klaraj093 klaraj093 komentáře u knih

Útok ve stísněném prostoru Útok ve stísněném prostoru Kojoharu Gotóge

Stejně jako předchozí díly. Oddechové, nenáročné. Ale četla jsem už lepší mangu.

03.09.2022 3 z 5

Soud Pilířů Soud Pilířů Kojoharu Gotóge

Nejsem vyloženě čtenář mangy.. Po Death notu jsem ale chtěla zkusit i jinou.. Tahle mě už tolik nezaujala při dalším pokračování. Opakuje se to samé dokola víceméně..

02.09.2022 3 z 5

Do pekla Do pekla Kojoharu Gotóge

Další díl a za mě ok, oddechové čtení..

02.09.2022 3 z 5

Letní záhady Letní záhady Agatha Christie

Super sbírka povídek, většina se mi moc líbila.. Mám ráda zápletky jaké Agatha vymýšlí..Kniha byla svižná a hezky zpracovaná.

31.08.2022 3 z 5

Zabiju tě pro pár stovek: Vražedný životopis Ivana Roubala Zabiju tě pro pár stovek: Vražedný životopis Ivana Roubala Ondřej Krotil

Zajímavé představení Ivana Roubala.. Knihu jsem sice přečetla za odpoledne, ale místy se mi to četlo tak jako zdlouhavě.. Nicméně jsem se o tom člověku dozvěděla věci které jsem nevěděla, takže kniha je určitě poučná v tomto směru.

14.08.2022 3 z 5

Nezlomitelné ostří Nezlomitelné ostří Kojoharu Gotóge

Čtvrtý díl taky super a díky konci jsem zvědavá na další, jak vše dopadne.

Vzchop se! Vzchop se! Kojoharu Gotóge

I tento 3. díl byl super a pokračuji tedy v dalším čtení ostatních dílů, doufám že budou taky takové..
Přijde mi jen trošku škoda že člověk má tu mangu přečtenou za chviličku..

To ty... To ty... Kojoharu Gotóge

Tahle série mangy mě začala poměrně bavit, určitě jí dočtu dokonce pokud se bude držet na této úrovni..

13.08.2022 3 z 5

Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) Jerome Klapka Jerome

Mě osobně tenhle styl nic neřekl a kniha nijak nezaujala.. Asi nejsem správný typ čtenáře na tento žánr. Neříkám že některé pasáže nebyli vtipné, ale spíše mě to nezaujalo.

29.07.2022 2 z 5

Krutost Krutost Kojoharu Gotóge

Moje již druhá manga série, není to vůbec špatné další díl určitě koupím…

14.07.2022 3 z 5

Ne/promlčeno Ne/promlčeno kolektiv autorů

Jelikož se o skutečné zločiny zajímám, tak mně tato kniha zaujala v obchodě.. Přečteno jsem měla zhruba za dvě hodinky, je tam obrazová příloha která je velice zajímavá a příběhy jako takové jsou rozhodně zajímavé.. A ihned jsem šla podepsat petici.

13.07.2022 4 z 5

Naprosto pozoruhodná věc Naprosto pozoruhodná věc Hank Green

Mě kniha oslovila v podstatě až na konci.. Do té doby nic moc.

06.05.2022 2 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Stejně jako předchozí knihy, klasická romantik slaďárna. Příjemné oddechové čtení. Přečteno prakticky za chvilku. Kapitoly ubíhají rychle a děj je chytlavý. Nicméně z těch co jsem zatím četla se mi líbila nejméně.

18.04.2022 4 z 5

Hitlerova dcera Hitlerova dcera Jackie French

Pro děti možná fajn.. Ale mě to moc neoslovilo.

29.01.2022 3 z 5

Malým neposluchům Malým neposluchům Sergej Vladimirovič Michalkov

Měla jsem tuto knihu vždy u babičky a ráda ji četla pořád dokola.

Hodiny s kukačkou Hodiny s kukačkou Sofja Prokofjeva

Milé dětské čtení. Jako dítě jsem četla několikrát.

24.01.2022 3 z 5

Diamantová sekera: Baltské pohádky Diamantová sekera: Baltské pohádky Jaroslav Tichý

Velmi pěkná sbírka pohádek. Četla jsem ji jako dítě.

24.01.2022 3 z 5

Pohádky o lvech a plachetnicích Pohádky o lvech a plachetnicích Svjatoslav Sacharnov

Krásná pohádková kniha.

Frida nespoutaná Frida nespoutaná Maren Gottschalk

Viva la vida..Fridu prostě miluji. Kniha je i skvělé doplnění k filmu.. Četla se moc hezky, i když někdy bylo těžké se do příběhu dostat.

30.11.2021 5 z 5

Opravdové zločiny Opravdové zločiny Lucie Bechynková

Podcast jsem ještě neslyšela, kniha mě bavila, rychle ubíhala a dozvěděla jsem se další nové informace. Za mě super.

31.08.2021 4 z 5