knihomolkadorfa komentáře u knih
První půlka knihy mě moc nezaujala, ale čím déle jsem četla, tím obsah nabíral větší a větší grády. Děsivé na tomto příběhu ovšem je, že se úplně klidně může stát i ve skutečnosti. Zajímal by mě další osud Ediho.
Kdyby knížka měla o pár stran méně, asi by to vůbec nevadilo. Ovšem čím blíže ke konci, tím napínavější. Dobré čtení.
Tak tohle bylo hodně dobré ! Mám ráda, když se v příběhu prolínají dvě dějové linky, ale tato knížka předčila všechna moje očekávání. Napínavé od začátku až do konce.
Další skvělá a napínavá knížka s trochou tajemna od mé oblíbené autorky :) Začnete číst a nemůžete přestat. Příběh vás zcela pohltí. Super !
Skvělá detektivka. Nezbývá, než držet Jessice palce, ať to stihne ...
Moje druhá kniha od autora, stejně tak skvělá jako Chladný popel a ke konci napínavá, že se prostě nedala odložit. A vraha jsem neuhodla ani náhodou :)
Taaak. Tuhle knížku jsem si vypůjčila díky vysokému hodnocení na DK. Není to úplně můj šálek kávy a i když jsem už od začátku tušila, jakým směrem se bude příběh ubírat, četla se velmi dobře.
Zajímavý námět. Jako vždy mě více bavila linka z minulosti, ale celkově moc pěkná a čtivá knížka.
Nenáročná četba na jedno odpoledne. Krátké kapitoly, minimum napětí, prostě trochu nuda.
Tentokrát mi trvalo trochu déle, než jsem se začetla a zpočátku jsem se i ztrácela v množství postav. Ale od poloviny to dostalo spád a Priest je prostě miláček :)
Krátké kapitoly, dobře se četlo, atraktivní téma, ovšem místy překombinované a nereálné. Zbytečně moc stránek, postava vraha mi přišla předvídatelná. Asi jsem těch detektivek a thrillerů už přečetla moc. Takže za mě zklamání.
Příjemná nenáročná detektivka. Vraha jsem odhalila velmi brzy, ale Marie a postavy vyšetřovatelů jsou sympatické. Na volné odpoledne dobrá četba.
Tak tohle mě bavilo. Trochu strašidelné, napínavé, čtivé. Prolog na české poměry fakt hodně drsný. Mám ráda, když se prolíná minulost se současností. Postavy obyvatel vily dobře vykreslené. Hlavní hrdinové sympatičtí a moc jsem jim fandila, i když bych je nejraději z vily vykopala, ale o čem by to pak bylo, že. Jen konec mi přišel trochu rychlý, škoda. A jako bonus krásná obálka. Určitě si přečtu i autorčinu prvotinu a případné další knížky.
Příběh je zbytečně protahovaný. Méně stránek by určitě postačilo, a to mám ráda tlusté knihy. Některé situace lehce přitažené za vlasy, pachatel je dost brzy předvídatelný. Na knížku jsem se těšila, ale trochu zklamání. Čekala jsem víc.
Tak tenhle příběh se mi hodně líbil :) Zajímavý námět, skvěle vykreslené postavy i prostředí, napětí až do poslední stránky a v neposlední řadě i střet dvou různých kultur. Moc mě to bavilo.
Tak nevím. Anotace mě hodně naladila, ale knížka mi přišla průměrná a dost rozvleklá. Vraha jsem odhadla až těsně před koncem. No, možná mi chyběl Martin.