Trochu víc přehled
Lydia Strong
Co může způsobit jedna plácnutá věta? Pořádný průšvih, když je vyslovena před nesprávnou osobou. Evan má tu smůlu, že dostane za úkol zabavit kapitána ragbyového týmu. Bohužel jej nenapadne nic jiného, než mu vyznat lásku. Jak se z toho ale dostat ven?
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trochu víc. Přihlašte se a napište ho.
Už při čtení anotace, jsem byla přesvědčená, že se mi tato kniha bude líbit a přesně tak. Přečetla jsem ji za jeden den a hned jsem se musela pustit do dalšího dílu.
Evan je v mnohých částech knihy na ránu, ale i tak jsem ho milovala a možná o to víc, že vůbec nebyl dokonalý, měl svoje nálady a byl neuvěřitelně tvrdohlavý. A Dan ho skvělé doplňoval, nemluva a kliďas.
Toto byla první kniha, kterou jsem od autorky četla a taky možná proto, je moje nejoblíbenější. Dnes mám přečteny všechny knihy, které od LS vyšly a přestože se mi všechny líbí, tak Evan s Danem zůstávají mou nejoblíbenější dvojicí.
Hodnotím celou sérii jako vtipnou a fakt povedenou. První díl byl trochu odlišný od ostatních romancí než jsem četla, ale Ewan si mě získal a donutil mě pokračovat ve čtení a tím se odhalilo a vysvětlilo mnohé nechápání v ději.
Takže pro všechny.... Kdo začnou pochybovat v průběhu tohoto příběhu zda je to dobrý příběh... TRPĚLIVOST a dočtěte až do úplného konce :)
Stojí to za to!
Kniha Trochu víc v seznamech
přátelství homosexualita gayové LGBT, queer, LGBT+
Rozhodně se jedná o zajímavý, originální příběh. Evan mě štval, nesnáším tu jeho namachrovnou pózu drsňáka a Dana mi bylo líto. Danovi vůbec nerozumím, pokračování to snad rozlouskne. Je velmi zvláštní, ale zároveň charismatický méďa. Mike je kretén a pokrytec. Dave mi zase přišel jako ufňukánek. Na začátku byl roztomilý, ale ke konci mi lezl na nervy. Díky pestrosti postav byl však příběh zajímavý. Zaujala mě postava Monroa, podle mě to bude stalker. Zvláštní ukončení děje, ale ocenila jsem pohled Dana a Davida, který mi otevřel oči. Celkově hodnotím spíše pozitivně. Děj vtáhl díky své rozmanitosti.