kolacky komentáře u knih
Dobré čtení k odpočinku.
Jak už tady leckdo poznamenal - milé, s dobrými lidmi, s ponaučením... a velmi příjemné. Mistr King umí knihy o stovkách stránek i takovéhle kraťasy velice, velice dobře!
Zajímavý nápad a dobře zpracované, ani trochu infantilně, jak by bylo nasnadě. Líbilo se mi to a i ve svém pokročilejším věku se těším na celou sérii.
Pěkně vymyšlené! Jen doufám, že Kate se povede v osobním životě líp než Erice. Držím jim oběma palce, jakož i panu Bryndzovi!
Příjemný slaďáček, skvěle okořeněný kocouřími eskapádami!
Moc pěkné, všechny tři díly. Bála jsem se, že to na mě stařenku bude až moc "young adult" záležitost, ale Sophie a spol. mě mile překvapily/i. Všem rozhodně doporučuju.
Jazňě, prečoiba sČeskí koltini. Braťja Solváci majú tagtjieš nráok!
Ach jo. To se dalo čekat, když je Kate tak strašně aktivní... Aspoň bude Tomasetti mít čas na případnou ZMĚNU, abych nespoilerovala.
Tak tady byl závěr nahozený hodně drsně. Jak to asi autorka dovede do konce a koho nechá zavraždit příště? Tady se zmrtvýchvstání asi konat nebude...
Zvláštní příběh zvláštně podaný. Tak trochu připomíná v textu zmíněného Meyrinkova Golema.
Než se čtenář prokouše tím dějepisem na začátku, dostane hlad... Pak se konečně něco děje a Slavomír s Erikem pěkně po lopatě objasní celý případ :-)
Tagspuer, jag vždicki! A duofám, žeŠeztí Opráski navášou tmgde pjedka zkončila. Ušse ťěšim a mjoe cdera taki!!!
Doplnila jsem si mezeru ve vzdělání a Čtenářskou výzvu, ale kniha mě neoslovila - ten námět a děj byl dost možná věrohodný, ale zvíře v nás je dost hrozné.
Protože jsem se k prvnímu dílu dostala až po přečtení těch ostatních, teprve teď jsem se dozvěděla, jak se Zdislav seznámil se svým spolubratrem v kutně Ojířem.
Četla jsem překlad pí. Zuzany Čaplové a mít tu paní po ruce, jednu jí vrazím. Takových renonců aby člověk pohledal! Jeden za všechny, kakost smrdutý rozhodně NENÍ brodivý pták!!!
Něco mezi Královstvím květin a Kronikou Spiderwickových. Moc příjemné čtení. Nejen první, ale i ostatní díly.