klaraj093

Stejně jako předchozí díly. Oddechové, nenáročné. Ale četla jsem už lepší mangu.

Nejsem vyloženě čtenář mangy.. Po Death notu jsem ale chtěla zkusit i jinou.. Tahle mě už tolik nezaujala při dalším pokračování. Opakuje se to samé dokola víceméně..

Super sbírka povídek, většina se mi moc líbila.. Mám ráda zápletky jaké Agatha vymýšlí..Kniha byla svižná a hezky zpracovaná.

Zajímavé představení Ivana Roubala.. Knihu jsem sice přečetla za odpoledne, ale místy se mi to četlo tak jako zdlouhavě.. Nicméně jsem se o tom člověku dozvěděla věci které jsem nevěděla, takže kniha je určitě poučná v tomto směru.

Čtvrtý díl taky super a díky konci jsem zvědavá na další, jak vše dopadne.

I tento 3. díl byl super a pokračuji tedy v dalším čtení ostatních dílů, doufám že budou taky takové..
Přijde mi jen trošku škoda že člověk má tu mangu přečtenou za chviličku..

Tahle série mangy mě začala poměrně bavit, určitě jí dočtu dokonce pokud se bude držet na této úrovni..

Mě osobně tenhle styl nic neřekl a kniha nijak nezaujala.. Asi nejsem správný typ čtenáře na tento žánr. Neříkám že některé pasáže nebyli vtipné, ale spíše mě to nezaujalo.

Moje již druhá manga série, není to vůbec špatné další díl určitě koupím…

Jelikož se o skutečné zločiny zajímám, tak mně tato kniha zaujala v obchodě.. Přečteno jsem měla zhruba za dvě hodinky, je tam obrazová příloha která je velice zajímavá a příběhy jako takové jsou rozhodně zajímavé.. A ihned jsem šla podepsat petici.

Mě kniha oslovila v podstatě až na konci.. Do té doby nic moc.

Stejně jako předchozí knihy, klasická romantik slaďárna. Příjemné oddechové čtení. Přečteno prakticky za chvilku. Kapitoly ubíhají rychle a děj je chytlavý. Nicméně z těch co jsem zatím četla se mi líbila nejméně.

Měla jsem tuto knihu vždy u babičky a ráda ji četla pořád dokola.

Velmi pěkná sbírka pohádek. Četla jsem ji jako dítě.

Viva la vida..Fridu prostě miluji. Kniha je i skvělé doplnění k filmu.. Četla se moc hezky, i když někdy bylo těžké se do příběhu dostat.

Podcast jsem ještě neslyšela, kniha mě bavila, rychle ubíhala a dozvěděla jsem se další nové informace. Za mě super.