Knihovnice01935 komentáře u knih
Je to moc krásný a vtipný komiks, o sestrách, které se v jednom kuse hádají. Doporučuji spíše mladším čtenářům.
Příběh je velmi pěkně napsaný, jsou tam moc dobře popsané postavy, a je to téma, které ještě nikdo naplno nevyužil. Líbí se mi ,že se tam někdy vyskytují vtipné hlášky. Je to jedna z nejlepších knih kterou jsem četla.
Když jsem si knihu půjčovala v knihovně, první kapitola mě nadchla tak, že jsem si koupila svoji vlastní. Konec byl trochu smutný, a celkem mě to mrzelo, když to mohlo být lepší.
Druhý díl Trnhoffů byl podle mě trochu víc šílený, ale líbilo se mi to, i když mě trochu překvapil konec.
Když jsem četla Trnhoffovi, myslela jsem si ,že tohle bude něco skoro stejného, ale mýlila jsem se. Ze začátku mě hodně zajímalo jaké bude tajemství Bardulfů, když jsem se to ale dozvěděla, trochu mě to zklamalo. Nejhorší byl však konec, ten ale nebudu říkat, protože bych pak někomu mohla zničit zážitek z knihy.
Terry Prachett tuto knihu napsal až příliš dětskou. Není v tom žádný děj příběhu, a někdy to bylo až moc předvídatelné. I tak to bylo krásné čtení, spíše na odpočinek.
Knihy Davida Walliamse mi přijdou na konci vždycky smutné, a nezdá se mi na nich nic legračního. V tomto případě to platí taky.
Je to nuda, a hodí se to spíše pro malé děti.
Kniha mě zaujala obálkou, a tak jsem se rozhodla si ji koupit a přečíst. Je to pro malé děti, které mají rádi svět jednorožců a elfů. Mě osobně to přijde jako slabý odvar.
Na první pohled mě kniha zaujala překrásným obalem, děj mě však zklamal. Pro mě to bylo celkem nudné a předvídatelné.
Příběh je velmi vtipně napsaný, ilustrace jsou překrásné, a je to jiné než ostatní knížky o čarodějnicích.
(SPOILER) Knihy Davida Walliamse mi připadají celkem vtipné, ale na konci vždycky hlavní postava umře. I když se mi závěr nelíbil, je to hezká knížka.
Je to spíše pro lidi, kteří mají rádi kriminální detektivní knihy. Pro děti od devíti let mi to připadá až moc drsné, ale bavilo mě to.
Kniha je velmi jednoduše napsaná i ilustrovaná, spíše pro mladší čtenáře.
Je to moje první kniha ze série, a jsem s ní velice spokojená. Byla vtipná, na odpočinek, a spíše pro dívky.
Tato kniha byla velmi populární u nás ve třídě, a tak jsem se rozhodla si ji přečíst. Ilustrace nejsou nic moc, je to celkem vtipné, dobře a rychle se to čte. Hodí se pro lidi co nejsou moc velcí čtenáři.
(SPOILER) Harry Potter je moje moc oblíbená série knih, a pak přijde nějaký kašpar a úplně mi to zničí. Nechápu že to J.K. Rowlingová povolila. I když je třeba hezké, že se staří nepřátelé dají do hromady, ale u Draca a Harryho se mi to nelíbí. Taky mě štve, že když jsem se dívala na wikipedii na Astorii Malfoy, což má být údajně Dracova manželka, říkají že to byla žákyně Zmijozelu, a přitom se tam vůbec neobjevila. Nevím co se všem libí na Malfoyovu synovi, když je to naprostej hlupák. A Hermionina dcera je taky úplně pitomá. Voldemort že má dítě s Belatrix Lestengerovou, prostě nereálné. Tento názor je čistě můj osobní, a každý si může myslet co chce.
Tato kniha byla doopravdy tak skvělá že se to slovy nedá ani popsat. Někomu by možná vadilo číst tak malá písmenka, a že tam nejsou žádné ilustrace, ale když se do ní začtete tak vám bude tohle všechno jedno. I když se mi moc nelíbí takové měnění klasických pohádek, autor to tak krásně napsal, že mi to ani nevadí. Rozhodně doporučuji.
Celkový děj příběhu byl velmi pěkný, zajímavý, a spíše pro menší děti. I tak jsem se ale při čtení nesmírně bavila a autorka má můj velký obdiv za tak překrásné ilustrace, a že si dokázala vymyslet tak krásnou a vtipnou knížku.
Druhý díl Ruby Redfortové byl opravdu skvělý, a s prvním dílem to kvalitně vyjde tak nastejno. Škoda že další díl vyšel jen ve slovenčtině.