Knihomura komentáře u knih
I takto se dá pracovat s tímto textem. https://www.youtube.com/watch?v=b2gHjO0WVzg
"Klikněte si". ;-)
Skvělá práce s textem, hlasem, rytmem, ...... a hlavně s dětmi ! Zkrátka když někdo UMÍ, tak je to potěšení pro duši.
Dnes odvysíláno a do pátku se můžete potěšit. Skvostné!
Nádherné ilustrace, velká tiskací písmena, obrázkové čtení - super pro začínající čtenáře. I nečtenáře ;-) s rodiči.
Kouzelná /doslova a do písmene/ knížka kterou děti milují a chtějí číst - vlastně si hrát - stále dokola. Než dorostl vnuk, "četla" jsem si ji s radostí sama. Díky Českým drahám a jejich zpoždění /když jedu služebně do nebo přes Prahu/ jsem již podarovala nesčetně dětiček. A všichni dospělí se potěšili s nimi. :-D
Všemi třemi našimi dětmi oblíbená, vyhledávaná a opakovaně čtená. Bohužel se již rozpadá, neboť vazba je lepená. Rozhodně nejlepší kniha pro děti - s touto tématikou!
Rozhodně skvělá kniha, kterou si přečtěte s malými dětmi. Určitě dobré, když zemře někdo blízký a ony mají spoutu otázek, smutek a strach.
Krátké jednoduché texty, ale ilustrace jsou úžasné. Kvůli těm si knihu určitě pořiďte. I když už vám děti vyrostly. Užijete si je sami i později s vnoučaty. To bude několikanásobné potěšení. :-D
Zklamání. Rozhodně je plno jiných knih /na téma válka/, které děti zaujmou.
Film i kniha skvělé. Dětem je potřeba připomínat válku a tohle je super. Žádné drastické hory mrtvol, atp., přesto velmi působivé. Také je to jeden z mála pohledů "z druhé strany" . Většinou jsou knihy psané z pohledu Židů.
Ukázka z filmu.
Je skvělé a řekla bych, že velmi nutné, aby se psaly DOBRÉ knihy o 2. světové válce pro děti. Toto je jedna z nich.
Super kniha - vtipné texty, úkoly. luštěnky, hádanky,....tak jak je inzerování v názvu.
Petra Braunová při besedách umí komunikovat i s náctiletými - však má tři doma ;-). A téma sociálních sítí je velmi zajímá.
Tahle je lepší než první. A moc toho vymyšleného není. Opravdu se stalo - jak jsem zjišťovala u Petry Braunové.
Patra Braunová má rozhodně lepší knížky, než je tato.