konicekbily komentáře u knih
Povedená detektivka, vycházející ze skutečných událostí a působivý styl vyprávění s dobrým zakončením, mne potěšila. Autor je pan spisovatel a rád si od něho zase něco přečtu.
Ne vždycky je posvícení a i mistr tesař se někdy utne. A doufám, že se švec bude držet svého kopyta a bude psát to, co u něho obdivujeme.
Informace jsou poučné, ale je třeba je brát s velikou rezervou!
Moc hezky a poutavě vylíčil dobyvatel třetího pólu dnes již historickou událost.
Autorka se pustila na neznámou půdu a tak je to dílo pouze do sbírky bez valného významu pro milovníky pani Christie.
Naše milovaná zdravotní sestřička je vtažena do děje a i vlastním přičiněním chystá problémy sobě i druhým. Souboj gangů je okořeněn soubojem policajtů a akční thriller pokračuje ještě větším násilím než díl první. Čte se to dobře, počkám na díl třetí.
Tato krimi je popisem práce policejního útvaru. Ke klasické detektivce má hodně daleko.
Nevím, je to nějak složitě poskládané, zbytečně moc soukromí hlavní hrdinky,umělecký dojem je tak slabší.
Kniha obsahuje spoustu návodů jak zvládat střelcové koncovky. Škoda, že něco podobného nevyšlo v době, kdy jsem býval mladý!
Nenáročná sbírka kriminálních minipříběhů (patrně získané ) z policejní praxe. Komplikované zápletky zde nehledejte.
Severská detektivka s prolínáním dvou časových období. Jako oddechová knížka je vhodná.
Další akce mého oblíbeného hrdiny popisovaná druhým autorem. Připadá mi, že to původní autor psal lépe.
Obě poloviny knížky nejsou typickými příběhy oblíbeného komisaře. Podle mne něco přinesou pouze znalcům a obdivovatelům pařížského komisaře.
Potřeboval jsem si ověřit některé novinky z nového německého pravopisu a zopakovat části gramatiky. K tomu je tato cvičebnice dokonalým pomocníkem.
Původní, moc hezké a použitelné vydání průvodce pro území, v jehož středu Labe opuští v nejnižší nadmořské výšce české republiku naší domovinu.
Vypůjčil jsem si v knihovně dva turistické průvodce: tento a druhý : Kladské pomezí, Adršpach, Broumovsko atd.". Oba regiony znám, byl jsem tam vícekrát a přemýšlím, kam bych "k stáru" vyrazil do destinací, které znám. Byl jsem překvapen, jak kvalitní oba bedekry jsou. Obsahují skutečně vše, co bych si představoval, že by tam mělo být. Dokonce i popis německé části v prvním průvodci a polského území ve druhém. O "Kladském pomezí" - druhém průvodci- se zmiňuji zde proto, že knížku nemáme prozatím na
www.databazeknih.cz.
Povedená učebnice vhodná i pro ratolesti, které projeví zájem o šachovou hru. Pokud odpadnou není to vina této knížky!