Kiwicatko komentáře u knih
Tahle autorka me fakt bavi :) celou knizku jsem ani nedutala a premyslela, co se bude dit dal. Neskutecne me to vtahlo, takze ani neni divu, ze jsem ji prelouskala za den.
Jsem asi v tomhle slabsi povaha, ale jakmile si pribeh pohrava s psychikou, ve smyslu halucinaci, tak nam z toho proste husi kuzi.
Chtela bych toho vedet trosku vic o Cassie. A Carson? Tak ten byl neskutecne trpelivym zlatickem :)
O chloupek vic se mi libila kniha Trochu vic, ale i tak jsem si to nesmirne uzila. Libilo se mi, ze postavy z predchozi knihy tady byly i nadale a byly velmi zapojene do deje :)
Spoiler:
Ale i tak mam vytku :)
Potrebuju vedet, jak se presne odehral problem mezi Monroem a Danem a Evanem.
A chtelo by to nejaky dil s Mike. Ja proste porad naivne cekala, ze to skonci jinak 0:)
Jo a Tristana mozna nezajimalo proc Mike odesel, ale me teda sakra sejri, ze to nevim :)
Tak ale uz jsem vazne nas.rana! Opet konec useknutej ve chvili, kdy by to opravdu jeste neco sneslo. To najednou cela situace s Carolin vysumela? Co penize pro jejiho tatu, co Anatoli, mstil se nejak? Jak reagovala na Alessii jeho matka? To se jako vazne za tyden odehrala svatba? Jak to dopadlo s tema dalsima holkama, co utekly? Jak to dopadlo s Dantem a Yllim?...ufff a to je urcite jen stripek z toho, co me prave napada.
Dalsi vec, ktera me neskutecne tocila bylo zkousavani horniho rtu. To kruci jak delala? Zkusil si to nekdo vyzkouset? Ja teda jo a vypadam u toho (moc omluvte ten vyraz, opravdu nic proti temto lidem, je to jen slovni obrat) jako postizena. To ho u ni opravdu nemohlo zaujmout, ze ne.
Jo a posledni vec. Proc se to jmenuje Mister. Pochopil to nekdo? Jakoze ona je Mister pres piano, on je mister pres zensky? Nebo proc?
A ja uz toho mam dost. Clovek se na to tesi jak decko na Vanoce, pak to konecne vyjde a po par hodinach cteni jako konec? Opomenme to, ze deti jsou hladove, manzel nema vyzehleno a barak pomalu hori :) ale co na tom sejde, kdyz tahle autorka pise tak, ze proste nejde se odtrhnout :D
Musim teda zhodnotit, ze jsem se bavila o kousek vic jak u Lovu. Mozna by stalo za to udelat z Off-Campus a Briar U nejakej serial, protoze fakt chci videt, jak se hokejista (popsanej jako solidni svalova vazba) skrabe po cemsik po baraku nahoru do patra a mysli si, ze je u toho desne nenapadnej :)
A ta jeho kamoska? Tak takovejm naseptavackam rikam jednoduse “Mura jedna zavistiva”
Jo a chybelo mi co dal. Ja proste nesnasim, kdyz mi to useknou a pak prd. Potrebuju, opravdu potrebuju mit epilogy, ktery mi ten pribeh aspon trosku posunou dal do budoucnosti.
Tak to byl paradni hajzlik, i kdyz ve finale se nebylo cemu divit. Ale boze, Em s nim mela svatou trpelivost. Mozna ze by to i ti svati vzdali. To co byl schopnej vyplodit, tak nad tim mi chvilkama zustaval rozum stat.
Tady pro me celej pribeh tahl Logan. Maddy me moc neuchvatila a v nekterych situacich bych ji snad i vyskubala par vlasu jen aby ji to trochu probralo.
Neni se co divit, ze byl Logan tak moc neduverivy.
No udelat rodice tohle me, tak bych byla urcite velmi podobne “nadsena”. Trosku mi neslo na rozum, ze az tak moc vahala mezi divadlem a Damonem. Zvlast, kdyz on byl tak trosku roztomilej trouba, co se jen neumel spravne vyjadrovat :)
Tak tohle jsem si uzila, sice to bylo kratke a rychle, ale aspon to odsejpalo, zbytecne se nenatahoval dej a za me tam bylo vsechno, co bych si prala :) jen jak uz tady zaznelo...jeste jsem fakt nevidela 18ti letyho kluka ochotnyho se dobrovolne usadit, zvlast kdyz to nebyla zas takova dlouha doba do minulosti kdy snad “klatil” vsechno, co se hejbalo :D
Pekny pribeh, ale cetla jsem i lepsi, ktere me prece jen vic vtahly do deje. Nicmene i tak musim rict, ze jsem si to uzila a pekne u toho odpocinula :)
Tohle bylo i na me az prilis jednoduche. Kdyz nad tim popremyslim, tak me to asi ani nezaujalo.
