Trochu moc přehled

Trochu moc
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447966/bmid_trochu-moc-zXG-447966.gif 4 119 119

Trochu série

< 3. díl

Mike je věčně naštvaný samotář, který si k sobě nikoho nepouští. Jen jeden člověk se k němu dokázal dostat, než ho Mike odehnal. Nyní ale přemýšlí, jestli neudělal chybu. Dokáže napravit všechny svoje průšvihy a začít ostatním věřit?

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trochu moc. Přihlašte se a napište ho.

alnovka82
30.07.2024 5 z 5

Třetí díl, který přímo navazuje na ten předchozí je tentokrát z pohledu Mika.
Tenhle díl byl o trochu horší než předchozí, ale i tak hodnotím plným počtem *.
Děj se odehrává o dva roky později a Tristan mi chvílemi přišel snad ještě naivnější, než v předchozím díle. Naopak Mike mi tady byl mnohem bližší, možná proto, že příběh byl z jeho pohledu.
Celá série je skvělá a pro fanoušky tohoto žánru určitě stojí za přečtení. Autorka píše skvěle.

IroKlára
10.02.2024 5 z 5

Ach ty překlepy... Ale celá série za mě super... U prvního dílu (tedy v celé sérii) jsem se uchechtavala skoro pokaždé když kdokoliv líčil Danovo mimiku (tedy neexistující mimiku). Když dočtu knihu, tak si vždycky musím přečíst i pokračování v knize Setkání. ... Prostě Lydia Strong umí napsat ,,tyhle,, knihy...

Gaabii
15.08.2023 4 z 5

Dám opět 4 hvězdy - v té knize je neuvěřitelné množství chyb a překlepů, to tu knihu před vydáním nikdo nezkontroloval? A písemná forma mi nesedí, jazyk je asi až moc spisovný, nevím, je pro mě takový těžkopádný.
Tristan je zlatíčko, toho prostě člověk musí mít rád, Mike je trochu vidlák a mně sympatický není, chová se děsně, je sprostý, ale v knize to funguje, takže proč ne. :-)

Sny jsou jedna věc, realita jiná. Ve snu můžu i lítat, v reálu si namlátím hubu.

Kniha Trochu moc v seznamech

Lydia Strong