Klarsik3

Velmi čtivé. Líbilo se mi, že sem také do poslední chvíle nevěděla jak je to s Julianem a vlastně se všemi.. Tella mi vůbec nesedla.. Závěr mi přišel poměrně odfláknutej jako kdyby to už autorka chtěla mít za sebou ale i tak se mi to líbilo...

Moc se mi líbí jak autorka pracuje s postavami, jak má dokonale promyšlené charaktery.. Je to úžasné čtení :-)

Vprvní řadě bych chtěla napsat, že nemám ráda když autor/autorka píše první knihy z pohledu jednoho člověka a pak se najednou rozhodne kapitoly dělit na pohledy různých postav.Což se zde stalo ale budiž .. Dále 290 stran jsem trpěla a čekala kdy se začne konečně něco dít, tudíž jsem byla za následující akce vděčná ačkoli mé nadšení dlouho netrvalo..Protože pak přišla na řadu stárá známá ufňukaná Mare.. Absolutně nechápu proč furt přemýšlela kdo je.. Byla pořád stejně ufňukaná, nic se na ní nezměnilo, pořád to byla stejná chudinka.. Cameron? Ta je zas moc nafoukaná než aby přiznala, že je stejná jako Mare.. Cal? Ani nevím v prvním díle jsem mu fandila a asi bych mu fandila i nadále jenže prostě nemůžu vystát Mare... Když je někde akce miluju závěrečné velké bitvy. Přes veškerou očividnou snahu autorky byla úplně o ničem.. A konec? prostě bez komentáře!

Kniha mi přišla dost předvídatelná. Ale ani to mi nezabránilo jí číst v každé volné chvilce, člověk si pořád říká co by kdyby... Navíc nikdy nevíme zda jsou naše doměnky správné :)

Libilo se mi, ze se autorka snazila zmast kdo je kdo...S koncem první knihy ale nemám jasného favorita.. Doufám, že druhý díl bude už od začátku akčnější, jak slibuje závěr prvního dílu.

Mě to bavilo moc. Je to velmi čtivé a poměrně nepředvídatelné což se často nestává. Jediné k čemu mám výtku je ta Amyna polovičatost. Myslela sem si že to ještě nějak opepří děj ale nakonec to pomohlo jen ke konci "domyslí si sám" a tím mě závěr knihy zklamal.

Ani bych neřekla, že ma kniha tolik stran.. Čte se sama :) Člověk se snadno začte.. Prostě a jednoduše mě to zase bavilo :)

Opravdu mě baví forma kterou je kniha psaná.. Dost se nasměju a zaroveň sem napnutá co dalšího mě čeká :) Také se mi zamlouvá že se autorka při psaní vrací zpět k původní knize nemusím se bát že bych něco z předchozí zapomněla :)

Zprvu jsem se nemohla začíst, kdežto konec sem četla jedním dechem.. Pravda je to předvídatelné a občas sem knihu zavřela se slovy to je blbost.. Nakonec mi to nedalo a dočetla sem jak sem psala jedním dechem... Je to vcelku chytlavelé ale hold to chvilku trva.. I když mě to nakonec bavilo sem ráda že to nema uplně otevřený konec.. Do dalšího dílu se nemam v úmyslu poustět.. Jednorázovka dobrá..

Nevěřila jsem, že by mohl být druhý díl lepší než první. Po pár přečtených stránkách jsem byla vyvedena z omylu. Těším se na další díl :)

Chvíli sem se rozhodovala jaké bude mé hodnocení. Pravdou je, že v první polovině sem si myslela, že knihu zavřu a už neotevřu. Nakonec mi to ale nedalo a musela sem knihu dočíst. Moc se mi nezamlouvalo, že větší část knihy je psána z pohledu Esa, která mi nebyla zrovna moc sympatická. Píšu nebyla právě proto, že z větší části se tento příběh odehrával kolem ní samotné a začala se mi její postava, k mému vlastnímu překvapení, zamlouvat. Závěr knihy se mi moc líbil. Nedávám závratné hodnocení protože, se mi sice líbí jak má autor promyšlené vše kolem "JINÝCH" ale co se týče příběhů ostatních přijde mi, jako by to tam bylo jen abych kniha neměla pouze 150 stran.