kneslova kneslova komentáře u knih

Když ptáčka lapají Když ptáčka lapají Magda Váňová

Já se připojuji k těm, kterým se kniha líbila. Je totiž velmi čtivá a jednání postav je fascinující.

27.11.2018 5 z 5

Host Host Andreas Winkelmann

Velice dobrá detektivka, nic nebrání plnému počtu hvězdiček..

29.10.2018 5 z 5

V dobrém i zlém V dobrém i zlém Michelle Sacks

Na téhle knize musím ohodnotit to, že všechny postavy v ní jsou vrcholně nesympatické a přímo odpudivé. Zvláštně pojatý příběh, přesto čtivý a za mne taky odpudivý...

18.09.2018 4 z 5

Slunce zapadá na východě Slunce zapadá na východě Věra Nosálová

Tak nějak náhodou mi padla do oka a je krásná, ostatní vše bylo už v komentářích řečeno.

27.08.2018 5 z 5

Sůl do rány Sůl do rány Becky Masterman

Za mne vynikající, skvěle jsem se bavila a ještě jsem nutně chtěla vědět, jak to vlastně bylo. Mám velice ráda Brigid, ta dáma mě baví, prostě super

16.08.2018 5 z 5

Hodná holka Hodná holka Mary Kubica

výborná kniha, jedna z těch, kde poslední kapitola totálně obrátí celý příběh a tady jsem to vůbec nečekala, musela jsem si ji přečíst dvakrát. Dokonalé.

15.07.2018 5 z 5

Temné říční proudy Temné říční proudy Sharon J. Bolton

POměrně obsáhlá kniha na detektivku. Tahleta kniha se příběhem a zpracováním blíží spíše ke klasickým detektivním příběhům. Je výborně napsaná, čte se dobře. Baví mě příběh Dany a Helen, který je tam okrajově začleněn a vůbec samé zajímavé postavy. Přesto autorka napsala knihy lepší. Ale pořád stojí za přečtení...

24.06.2018 4 z 5

Bez tebe napořád Bez tebe napořád Taylor Jenkins Reid

Kniha se velice dobře čte, ale první kniha autorky se mi líbila víc

20.06.2018 4 z 5

Zrcátko Zrcátko Karl Olsberg (p)

Tak tomuhle Zrcátku dávám 5 hvězdiček. Velice čtivě napsáno a jako kdyby byl nápad docela reálný v budoucnosti lidstva. Doporučuji přečíst i závěrečný autorův epilog, zcela do knihy zapadá

17.06.2018 5 z 5

Život a iné predsmrtné zážitky Život a iné predsmrtné zážitky Camille Pagán

Stejně dobře napsáno jako Žij, dokud to jde. Bezvadná kniha, stále prodchnutá lehkým humorem, i když téma je těžké. Mě se to moc líbilo, Libby je prostě sympaťačka. Výborné čtení

04.06.2018

Žena, která nemohla křičet Žena, která nemohla křičet Christina Dodd

Tak do téhle knihy jsem se za nic na světě nemohla začíst. Smotaných víc žánrů -dohromady a za mne nic moc

23.05.2018 3 z 5

Půlnoční linka Půlnoční linka Lee Child

Není to vrchol akčního Reachera, ale dobré jako vždy

19.05.2018 5 z 5

Jiskra v popelu Jiskra v popelu Sabaa Tahir

Dějově super, co mi vadí v této knize je pro mne přílišné násilí, jinak ohromně čtivá kniha

10.05.2018 5 z 5

Život bez tebe Život bez tebe Katie Marsh

Docela zajímavě napsaná kniha, trochu něco jiného. Kéž by vždy láska dvou lidí vydržela tak jako v této knize, kde se očekávaně konal takový malý happyend

02.05.2018 4 z 5

Sedmá oběť Sedmá oběť Alan Jacobson

Za mne tak mezi 3 hvězdičkami. Z celé té knihy jsem byla mírně rozčarovaná, v nekonečné změti osobních potíží vyšetřovatelky se vytrácí hlavní příběh. Ke konci už dosti mimo pravděpodobnost , vůbec se mi to nelíbilo a ten pachatel ! Hlavní hrdinka si mé sympatie také nezískala.

25.04.2018 3 z 5

# Smrt všem prasatům # Smrt všem prasatům Tony Parsons

Začátek byl docela dobrý, bohužel, čím dál jsem četla, tím to bylo slabší a ani konec to nezachránil...

19.04.2018 3 z 5

Zmizelé z Cooley Ridge Zmizelé z Cooley Ridge Megan Miranda

Na knihu jsem byla zvědavá, původně měla vysoké hodnocení a začátek byl docela v pohodě, ale potom se děj tak nějak vytratil a přidávám se k níže napsaným komentářům - takový chaos a vlastně se toho moc nedělo... po počáteční sympatii mne ani hlavní postava nijak nezaujala. Bylo to jakési překombinované a pravdou je, že už mne ani příliš nezajímalo, kdo je pachatel, více to, abych knihu dočetla

30.03.2018 3 z 5

Cizinec Cizinec Arno Strobel

Tato kniha mne hodně chytla na začátku, to byla velmi zajímavá zápletka, ale postupem se to vytrácelo do ztracena. Ale přesto, čte se dobře, slušná kniha

15.02.2018 4 z 5

Eleanor se má vážně skvěle Eleanor se má vážně skvěle Gail Honeyman

Výborná kniha, podobné příběhy už byly napsány a tento je jeden z těch dobrých. Eleanor mi připomíná Sheldona z Velkého třesku, super, humor a pod tím vážný podtext...

12.02.2018 5 z 5

Střepy Střepy Michael Robotham