Na krev přehled
Lydia Strong
Velmi provokativní román se silným nádechem erotiky, vyprávějící příběh bouřlivého a nelehkého života teprve sedmnáctiletého chlapce s homosexuální orientací. Rozvrácená rodina, a tragická ztráta otce. Soužití s otčímem a matkou, kde hledá své místo v životě a důvod proč žít. Svět syrový, chladný, kde prodávání vlastního těla, jako snaha o vedení spořádaného života a zařazení se do společnosti, se stává výzvou, jenž nemusí být překonána.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na krev. Přihlašte se a napište ho.
Poslední kniha od autorky, kterou jsem neměla přečtenou, hlavně protože je téměř nemožné ji sehnat.
Asi pokud bych ji četla jako první, tak bych byla překvapená, ale tím že už autorčin styl znám, tak se mi kniha moc líbila. Oba hlavní hrdiny jsem milovala a ke knize se určitě ještě někdy vrátím.
Miluju všechny autorčiny knihy.
Moje nejoblíbenější kniha od autorky. Ten nápad je prostě super. Na rozdíl od jiných komentářů, já si myslím, že hlavní postava (Timothy) příběh posunula na vyšší level. Jeho hlášky i komentáře mě neskutečně bavily. Jsem ráda, že jsem sehnala knihu v papírové formě, protože se k ní určitě ještě několikrát vrátím i přes docela velké množství překlepů a chyb.
Kniha Na krev v seznamech
homosexualita prostituce LGBT, queer, LGBT+
2016 | Na krev |
2019 | Trochu víc |
2018 | Bunny |
2020 | Trochu moc |
2019 | Trochu dál |
Tuto knihu jsem nemohla nikde sehnat, tak jsem zde nechala prosbu o zakoupení a ozvala se mi jedna knihomolka, která se ozvala s nabídkou k prodeji. Moc ti děkuji Dalilo..
Celý příběh byl neskutečně silný a plný rozporuplných emocí...
Knihu doporučuji spolu s epilogem v knize Setkání... Patří mezi top od této autorky.. :)