Bunny přehled
Lydia Strong
Být nechtěným synem a rodičovským zklamáním se na jednom podepíše. Proto i Sebastián má problémy se sebevědomím, partnerstvím a přátelstvím. Navíc se bojí, že se jeho nejlepší kamarád dozví, že je do něj odmalička zamilovaný. Vše vyřeší tím, že si prostě svého partnera zaplatí. Jenže nepočítá s tím, že ho jeho nový přítel donutí postavit se nejen svým strachům, ale i sám sobě. A navíc cena, kterou za to Sebastián bude muset zaplatit, bude možná větší, než si na začátku myslel.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bunny. Přihlašte se a napište ho.
![scarletblue scarletblue](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4.5 z 5 4.5 z 5](img/content/ratings/45.png)
(SPOILER) Hrozně se mi líbilo jak Sebastian rostl spolu se vztahem. Jak dospěl a získal sebevědomí a svého vysněného prince. Rush ho nádherně doplňoval. Obě jejich rodiny stály za nic. Jedna odmítla syna, prtotože netoužil po ženě a dítěti. Sebastianův otec byl odporný člověk a matka dost nepříjemná a ubohá. Menším zklamáním bylo uzavření příběhu. Asi jsem doufala, že se Rush bude muset víc snažit, aby získal svého bunnyho zpět, když to tak neskutečně pokazil. Přesto však můžu jedině doporučit k přečtení.
![alnovka82 alnovka82](https://www.databazeknih.cz/img/users/36_/360423/m_alnovka82-gp6.jpg?v=1622812419)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Roztomilý příběh o hledání sebe sama.
Sebastian trpí v nefunkční rodině a je zamilovaný do svého nejlepšího kamaráda. Pak potká Rushe a zjistí, že vlastně o lásce nic nevěděl.
Sebastian byl takovej truhlík, Rush byl skvělý.
Hrozně jsem si oblíbila Rollovi, byli úžasní a velké štěstí, že je Sebastian měl.
A konec byl tak hezkej, opět před autorkou smekám.
„Každý občas musí udělat něco, co by mu za normálních okolností ani nepřišlo na mysl. Ale zoufalá doba si žádá zoufalé činy.“
Kniha Bunny v seznamech
v Mé knihovně | 140x |
přátelství, kamarádství homosexualita rodina gayové LGBT, queer, LGBT+ předstíraný vztahAutorovy další knížky
2016 | ![]() |
2019 | ![]() |
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
2019 | ![]() |
Božínku to bylo tááák krásný, citlivý a něžný až mě z toho hřálo u srdce.
Mě ti kluci prostě baví!!!! :-*
V této knize se potkáváme s dvěma naprosto odlišnýma povahama dvou kluků. Sebastian je vrozená stydlivost je naivní,nezkušený no takový vystrašený králíček. Při náhodném setkání potkává Rushe, kterého uplatí aby na čas hrál před Sebastiánovými kamarády falešného přítele.
Ten je naopak zkušený ,sebevědomí a samostatný. Rush se pro něho stává majákem v mlze je jeho ochráncem, přítelem i něžným milencem. Ale co se nakonec stane až se jejich cesty po domluvené době rozejdou?
Moc jsem si užila čas s touto milou knížku při které se nešlo do hlavních postav nezamilovat.