebe a ja muzu byt v klidku a pohodicce ve sve ulitce nekde v rohu :)

Boziiiii uz se tesim na dalsi dil!

03.05.2019 5 z 5

V objatí manžela V objatí manžela Emily D. Beňová (p)

Tak tohle byla uz jen pomyslna tresnicka na pripalenem dortu.
Ta k.ava se nepouci a zas mlci jak zarezana. Blbka jedna...
Neskutecne pritazene za vlasy. Spis to melo skoncit uz predchozim dilem. Tohle opravdu nebylo treba.

30.04.2019 1 z 5

V objatí milenca V objatí milenca Emily D. Beňová (p)

SPOILER
Aaaano, tobyl naprosto genialni plan dat se dohromady s ex o ktere vi, ze je jim naprosto posednuta. A proc ji rovnou neslibit svatbu. Boha jeho....co cekal, ze udela, kdyz ju pak kopne do zadku.

Tohle jsem teda hodne rychle prolitla.

30.04.2019 2 z 5

V objatí nepriateľa V objatí nepriateľa Emily D. Beňová (p)

Boze, ta zenska je ale k.ava!!!

SPOILER
To je fakt tak blba, ze mu o tom znasilneni nerekne a spoleha na tom, ze Kyle bude drzet papulu zavrenou? A este si mysli, ze si nikdo nevsimne jak cudne se chova?

Uz se mi dlouho nestalo, ze bych hlavni hrdinku nesnasela tak moc.

30.04.2019 2 z 5

V objatí gentlemana V objatí gentlemana Emily D. Beňová (p)

Tak tohle slo i na muj vkus silene rychle. Kdeze svetelna rychlost....tohle ani myslenkach nejde udelat tak rychle. Neco byly pro me naprosty blbosti.....zvyseni platu po dvou soulozich? Okamzita majetnickost? Sex u dveri jen kvuli tomu dokazat si, ze ji s.ka on? Ale no taaaaak......

30.04.2019 3 z 5

Boss Boss Alexander Stainforth (p)

Mam rada knizky s timhle zamerenim. Ale tady ze me ta radost hodne rychle vysumela. Pribeh na me pusobil az neprijemne, hlavni postavy jsem mela chut proplesknout (a ne v tom dobrem slova smyslu) a uveritelnost byla pro me naprosto minimalni (a to mam teda dost bujnou fantazii).

28.04.2019 2 z 5

Žiadnu lásku, len sex Žiadnu lásku, len sex Vi Keeland

Este jsem nevidela takhle odhodlaneho chlapa :) a jeho reci byly vtipne oplzle :D

21.04.2019 4 z 5

Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat Penelope Ward

A zase....jako uz klasicky je to nedotazene. Jak se vsechno odehralo s Chelsea. Co Bentley-ten to pak vzdal? Jak pak vypadal vztah mezi Gretou a Randym po odjezdu Eleca, kdyz videla, jak se k nemu choval?
Vzdycky me neskutecne irituje, kdyz najdu tolik neznamych v pribehu, kazi mi to dojem z knizky, nicmene i tak tyhle pseudo “zakazane” vztahy jsou v knizkach bezva.
Mimochodem opravdu nechapu, co je na nich tak spatneho, kdyz nejsou pokrevne sprizneni.

21.04.2019 4 z 5

Absint Absint Winter Renshaw

Asi jsem cekala trosku vic rozpracovanou minulost Absint, nebo alespon castejsi zminky. U Forda jsem teda cekala taky vetsi podrobnosti.
Nebo alespon nejakou delsi a vetsi zapletku s Masonem.
Nabeh dobrej, ale pak to spisovatelka poslala do kopru.

21.04.2019 3 z 5

Trochu víc Trochu víc Lydia Strong

Chci byt chlap, chci byt na kluky a chci mit chlapa jako je Dan.....a ted se zlata rybko cin :D
Ze zacatku jsem se strasne smala, jak vlastne vsechno zacalo a divila jsem se, jak zrovna tahle veta mohla z Evana vypadnout :D a bylo zajimavy sledovat, jak se s tim srovnava. A Dan byl uzasnej. Zlaticko v medvedim tele. Miluju ho :)

17.04.2019 5 z 5

Černý led Černý led Becca Fitzpatrick

Sem nadmiru spokojena :D Porad jsem jak trubickanpreskakovala z jednoho potencionalniho padoucha na druheho a porad dokolecka menila nazor :D
Britt v sobe nasla obrovskou silu a odvahu. Ja bych se zblaznila strachy nekde v zasnezenem lese. A Jude byl boziiiiii 0:)

