Konipásek007 Konipásek007 komentáře u knih

☰ menu

Ruce v hlíně: Kniha pro malé zahradníky Ruce v hlíně: Kniha pro malé zahradníky Kirsten Bradley

Kniha je nádherně ilustrovaná a naši malou zahradnici velmi bavila. Je fakt, že ty projekty jsou jednodušší, ale to mně osobně vůbec nevadilo, alespoň jsme je fakt mohli zrealizovat, aniž by z toho bylo větší bolení hlavy. :)

27.08.2024 4 z 5


O ztracené ponožce O ztracené ponožce Kateřina Svozilová

Milý, jednoduchý příběh, ideální pro děti okolo tří let, nebo - jako v našem případě - i pro ty starší, co zrovna nemusí akční dobrodružství a napínavý děj.
Ponožka se oboum dětem (3 a 6 let) moc líbila, super je mírně předvídatelný děj a opakování některých vět, děti díky tomu mohly vyprávět pohádku společně se mnou, což je moc bavilo. Takže u nás měla knížka úspěch, čteme ji dokola. Ilustrace jsou veselé a barevné. Kladně hodnotím i větší font, takže děcka můžou poznávat písmenka.

27.08.2024 5 z 5


O neposedné opičce O neposedné opičce Magdalena Takáčová

Je mi líto to nedorozumění - protože ono se to neodehrává v Africe (ostatně ani tygři v Africe nežijí), vždyť samotná opička vypadá spíš jako surikata a její kámoš králík je docela vymyšlený. Knížka ani obrázky v ní neměly působit tak, jakože odrážejí realitu. Spíš jsem chtěla, aby bylo na co koukat, bylo to milé a barevné a se spoustu zvířátek z pralesa. :)
-- Autorka

22.03.2020