Tohle me bavilo....neprislo mi sice, ze by tam byla ta eroticka linka jako stezejni, ale mozna i prave proto to bylo velmi ctive. Nekdy je fajn cist vice te bezsexove omacky :)
Ja tenhle pribeh MILUJU!!!
Co vic k tomu dodat? Proste skvele, bozi, uzasne...
Autorka je silena....a ja nejspis taky, kdyz to ctu.
Mam z toho pomerne velkej chaos v hlave. Casove se nejak moc rychle skakalo, spousta veci mi nedavalo smysl. Pokud autorka napise pokracovani, tak doufam, ze tam bude vysvetleni. Protoze jinak z toho chapu tak max, ze byla dusevne nemocna, byla znasilnena, mezitim porodila a pak se cast jeji osobnosti vytratila. A jestli jsem si to odvodila spravne, tak nejvetsi jeji psychicky boj zacal po porodu?
No proste knizka, ze ktere se dozvite houby, udela vam maglajz v hlave a budete si rikat 1) proc ja blbec sem to vubec cetl a 2) potrebuju vedet vic, tak sakra napis pokracovani :)
Parada...samozrejme musim pominout nijakou praci korektorky, pac tam nechala spoustu chyb a preklepu.....ale nastesti me pribeh tak strhnul, ze jsem nemela ani cas na ty chyby nadavat :)
Cetla jsem to na jeden zatah. Vecer zacala a v noci docetla :D
Musim rict, ze Marcus se teda hodne rychle vyporadal se zmenou orientace, i kdyz jeho opravdu nerozhodilo skoro nic (samozrejme mimo jeho zarlive reakce), tak to nejspis prijal tak, jak to prislo.
No a Jay se teda drzel dost dlouho. Uprimne bych fakt nechtela postouchat jak vedle v pokoji soulozi s nekym jinym clovek, ktereho miluju.
Cast na netu o tom jak Marcus videl poprve Jaye byla skvela...takovej blesk z cisteho nebe. A jak si hezky rikal, ze takova vasen ve vztahu neni mozna a realna.....a ejhle, ubehlo par mesicu a vsechno je jinak.
A na zaver bych jeste chtela autorku poprosit, at prihodi jeste nejake to sousticko, abychom vedeli, jak to s nima vypada dal :)
Hlavniho hrdinu unesli mimozemstani, jinak totiz ten obrat o 180 stupnu nejde vysvetlit. Lidi se zvladnou zmenit, ale ani v knizkach to nejde uplne v takove rozsahu.....i kdyz ocividne papir snese vsechno.
Tak ja byla trochu zklamana. Cekala jsem vic. O dost vic od Lexe i Gabi. Oba pro me meli daleko vetsi naboj v predchozim dile a to tam byly o nich jen zminky.
O proti predchozimu dilu to je pro me zklamani. Minuly dil jsem se bavila a tady dost nudila. Nemam nic proti stastnemu konci, ale kdyz uz mel tu potrebu si to nejak promyslet a zvazovat zd vsech moznych uhlu, tak to klidne mohlo trvat dyl. Vubec by mi nevadila i nekolika leta odmlka. Mozna by to pak melo pro me vetsi napeti.
Pozaduju prepracovani knihy, nebo aspon doplneni :D Chybi mi tech preskocenych 14 dni......co delal Rush? Huceli do nej Coul a Monica? Jak to Seb oznamil kamaradum? To jako vazne nikdo z nich na to nijak nereagoval? A pak taky jakto, ze najednou se o nej zacali zajimat jini kluci, kdyz za celou dobu ani tuk. A co to bylo za prekvapko, co mel Rush vymyslene? A co se delo s tou tatovou milenkou, kdyz zacalo houkat auto, vzdyt to muselo vsechny vzbudit, tak jak pak mohla jen tak zmizet? A jeste nutne potrebuju vedet myslenkove pochody Rushe....to jako vazne udela vsechny tyhle prekvapka a plany a vsechno a pak jako rano rekne jen nazdar a jde?
Podle toho, co jsem psala vys to nejspis vypada, ze mam ke knizce velke vyhrady, ale pritom je to naopak. Pribeh se mi moc libil (i kdyz Trochu vic se mi libil o dost vic.....Dan je proste nej) jen bych potrebovala dalsi pokracovani :D