16.04.2019 5 z 5

London Road London Road Samantha Young

Tady to pro me vsechno zachranuje Cam, protoze Jo mi k srdci neprirostla ani v prvnim dile, natoz tedka. I kdyz jsem chapala, proc se chova tak, jak se chova, tak jsem ji proste nesnasela. A z Malcolma jsem mela teda super osypky.
V tomhle dile zkratka vedl Cam, braska Cole a Joss :)

14.04.2019 3 z 5

PS: Nesnáším tě PS: Nesnáším tě Winter Renshaw

Obalka je fakt bozi, kdyz to porovnam s obalkou Mila Briget chci te, tak tohle je naproste nebe a tamto je propast na dne oceanu :D

Pribeh se mi libil az do doby, nez na scenu dorazil Ian. Pak uz to bylo jakesi gramlave. Nejak to ztratilo jiskru a sjelo to do lacineho braku. Chybelo mi tam vice setkani s Ianem, vetsi strety mezi nim a Isaiahem. Seznameni rodiny s Maritzou. Atd. Atd. Atd. Proste jako ve vetsine knizek konec tak zrychlili, ze sem snad ani nestacila mrknout a docitala jsem epilog, kterej mi toho moc nerekl.
Hodnoceni je teda takove, ze do doby, nez se objevil Ian 4 hvezdice a pak uz jen sestupna tendence...

14.04.2019 4 z 5

P.S. Líbíš se mi P.S. Líbíš se mi Kasie West

Vratila jsem se do doby, kdy mi bylo -nact a tyhle romanticke a nezne knizky hltala na posezeni :)
Pak jsem docetla a zjistila, ze mi je uz bohuzel jednatricet, ale i tak se uculuju jak pubertak :D
Takze kdo se chce vratit v case, tak doporucuju :)

10.04.2019 4 z 5

Letuška Letuška Cassandra O'Leary

Boze, tak tohle se mi fakt nelibilo. Nutila jsem se do cteni, mela mezi ctecimi fazemi i nekolika denni pauzy. A proste jedno velke NE. Nenadchlo me to, nezaujalo me to, za me to byla nuda a ztrata casu. Ja tam snad ani nenasla nejaky pribeh. Nejake nic nerikajici nacrty vedlejsich postav, ktere vysumely. A hlavni postavy me teda taky nedostaly na lopatky.
Tohle jsem snad mela radsi uplne cele preskocit.

10.04.2019 1 z 5

Chci to taky! Chci to taky! Ellen Berg

Jo, tak tohle byla skvela oddechovka. Uwe byl skvelej, i kdyz mi vrta hlavou, ze byl v petactyriceti “sam”. Podle toho, jak byl vykreslen by mel byt snovym chlapem snad kazde zenske :)
A Charlotte? Zenska bez sebevedomi, kterou udupavaji jeji blizci. Uwe je to nejlepsi, co se ji mohlo stat.

06.04.2019 4 z 5

Papírová labuť Papírová labuť Leylah Attar

Paaaani, po nekolika prectenych knizkach, kdy byla romantika protkana humorem byla tohle opravdu zmena. Kdyz si predstavim, kolik casu bylo promarneno a kolik vzajemne bolesti zpusobeno....Skvely, i kdyz z toho malicku se mi udelalo ponekud spatne od zaludku.

06.04.2019 5 z 5

Barva půlnoci Barva půlnoci L. J. Shen

Rekneme si to uprimne....Alex byl debil s neskutecne nafouknutym “egem” (prelozte si jako ptakem) a delal naschvaly pomalu jako deti v materske skolce. Ovsem to by nebyla kouzelna hlavni hrdinka, aby se nedostala skrz vsechny cibulove vrstvicky az k samemu jadru, ktere bylo necekane uplne krehoucke. :D
No a co tim chci rict?.....ze zeru takove ptakoviny :D clovek si odpocine, zanadava, zasmeje se a aspon ja si timhle dobiju baterky.
Mimochodem asi jsem hodne natvrdla, ale s tim Lucasem me to fakt nenapadlo....

04.04.2019 4 z 5

Jezero snů Jezero snů Lisa Kleypas

Zrala jsem daleko vic pribeh Toma a Emmy nez Alexe a Zoe. Ale i tak jsem si to uzila jako jeden obri celek ;)

04.04.2019 4 z 5

Pán mého srdce Pán mého srdce Jo Beverley

Nejak se me ta “romaticka” linka tentokrat nedotkla. Spis me tam neco porad podvedome vytacelo.

04.04.2019 3 z 5