Kodetka

Kniha je napínavá od začátku do konce, v tom je Jamesova kvalita psaní. :-)

Do knihy jsem se opravdu začetla až v poslední třetině, kdy jsem si řekla: "Ano, je to Deavrovka.". Táhnoucí se děj a neschopnost a pomalost státních zástupců v roli policistů, která mě vážně rozčilovala, bych hodnotila za 3. Konec to naštěstí zahránil a přinesl knize ještě 1 hvězdičku..

Zbožňuji, když má kniha akční začátek bez zdlouhavých úvodů a když touto rychlostí pokračuje, není ji většinou co vytknout. V tomto případě mi přišlo, že autorovi v konečné fázi příběhu jaksi došel dech. Nabušeného všeuměla doktora a přehnaně statečnou zdravotní sestru, jakož hrdiny příběhu, raději nekomentuji..

Zajímavé téma, které bylo bohužel podáno nudným způsobem. Kniha se rozjíždí opravdu pomalým tempem, alespoň konci dal autor trochu šťávu, která knize vynesla třetí *.

Čtivá kniha, napínavý přiběh. Záporák v podobě bezcitného zla, vraždící v podstatě pro nic.

Velmi hezký příběh ženy, která dosáhla toho, po čem toužila. Na můj vkus kniha obsahuje příliš mnoho historických událostí (na historii moc nejsem), tak se mi trochu mísila všechna ta jména, data a činy.

Opět výborná kniha. Pokud chcete na chvíli opustit realitu, rozhodně sahněte po této knize. Jde o typickou Kingovku plnou tajemna a nadpřirozena.

Napínavý příběh, nabytý děj, co také nechybělo bylo rozsáhlé rozuzlení případu. 2 věci mi však na knize vadily: 1. sem tam spisovatelka zbytečně nudně zabředla v popisu osob a míst, zvláště v oblasti obřího podniku Cornucopia a 2. často nečekaně přeskakovala v různých dějových oblastech v rámci neukončené kapitoli či odstavce.

Tuto knihu jsem dlouho odkládala a velmi toho lituji. Je výborná. Detektivní příběh je velmi čtivý, propletený a skvěle rozuzlený. Doporučuji.

No, musím říct, že Charlotte napsala lepší knihy. Na to, že je kniha bestseller, mi připadalo, že se rozjíždí moc pomalu. V podstatě až na konci příběhu bylo napětí a akce, která čtenáře teprve vtáhne do děje. Dávám jen 3 *.

Kniha mě příliš nenadchla. Příběh by mohl být dobrý, kdyby nebyl napsán tak nudně a laxně. Těch pár zajímavých okamžiků je spisovatelkou hozeno do autu...

Tato kniha mě moc nenadchla. Příběh po prvním výbuchu předvídatelný až do konce, což by nevadilo, kdyby hlavní hrdinkou nebyla příliš emancipovaná, zhrzená žena, která odmítá evidentně potřebnou pomoc mužného chlapáka, do kterého se co? Zabouchne, jak jinak... A aby tomu spisovatelka nasadila korunu, ještě se požádali o ruku a domluvili si počet dětí. To mě fakt dostalo.:-)

Jedna z těch průměrnějších knih, žádná tutovka. Ale díky konečné zápletce ode mě získává 4*.:-)

Výtečná kniha. Od začátku až do samého konce napínavý a opravdu poutavý akční děj. Doporučuji.

Tess opět nezklamala. Kniha má poutavý příběh plný napětí a zvratů. Výborná...