kneznaliba komentáře u knih
Mně se tato knížka v dětství strašně moc líbila a četla jsem ji v té době opravdu mockrát Ještě bych ji i někde u rodičů v knihovně našla, ale už by mě to asi moc nebavilo. Ale kvůli radosti, kterou mi tenkrát dávala hodnotím 4*.
Opravdu strašná kniha. Lezl mi na nervy ten detektiv, ty jeho anglické nepřeložené hlášky, lezla mi na nervy celá kniha. Moje první setkání s autorem a taky poslední. Další knihy jsou asi, podle hodnocení, lepší, ale já nemám ani nejmenší chuť je zkoušet.
Vůbec ne špatná dětská kniha. Dobře napsaná, taky jsem přečetla v podstatě na jeden zátah. Mám i další díly, tak jsem zvědavá.
Po dlouhé době jsem se zase s koupí knihy sekla. Nudné, nezáživné, hrdinové mi nejsou vůbec sympatičtí. Nedočetla jsem a určitě ani nedočtu. Mám ráda knihy pro mladší čtenáře, ale tohle je i na mě moc.
Výborná kniha. Hezky se to četlo, pro mě netypická hrdinka s opravdu hnusnou minulostí. Ale je pravda, že jsem taky jaksi od určité části knihy věděla, kdo to udělal. Proto o hvězdičku míň. Mám ráda odkrytí pachatele až na posledních stránkách a ne si říkat od půlky knihy, jak jsou tam všichni natvrdlí... Škoda.
Nikdy se nezavděčíte každému, jak ukazují některé komentáře. Mně osobně se závěr líbil moc. Bylo to akční, čtivé, zajímavé. Také by se mi líbilo nějaké pokračování... A kdo ví... Autor je ještě mladý a plný sil, třeba se ještě někdy nějakého dočkáme. Určitě bych si ho ráda koupila.
Výborná a čtivá kniha. Nedokážete přestat číst. Doporučuji a sama se těším na díl další.
Ještě lepší kniha než předchozí Společenství čarodějů. Dorrien to opravdu oživil a kupodivu i Sonein nepřítel Regin mi vyhovoval. Co by to bylo za knihu bez nějakého záporáka, který jí znepříjemňuje život. Každopádně jsem téměř nebyla schopná se od knihy odtrhnout. Sice jsem ji nepřečetla najednou, člověk musí taky někdy spát, pracovat atd., ale moc tomu nechybělo. Kdo nečetl, doporučuji více než vřele.
Kniha byla pěkná, mně se zas tolik nelíbil Morgan Drake. Jen jsem od ní po první knize, kterou jsem od této autorky četla (Pán touhy) čekala trochu víc humoru. Proto o hvězdičku méně.
První knížka, kterou jsem od autora četla a která mě přivedla k dalším jeho knihám. Skvělé čtení.
Jedna z mých nejoblíbenějších knih těchto autorů. Ráda se k ní jednou za čas vracím.
První Heapovská kniha, do které se prostě nemohu a nemohu začíst. Mám ještě i další díl, ale nevím nevím, jestli se na něj dostane. Tohle je pro mě od začátku strašná nuda oproti předchozím knihám. Také souhlasím, že asi docházejí nápady. Možná tomu musím dát víc času (i když už je to asi rok). Třeba jí ještě někdy vezmu na milost a třeba hodnocení změním...
Celkem zajímavé, ale smutné pohádky. Sice už je to mnoho mnoho let, co jsem to četla, ale vybavuji si, že nejvíc se mě zaujal právě Brokátový obraz. U rodičů vím že ještě je, asi si to budu muset připomenout.
Moje nejoblíbenější pohádková kniha v dětství. A ty opravdu hezké Ladovy obrázky tomu taky dodávaly kouzlo. Ještě bych ji někde doma určitě našla.
Akorát se mi nějak nepozdává ten datum vydání 1987, to jsem už moc na pohádky nebyla. Ani ten obal. Možná jsme měli nějaké dřívější vydání.
Jsem asi divná, ale mě se to fakt nelíbilo. Silou vůle jsem přečetla dost stránek, myslela jsem, že mě to třeba zaujme až po nějaké době, což se mi občas stává, ale nestalo. Nuda, nuda a šeď, pan detektiv mi je nesympatický, celá kniha pro mě nečitelná.
Koukám, že jsou tu knihy s lepším hodnocením, tak to zkusím, třeba to ještě půjde.
Úžasná kniha. Fakt jsem se pobavila. Musela jsem se každou chvíli smát. Zatím sice jediná, co jsem od autorky četla, ale rozhodně ne poslední. Zrovna dneska mi z místního bazaru došla Pirátova zajatkyně, tak už se těším.
Kniha mého dětství. Knihy o Alence jsem hodně milovala. Četla jsem po letech a stále jsem v nich cítila to kouzlo, které mě jako malou u těchto knih drželo. Nemůžu než dát plný počet *.
Byla jsem zvědavá na knihu pro děti od mého oblíbeného spisovatele a opravdu příjemně mě tě překvapilo. Celkem milá kniha, která se četla sama.