Trochu dál přehled

Trochu dál
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427708/bmid_trochu-dal-gQj-427708.jpg 4 124 124

Trochu série

Volné pokračování románu Trochu víc. Tristan, Evanův mladší bratr, se ocitnul v těžké situaci. Otec odmítá přijmout jeho odlišnou orientaci, starší bratr rodinu odepsal, a on sám bojuje s vážnou nemocí. Rád proto uvítá Evanovu nabídku na dovolenou s partou jeho přátel. Netuší, že tam se přidají i potíže s láskou. Ono zamilovat se do té nejhorší možné volby opravdu nepřináší jenom radost.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trochu dál. Přihlašte se a napište ho.

alnovka82
30.07.2024 5 z 5

Další díl mě nelákal tolik jako první, takže jsem ho začínala číst s očekáváním zklamání. A zbytečně.
Bylo fajn sledovat i další vývoj vztahu Evana s Danem. A Tristan byl zlatíčko, který mi byl moc sympatický. Akorát byl hodně naivní, ale vzhledem k tomu, že je mu teprve patnáct, dá se nad tím přivřít oko.
A Mike, který byl v prvním díle pouze hajzlík, se tady rozhodně nemění v sympaťáka roku, ale poznáváme jeho postavu i z jiného pohledu. Čím víc jsem se o něm dozvídala, tím jsem ho začínala chápat, nakonec jsem si ho i oblíbila.
Konec knihy je otevřený, takže je nezbytné sáhnout po třetím díle.

Luciee113
26.06.2023 5 z 5

Kniha přečtená za jeden den. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Příběh se mi moc líbil. Zase úplně o něčem jiném než v prvním díle a krásně to do sebe zapadalo...
Přečteno podruhé a Tristana asi fakt miluju :)

Rainbowdreamer
12.06.2023 5 z 5

Druhý díl trilogie příběhu o Ewanovi a Danovi, tentokrát ale více z pohledu Tristana, se opět četl jedním dechem. Dospívání, parta na střední škole, první lásky, sex. Oddechové čtení od autorky MM romancí, která píše fakt dobře.

Kniha Trochu dál v seznamech

Lydia Strong